Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bana sorarsanız yeni üyeler gelsin, bu ortamı kaybetmek istemiyoruuuummm

Ay kızlarrrr ben geldim cok yorulduk bugun ya cok gezdık. Neyse cok sukut gozundeki beyazlık sabah gitmişti.astigmat var gibi 5 yaşını doldursun yine gelin dedi.
Kilo da eve 4 te geldik 82.4 idi ama tabi sabah 82.8 v
Çıktıgı için o kabul ediliyor olsun, o fazlalık da geç gelen adet döngüsü nedeniyle. Şu an iştahım yok çok şükür :3

Ben de durma taraftarıyım ama yeni üyeler eklesek iyi olur sabahtan beri yazıyorum bir iki kişi dışında kimse yok hatta sabah forma yazdım
yeni üye duyurusu için kazene yazıcam, forumda tüm üyelere bildiirm gidecek. o şekilde yeni üyelerimiz gelecek.

Moni ben ayrilayim o vakit..sporsuz gerçekten zorlaniyorum..sporsuz günde 1 öğün ile beslenmem lazim oda şu anki ruh halimle imkansiz..benim metabolizma yavaş çalişiyor..umarim spora başlayabilirim yakinda.

Moni ben ayrilayim o vakit..sporsuz gerçekten zorlaniyorum..sporsuz günde 1 öğün ile beslenmem lazim oda şu anki ruh halimle imkansiz..benim metabolizma yavaş çalişiyor..umarim spora başlayabilirim yakinda.
tamam canım hazır olduğunda bekleriz.
takımda paylaşıma devam et olur mu

Teşekkür ederim izniniz olursa menü ve spor paylaşımına devam etmek istiyorum çünkü benim kilo almam çok kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…