Bana sorarsanız yeni üyeler gelsin, bu ortamı kaybetmek istemiyoruuuummmKızlar, izinler ve mezuniyetle birlikte listede 3 kişi kaldınız.
@gezegenfeza : Aktif
Mydestinyy : Aktif
yasom7272 : Sağlık çalışanı, paylaşımdan muaf.
Genel kurallar gereği takımlar en az 3 kişi olabiliyor, şu an 3 kişiyiz sorun yok ama 1 kişi daha ayrılırsa takım kapanır.
Liste dışı üye sayımız da 3 :
Lonely single girl : Henüz listeye giremez, mezun üye olduğu için 6 ay bekleme süresi var.
@reklam : Diyete adapte değil henüz.
Gulhan1 : Diyete adapte değil henüz.
Bu sebeple size 2 seçenek sunmak durumundayım:
1. Yeni üyelerle devam edelim ( yeni üye duyurusu yaparım)
2. Yeter bizde ayrılalım ( izin ya da başka takıma transfer)
Lütfen kararlarınızı bana en kısa sürede bildirin ki yol haritamızı çizebilelim.
yeni üye duyurusu için kazene yazıcam, forumda tüm üyelere bildiirm gidecek. o şekilde yeni üyelerimiz gelecek.Ben de durma taraftarıyım ama yeni üyeler eklesek iyi olur sabahtan beri yazıyorum bir iki kişi dışında kimse yok hatta sabah forma yazdım
10.takımdayımcevapları bekliyorum kızlar.
Takım kapanmasın moni cim bu takım kapamayı haketmiyorcevapları bekliyorum kızlar.
Moni ben ayrilayim o vakit..sporsuz gerçekten zorlaniyorum..sporsuz günde 1 öğün ile beslenmem lazim oda şu anki ruh halimle imkansiz..benim metabolizma yavaş çalişiyor..umarim spora başlayabilirim yakinda.Kızlar, izinler ve mezuniyetle birlikte listede 3 kişi kaldınız.
@gezegenfeza : Aktif
Mydestinyy : Aktif
yasom7272 : Sağlık çalışanı, paylaşımdan muaf.
Genel kurallar gereği takımlar en az 3 kişi olabiliyor, şu an 3 kişiyiz sorun yok ama 1 kişi daha ayrılırsa takım kapanır.
Liste dışı üye sayımız da 3 :
Lonely single girl : Henüz listeye giremez, mezun üye olduğu için 6 ay bekleme süresi var.
@reklam : Diyete adapte değil henüz.
Gulhan1 : Diyete adapte değil henüz.
Bu sebeple size 2 seçenek sunmak durumundayım:
1. Yeni üyelerle devam edelim ( yeni üye duyurusu yaparım)
2. Yeter bizde ayrılalım ( izin ya da başka takıma transfer)
Lütfen kararlarınızı bana en kısa sürede bildirin ki yol haritamızı çizebilelim.
| Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| @gezegenfeza | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| @ re k l am | |||||||
| F Fatimatuz_Zehra | |||||||
tamam canım hazır olduğunda bekleriz.Moni ben ayrilayim o vakit..sporsuz gerçekten zorlaniyorum..sporsuz günde 1 öğün ile beslenmem lazim oda şu anki ruh halimle imkansiz..benim metabolizma yavaş çalişiyor..umarim spora başlayabilirim yakinda.
banunun ciddi sağlık sorunları oluştu mecburen ayrılmak zorunda kaldı. tedaviye başlıyor kortizonlu iğne ve ilaçlar.Oynakbaşi arkadaşimiz ayrildimi aramizdan
Teşekkür ederim izniniz olursa menü ve spor paylaşımına devam etmek istiyorum çünkü benim kilo almam çok kolayF Fatimatuz_Zehra kuzum mezuniyetin hayırlı olsun, tebrik ederimtüm yaşamın boyunca hep istediğin kiloda kal inş.
mezun oldun diye takımdan ayrılman gerekmiyor, her türlü paylaşımı yapabilirsin. zaten kilonu koruman da gerekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?