- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Ben bazen kullanıyorum ama hiç dikkatGunaydınn
Bana gülmeyin ama daha önce musli hic kullanmadım. Gecen gün yulaf almak için markete gidince gördüm sorum şu
Bu musli bagırsakları çalıştırmaya yardımcı oluyor mu acaba
Bende istiyorum yaptırmak ama çok korkuyorum daha kötü olur diye benim de çok düşük yandan bakınca güzel gelmiyor banaBelkide gerçektende yakişiyordur burnun sana ve gerek yoktur estetik ameliyata..ama bazende doğruyu söylemiyorlar ne varmiş burnunda deyip geçiştiriyorlar.veya çok günah vs vs.benim burun gerçekten çok çirkindi..sanki koca bir erkek burunu alip yüzüme yapiştirmişlar gibiydi ..milletin lafina gidip ertelediğime çok pişmanim...keşke daha önce yaptirsaydim..insan psikolojik olarak çok etkileniyo ve özgüveni sarsiliyo ..şu an üzerimden büyük bir yük kalkmiş gibi hissediyorum ve özgüvenim daha iyi durumda daha iyiyim.. ..
Korkacak birşey yok aslinda..doktor seçimini iyi yaparsan araştirip soruşturursan sonuç genelde daha iyi oluyo..ben mesela almanyadaki doktorlara güvenemedim..2 tanidik burda ameliyat oldu sonuçtan memnun değiller fiyat olarakta daha yüksek..tekrar ameliyat düşünüyorlar ama bu sefer türkiyede..nedense Türk estetisyen doktorlari daha başarili..Bende istiyorum yaptırmak ama çok korkuyorum daha kötü olur diye benim de çok düşük yandan bakınca güzel gelmiyor bana
Ben Karadeniz tarafindayim. Zaten su an param neyim hic yokŞu an 4,5 ay oldu..burun ucunu ameliyatta biraz kalkik yapiyorlar inme payini hesaplayarak. Sen izmirdemiydin ..istanbulda 2 estetisyen dr.biliyorum hem fiyat olarak uygun hem işini iyi yapan...benim burnumu yapan doktorda çok iyi ama fiyati daha yüksek .ben diyer dr lari sonradan farkettim.
Anladim canımBen bazen kullanıyorum ama hiç dikkat etmedim
Çok merak ediyorum karadeniziBen Karadeniz tarafindayim. Zaten su an param neyim hic yok
Anladim canım
Gayet güzel canım, daha inmese keşkeSizce nasil kizlar burnumun en son hali..ilk haliylen alakasi kalmadi...doktora sordum gerçi..daha inmez dedi..
Eki Görüntüle 2803271
Başım ağrıyorNerdesiniz kızlar
İşkence senin ki yaaaa ben bayılırım kesinBaşım ağrıyor
Bugün 3 günlük açlığa niyetlendim, ilk günüm.
Inşallah bu sefer bozmak yok
Sağol canim eğer dahada inerse Burnumu ameliyat eden doktor ücretsiz düzeltecek..Gayet güzel canım, daha inmese keşke
Yok gülüm ben memnunumİşkence senin ki yaaaa ben bayılırım kesin
Ben de boş kalmasin diye habire yazmaya calisiyorum. En sakin grup bizimkiSayfaya bakıyorum bakıyorum duruyorum ne yazcağımı da bilmiyorum ne oldu böyle valla moni çok haklı kızmak ta bize ben bile şu an kızıyorum çalıştığım halde devamlı girmeye çalışıyorum
Sankim sen de bugün çok yoktun he,Ben de boş kalmasin diye habire yazmaya calisiyorum. En sakin grup bizimki
Disaridayiz gunduz oğlumla, köy yerindeyiz de kosturuyorum gunduz onu ,hem birlikte vakit geciriyoruz.boylece gece daha rahat uyuyor ve daha mutluSankim sen de bugün çok yoktun he,
Koştururken arada bize de selam ver cınımmmDisaridayiz gunduz oğlumla, köy yerindeyiz de kosturuyorum gunduz onu ,hem birlikte vakit geciriyoruz.boylece gece daha rahat uyuyor ve daha mutlu
Grupta kimse kalmadı o sebebten galiba şahsen bende kilo vermem durunca tüm hevesim bitti hiç girmiyorumKarsilastirma yapmis gibi olmayayim ama oylesine bir gruba bakayim dedim. Cumafan bugune baska bir grupta 80 sayfa ,bizde sadece 20 sayfa yazi yazilmis
Biraz daha canlansak mi napsak
Akşam çok az olmuş sabah kadar dayanabilir misin kiMenü yazmayı hiç ihmal etmedim yine yazayım
Sabah yumurta salatası
Peynir
Zeytin
Öğlen birkaç tuzlu kurabiye
3 hurma
Akşam 1 küçük turp
Bir salatalık
3 yk yoğurt
2 litre su 7000 adim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?