- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
O şekilde bizde çok kullanıldıkKızlar size sorum var hade bakalım
Şimdi benim arabam vardı sinirden ondan bundan dolayı sattım ben sattıktan sonra fiyatlar tavan yaptı neyse nasipten öte köy Yok
Şimdi yine heveslendim almak istiyorum ama benim koca olcak adam kimseye hayır diyemiyor ben hariçşerro neyse bak sinirlendim yine sonra eşim bu sefer binek alacağına bana araba al ben iş yapayım diyor bende istemiyorum çok çabaladım çok fedakarlık yaptım o yüzden herkes kendi totosuna güvenen yapsın diyorum satma sebebim de eşimin ailesi arabayı ver şuraya gidicez yok buraya gidicez bunun tarzında şeyler sizce ne yapayım
Şakayı yazmadım canım@gezegenfeza gecmıse gittim gittim ama bulamadım, tabletim de yavaş manyak bir şey
Bir şaka durumu varmış, ama okuyamadım, yani derdine kayıtsız kaldıgımdan degil bil isterim
Yok canım nakliye arabası alcakmışım ona 11 yılda yapmadığım kalmadı gezo ablam beni enayi yerine koyması dan çok sıkıldım hep onun ailesi senin ailen diye bi kavgası var hep benim ailemden beklentisi var dönüp te demiyor ya benim de bi ailem var onlara gideyim onlardan isteyeyim yok onun ailesinde hiç bir zaman yoktu olmayacakta anca sömürsünlerO şekilde bizde çok kullanıldık
Benim eşimde kolay kolay kimseye hayır demez ve ailesi tarafından çok zararımız oldu.
Neyseki çoğunu kendi gözüyle gördü.
Artık eskisi gibi boş yere fedakarlık yapmıyor.
Tamamen olmasada kısmen bıraktı
Darısı senin eşine
Araba alıp taksicilik mi yapacakmış
Öyleyse evi için çabalıyordur der destek olurdum
Yinede sen daha iyi bilirsin şartlarını
Şimdilik boşverdim Rabbimin hazinesi geniş verirse mutlu olurum vermezse de sukrederim2 evladın var o zaman boşver rabbim onlara sağlık sıhhat versin benim de tek tüp o yüzden sordum 11 yıllık evliyim ilk yıl hamile kaldım dış gebelik yaşadım tüpün alındı 2.sene kaldım düşük yaptım 2 aşılama yaptım olmadı çatlatma yaptım olmadı 1tüp denedim olmadı ooof dedim isyan ettim özele gittim kilo ver dedi verdim kendi kendime hamile kaldım
Şimdilik boşverdim Rabbimin hazinesi geniş verirse mutlu olurum vermezse de sukrederim
En güzeli rabbim olmayana da versinŞimdilik boşverdim Rabbimin hazinesi geniş verirse mutlu olurum vermezse de sukrederim
AminEn güzeli rabbim olmayana da versin
Aminnnnn insallahEn güzeli rabbim olmayana da versin
Rabbim hep.iyi insanlarala yolunu karsilastirsinAmin
Benim de bir oğlum var 5 yaşında, benim yaş34
Bu saatten sonra evlenmem de uzuuunca bir süre.
Elin herifiyle ugrasmak zor,ben severek evlendim. Bu saatten sonra birini kolay kolay sevemem de ,sevsem de oglum her seyden once benjm icin. Oldu ki farzedelim evlendik. Evde ogluma öte git dese hır çıkarırım herhalde .
O nedenle bekarlik sultanlık benim icin
E zaten en gec tas catlasin 6 seneden sonra menopoz riski falan derken daha benim de olmaz başka çocuğum.
Rabbim evladıma hayırlı ömürler versin ,hepimizin evlatlarina,iyi insanlarla karsilastirsin onları, hep korusun
Amin
Rabbim sana da hayırlı bir eş çıkarsın karşına evladına da öz gibi bir baba var görüyoruz öyle insanları daAmin
Elin herifiyle ugrasmak zor,ben severek evlendim. Bu saatten sonra birini kolay kolay sevemem de ,sevsem de oglum her seyden once benjm icin. Oldu ki farzedelim evlendik. Evde ogluma öte git dese hır çıkarırım herhalde .
E zaten en gec tas catlasin 6 seneden sonra menopoz riski falan derken daha benim de olmaz başka çocuğum.
Rabbim evladıma hayırlı ömürler versin ,hepimizin evlatlarina,iyi insanlarla karsilastirsin onları, hep korusun
Amin
Amin diyeyim canım ama gerçekten çok yoruldumRabbim sana da hayırlı bir eş çıkarsın karşına evladına da öz gibi bir baba var görüyoruz öyle insanları da
Bu defter mevzusu mantikliymis bende yapsam yoksa giden kilolar hemen geri gelir biliyorumBu arada kendime defter tutmaya karar verdim menüleri ve sporlarım
Her geçen gün bir öncekinden az kalori ve fazla spor hedefim
Defterimin fotosunu da her gece atarım buraya inşallah
Ben de baska bir forumda gördüm ,kiz deftere yaziyorum demis mantikli geldi.Bu defter mevzusu mantikliymis bende yapsam yoksa giden kilolar hemen geri gelir biliyorum
Çok fenaYok canım nakliye arabası alcakmışım ona 11 yılda yapmadığım kalmadı gezo ablam beni enayi yerine koyması dan çok sıkıldım hep onun ailesi senin ailen diye bi kavgası var hep benim ailemden beklentisi var dönüp te demiyor ya benim de bi ailem var onlara gideyim onlardan isteyeyim yok onun ailesinde hiç bir zaman yoktu olmayacakta anca sömürsünler
Amin canım aminAmin
Amin
Benim karın ve bacak sıkılastirmam laZim onun için onerebilecegin video varmiBen de baska bir forumda gördüm ,kiz deftere yaziyorum demis mantikli geldi.
Mümkünse ufak bir defter olsun ki yer hemen dolsun :)
Kizlar ben bir de Butt And Legs
Ve Kol Antrenmanı isimli uygulamalari indirdim simdi baslayacagim dizi izlerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?