Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kız bu nasıl menü hani yemek nerde

SPORSÜRE/ADETPUAN
NormalYürüyüşdk2 Puan
Tempolu Yürüyüşdk3 Puan
Lesliedk3 Puan
Eliptikdk4 Puan
Yüzmedk4 Puan
Jilliandk3 Puan
Cardiodk4 Puan
Zumbadk3 Puan
platesdk3 Puan
Stepdk3 Puan
pump it updk3 Puan
Squat50 adet25 Puan
Bisikletdk3 Puan
Bölgesel çalışmalardk/ 50 adet2 Puan/30 puan
İp atlama15 Adet2 Puan
adım500050 Puan
temizlik/dip bucak1 saat50 Puan

yarın kazen'e mesaj atıp takıma yeni üye duyurusu yapmasını isticem. bir anda baya katılım olur, lütfen elimizden geldiğince online olup gelenleri karşılayalım.
takımımız için yeni bir başlangıç olsun
ayrıca şu an listede olan 3 kişi de güzel kilolar vermeye devam ederse her hafta derecemiz garanti hatta birincilik neden olmasın.

Bugunki menüm
Sabah peynir 3 zeytin
3 çatal bal ve 2 çatal reçel

Öğlen dünden kalan kisirdan yedim

Ara bir ayva

Akşam bir kase yoğurt
2 kupa yeşil çay
2 litre su
4000 adim 40 puan

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :28
Boyunuz:160
Mesleginiz:ev hanimi
Şu anda çalışıyor musunuz:hayır
Evli/bekar:evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:1 tane oğlum var 5yasinda
Emziriyor musunuz:hayir
Yaşadığınız şehir:istanbul
Kilo alma hikayeniz :abur cubur tamamamen sağlıksız beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:ilk önce sağlık için sonra da istediğim kıyafete girebilmek için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)hayır
Şu anki kilonuz:99.1
Hedef kilonuz:85

Aslında diyete 26 ocakta 112.5 başladım o günden bu güne 13 kilo verdim 2ana bir ara öğün olarak besleniyorum aralıklı oruç diyebiliriz en geç akşam 5 te son ogunumu yapıp yeme işini bitiriyorum yatana kadar bol su içiyorum günlük 4 litreyi buluyor içtiğim su sporda sadece Leslie yapabiliyorum biraz daha havalar ısınınca yürüyüşte yapacağım inşallah oğlumu bırakacak yer olmadığı için yuruyemiyorum

Menü yazayım hemencecik
Cızlı kahvaltı
1 açma yarım simit

Öğlen
Yayla çorbası
Fırın da kabak

Akşam
Mercimek yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
1 tabak cacık

2 lt su
7000 adım 70 puan

Ne güzel en azından 13 kilo vermişsin hoşgeldin bu arada canım keşke bende verebilsem aylardır burdayım 96 anca 94 düştüm

Ne güzel en azından 13 kilo vermişsin hoşgeldin bu arada canım keşke bende verebilsem aylardır burdayım 96 anca 94 düştüm
Teşekkür ederim ya her şey kafa da bitiyor aslında bu sefer gerçekten istikrarliyim kıyafet bulamıyorum çok üzüyor bu beni inşallah verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…