hoşgeldinBen de katılmak istiyorum Nasıl oluyor
Aynen katılıyorum ben gün icinde yediğim ictigim her şeyi üşenmeden not aldım diyet defterine yanlışların böyle çıkacak atıyorum gün icinde bir parça çikolatadan aldığın bir ısırıp bile metobolizmayı alt üst ediyorSen menü yazmaya başla
Nerde hata yaptığını bulmaya çalışırız
hoşgeldinÜye mi ariyorsunuz? Peki bu konuda olan ne. Pek bilgim yok.
Motiveye çok ihtiyacım var. Moralim diptehoşgeldin
sadece birbirimizi motive ederek zayıflıyoruz
cuma zayıflama yarışması grupları burası canımcım, birazdan ayrıntılı bilgilendireceğim.Kizlar soru sordum cvp veren yok?
doğru yerdesin tekrar hoşgeldinMotiveye çok ihtiyacım var. Moralim dipte
Moralini bozma sakın neye canim şıkkında onunla kendinle yüzleş anlat rahatlaMotiveye çok ihtiyacım var. Moralim dipte
Protein diyorsun aslın da ben de dukanla güzel vermiştim şimdi gözüm kesmiyor vallaŞeker ve hamur yemedim ki benim sıkıntım bunlar zatenyoğurdun içine patates ya da nohut koyup yedim, bi öğün tavuk-köfte-balık yedim o şekilde gitti.
Aynen protein ağırlıklı beslenince güzel veriliyor. Kısa süreliğine yap dukanı sonra bırakırsın, daha çok verirsin.Protein diyorsun aslın da ben de dukanla güzel vermiştim şimdi gözüm kesmiyor valla
doğru yerdesin tekrar hoşgeldin
Anlattım yukarıda, okur musunMoralini bozma sakın neye canim şıkkında onunla kendinle yüzleş anlat rahatla
| SPOR | SÜRE/ADET | PUAN |
|---|---|---|
| NormalYürüyüş | dk | 2 Puan |
| Tempolu Yürüyüş | dk | 3 Puan |
| Leslie | dk | 3 Puan |
| Eliptik | dk | 4 Puan |
| Yüzme | dk | 4 Puan |
| Jillian | dk | 3 Puan |
| Cardio | dk | 4 Puan |
| Zumba | dk | 3 Puan |
| plates | dk | 3 Puan |
| Step | dk | 3 Puan |
| pump it up | dk | 3 Puan |
| Squat | 50 adet | 25 Puan |
| Bisiklet | dk | 3 Puan |
| Bölgesel çalışmalar | dk/ 50 adet | 2 Puan/30 puan |
| İp atlama | 15 Adet | 2 Puan |
| adım | 5000 | 50 Puan |
| temizlik/dip bucak | 1 saat | 50 Puan |
hoşgeldin canımmoni baskan araniza katilabilirmiyim,gecmiste de takimlardaydim,bu defa da seninle calismaktan buyuk sevinc duyarim
Eski nickim Denizinyosunkokusu
Kabul oldu bileKatilmak istiyorum bende.diyetisyen destegiyle basladim.Kabul olur mu yoksa kendi cabasiyla verenler mi burda hep
Canim benim bende hasimatoyum tiroidin bir üst level atlamış haliyim sakın sakın edemiycem diye düşünme ilacını ihmal etme glüten kes hiptiroidin tiroid hastalığının herturlusunun düşmanı glüten ben yerlerde sürünüyordum ilk zamanlar halsizlikten gluteni bir kestim doktor kontroliyle kestim bak bunun altini basa basa ciziyorum endokronoji doktorumun izniyle dspor yapmaya basladim halsizligim oldu olmadi diyemem kilo vrrdikce kalmadi sorunlar .Boyum 1.72, kilom 81.2
Ve maalesef bende hipotroidi var. Ve bu yüzden bu kiloya çıktım. Pandemide 11 kilo aldım. Ve bunları vermem gerek.
Diyetimde iki lt limonlu yeşil Çaylı ılık su içiyorum.
Ekmeği kestim.... Un mamullerini kendime yasakladim.
İki öğün yiyorum. Fazlası ağır geliyor. Aksam 6 dan sonra yemiyorum.
İki gündür de 50 dk harttirik bisiklete biniyorum.
Esas sorun bırakmak istemiyorum... Bunu basarmaliyim. Önümüzde Ramazan var haliyle onda nasıl yaparım sporu bilmiyorum. Halsizlik oluyor bende.
Hosbuldum.hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?