- 18 Mart 2018
- 31.141
- 124.360
- 598
- 50
Ben buranın kapanmasını asla istemem, seninde zor durumda kalmanı istemem.Kızlar, izinler ve mezuniyetle birlikte listede 3 kişi kaldınız.
@gezegenfeza : Aktif
Mydestinyy : Aktif
@yasom7272 : Sağlık çalışanı, paylaşımdan muaf.
Genel kurallar gereği takımlar en az 3 kişi olabiliyor, şu an 3 kişiyiz sorun yok ama 1 kişi daha ayrılırsa takım kapanır.
Liste dışı üye sayımız da 3 :
Lonely single girl : Henüz listeye giremez, mezun üye olduğu için 6 ay bekleme süresi var.
@reklam : Diyete adapte değil henüz.
@Gulhan1 : Diyete adapte değil henüz.
Bu sebeple size 2 seçenek sunmak durumundayım:
1. Yeni üyelerle devam edelim ( yeni üye duyurusu yaparım)
2. Yeter bizde ayrılalım ( izin ya da başka takıma transfer)
Lütfen kararlarınızı bana en kısa sürede bildirin ki yol haritamızı çizebilelim.
Sanki vardamenüler gelsin kızlar
Tebrik ederim canımTeşekkür ederim izniniz olursa menü ve spor paylaşımına devam etmek istiyorum çünkü benim kilo almam çok kolay
Hoşgeldin canımİyi akşamlar takiminiza bende katılabilir miyim sakıncası yoksa bir kaç gündür takip ediyordum zaten
Teşekkür ederim seninde yolun az kaldı masallahTebrik ederim canım
Teşekkür ederim hoş buldumHoşgeldin canım
İnşallah canımİnşallah birlikte atarız bu kiloları üstümüzden
EvetTeşekkür ederim seninde yolun az kaldı masallah
Mezun lafı duydum zehracım??Bugunki menüm
Sabah peynir 3 zeytin
3 çatal bal ve 2 çatal reçel
Öğlen dünden kalan kisirdan yedim
Ara bir ayva
Akşam bir kase yoğurt
2 kupa yeşil çay
2 litre su
4000 adim 40 puan
Hoşgeldiniz?İyi akşamlar takiminiza bende katılabilir miyim sakıncası yoksa bir kaç gündür takip ediyordum zaten
Teşekkür ederim hoş buldumHoşgeldiniz?
Selamlar. 4 lt su çok fazla böbreklerinizi yorarsınız. Fazlası zararlı. Kilonuzla göre 2 _2.5 lt yeterli benceAslında diyete 26 ocakta 112.5 başladım o günden bu güne 13 kilo verdim 2ana bir ara öğün olarak besleniyorum aralıklı oruç diyebiliriz en geç akşam 5 te son ogunumu yapıp yeme işini bitiriyorum yatana kadar bol su içiyorum günlük 4 litreyi buluyor içtiğim su sporda sadece Leslie yapabiliyorum biraz daha havalar ısınınca yürüyüşte yapacağım inşallah oğlumu bırakacak yer olmadığı için yuruyemiyorum
Kaçıncı aşamadasınız gülim?Evet
Çok sıkıldım bu sefer
Oy bu kadar mı kaldık?MENÜSPOR 19 - 25 MART
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @gezegenfeza Mydestinyy Lonely single girl @ re k l am F Fatimatuz_Zehra
Elimde değil diyette değilken de böyle içiyordum zayıfladıkça azaltmaya çalışacağım bakalımSelamlar. 4 lt su çok fazla böbreklerinizi yorarsınız. Fazlası zararlı. Kilonuzla göre 2 _2.5 lt yeterli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?