Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydınn
Bana gülmeyin ama daha önce musli hic kullanmadım. Gecen gün yulaf almak için markete gidince gördüm sorum şu
Bu musli bagırsakları çalıştırmaya yardımcı oluyor mu acaba
Ben bazen kullanıyorum ama hiç dikkat
Bende istiyorum yaptırmak ama çok korkuyorum daha kötü olur diye benim de çok düşük yandan bakınca güzel gelmiyor bana

Bende istiyorum yaptırmak ama çok korkuyorum daha kötü olur diye benim de çok düşük yandan bakınca güzel gelmiyor bana
Korkacak birşey yok aslinda..doktor seçimini iyi yaparsan araştirip soruşturursan sonuç genelde daha iyi oluyo..ben mesela almanyadaki doktorlara güvenemedim..2 tanidik burda ameliyat oldu sonuçtan memnun değiller fiyat olarakta daha yüksek..tekrar ameliyat düşünüyorlar ama bu sefer türkiyede..nedense Türk estetisyen doktorlari daha başarili..

Ben Karadeniz tarafindayim. Zaten su an param neyim hic yok
Ben bazen kullanıyorum ama hiç dikkat etmedim
Anladim canım

Ben de boş kalmasin diye habire yazmaya calisiyorum. En sakin grup bizimki

Karsilastirma yapmis gibi olmayayim ama oylesine bir gruba bakayim dedim. Cumafan bugune baska bir grupta 80 sayfa ,bizde sadece 20 sayfa yazi yazilmis
Biraz daha canlansak mi napsak
Grupta kimse kalmadı o sebebten galiba şahsen bende kilo vermem durunca tüm hevesim bitti hiç girmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…