Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok zaten izin vermiyorum ailem bir yana dünyayı dar ederim ona eksileri kadar artıları da o yüzden gidiyor bir şekil de birazcık benim sözümü dinleseydi herşeyi vardı ama bu yaştan sonra değiştiremem ne yaparsam ben yaparım Rabbimden tek dileğim şu binadan çıkmak aile apartmanı 7/24 gürültü patırtı bitmiyor bıktım hepsinden

Inşallah kurtulursun canım

Anacimmmm kizlarrrr
4 sene once bugun 2017 de
Yani oglumu dogurduktan 7 ay sonraki videom karsima cikti facebookta
Kizzzzz gram yag yok hicbir yerimde gram
Anamm
Bundan sonra bir kul da bana yemek yedirsin
Ay ne guzelmisim yaaaaaaaaaaa
Tamam motive oldum
Bu gece regl de oldum şükür
Artik tutmayin beni

Selamün aleyküm kizlarrrr

Herkese hayırlı sabahlar
Uykusuz ve ağrılı bir gece oldu benim açımdan yine ama halimize şükür diyip yinede hazırlanıp kursa gideceğim
Nasılsa evde de otursam o ağrı olacak en azından hem ufak bir yürüyüş hemde temiz hava almış olurum
Kesin hoca gelmeseydin de der ama biraz kafam dağılsın evde daha çok sıkıntı oluyor oturdukca

Hemen bir kase musli ile tembel kahvaltımı yaptim şimdide ilaçlarımı içip hazırlanır çıkarım

Allah yardımcın olsun canım zor bu zamanda arabasında olmuyor
Valla benim kendi ailem bana ilk kızıma hamileyken arabamı almıştı ve anam babamdan çok eşimin ailesi bindi hatta kp rahmetli bize sormadan bizi de dahil edecek planlar yapardı şoförlüğü de olmadığından sinirden kudururdum ama tek laf edemezdi eşim en sonunda bizim plan olmasa da ay bilseydik arkadaşa söz vermezdik demeye başladım mecbur eşimde benden yana konuştu sıkıyorsa yalancı çıkarsın sonuçta benle eve dönecek
Sonra ne olursa araba hanımın ona sormadan bir şey diyemem demeye başladı kpde sonunda vazgeçti

Bende sattım aynı şekilde fiyatlar yüzünden şimdilik bekliyorum
Bence arabayı almadan resmende ilan et valla kendi emegimle alacaksam da artık öyle herkese vermem orta malı yapmam sonuçta masrafına ortak olmuyor kimse diye en azından alınmadan beyinlerine kazı eşine de maaşlı iş daha iyi ben sokağa para atamam bak piyasa zaten kötü en azından her ay ne kadar gelecek bilirsin de
Benimki de senelerdir ara ara dükkan açacağım der bende ilk zamanlar söylenir sinir olurdum şimdi diyorum hiç kusura bakma iki çocuğun var ileride paran çok olursa batirmayi göze alabilirsen açar kendince eglenirsin ama emekli olmadan asla en azından bilirim ki eve maaş girecek kazanırsa da ona kar olur

Günaydin arkdaşlar.. canim çok sıkkın...sporsuz az olan kilolar gitmiyo..ne yapacağim bilmiyorum...hoplayip ziplamaktan veya kendimi zorlamaktan butun ucu dahada iner diye spor yapmaktan korkuyorum..zaten bayaği indi .ilk haftalardaki gibi kalkik değil..gerçi şu anki halinide beyeniyorum..ama daha fazla burun ucu inerse hiç iyi olmaz

Sizce nasil kizlar burnumun en son hali..ilk haliylen alakasi kalmadi...doktora sordum gerçi..daha inmez dedi..
Eki Görüntüle 2803271
Selam.
Cok güzel olmus
Burun estetiği çocukluğumdan beri hayalim
Bu yaşıma kadar herkes yaptırma, yuzune yakışıyor daha kötü olursa napacaksın, zaten alerjik birisin narkoz ilaçları alerji yaparsa napacaksın hayatından olursan, diye diye bu yaşa geldim. Şimdi de param yok :) ondan yaptırma imkanım yok. Ama senin burnun çok güzel. Ucu indi demeseydin anlaşılmıyor bile hiç üzülme bence, instagramda 5 rinoplasti doktoru takip ediyorum :) gördüğüm bildiğim kadarıyla gayet dogal duruyor burnun

Gunaydınn
Bana gülmeyin ama daha önce musli hic kullanmadım. Gecen gün yulaf almak için markete gidince gördüm sorum şu
Bu musli bagırsakları çalıştırmaya yardımcı oluyor mu acaba

Bendeki koca da fena arkadaş kendi ailesine gelince benzin lafı etmez bizimkiler binsin Nazo benzin bitiyor anla yani kızım sana diyorum gelin sen anla bizimkiler de gelemez öyle şeylere minnet etmezler ama işte babamla kocam çok aşırı samimi oldular babam da erkek evlat olmayınca gel damat git damat damatta bıktı artık usandı babama diyorum çağırma artık diye bu sefer ben azar işitiyorum çok imkan sağladım kendisine o borç yapar ben kaparım yardım ederim aileyiz sonuçta ama yok kocam çok tutumsuz ben de aksine biriktiririm işten çıktı tazminat aldı yedi bitti nerde yedi kime verdi hiç bilmiyorum mesela o yüzden bende kredisi bitti yaparsam kendime yapıcam ay valla sinir bir durum aynı şeyleri yaşamak istemiyorum yüzsüzler arkadaş yüzsüzz

Bir de kaçıncı ayındasın onu merak ettim
Şu an 4,5 ay oldu..burun ucunu ameliyatta biraz kalkik yapiyorlar inme payini hesaplayarak. Sen izmirdemiydin ..istanbulda 2 estetisyen dr.biliyorum hem fiyat olarak uygun hem işini iyi yapan...benim burnumu yapan doktorda çok iyi ama fiyati daha yüksek .ben diyer dr lari sonradan farkettim.

Belkide gerçektende yakişiyordur burnun sana ve gerek yoktur estetik ameliyata..ama bazende doğruyu söylemiyorlar ne varmiş burnunda deyip geçiştiriyorlar.veya çok günah vs vs.benim burun gerçekten çok çirkindi..sanki koca bir erkek burunu alip yüzüme yapiştirmişlar gibiydi .. milletin lafina gidip ertelediğime çok pişmanim...keşke daha önce yaptirsaydim..insan psikolojik olarak çok etkileniyo ve özgüveni sarsiliyo ..şu an üzerimden büyük bir yük kalkmiş gibi hissediyorum ve özgüvenim daha iyi durumda daha iyiyim.. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…