Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kendi kafana gore sakın yapma bunu önce bir endokroni uzmanına git çünkü tiroid hastalarının yemesi ve yememesi gereken ürünler var beyaz unu tamamamen kesmişsin fakat glüten içermeyen mercimek unu nohut unu bunları tercih et beslenmeyi kendi kafana gore kesme sakın tiroid doktorundan yardım al ben boyle zayıfladım o senin kontrollerini yapıp yonlendiriyo zaten

Eklemeyi unuttum. Son bir senedir bende level atlayıp hasimatoyum. İnşallah bende veririm. Sağol.

Biliyorum... Bizim yemememiz gereken ürünleri. Doğum sonrasında endokrine gidip öğrenmiştim. Yıllar önceydi bu. O zaman çok kilo vermiştim. Ama bu sene geri aldım. Şimdi tekrar aynı programla vermek istiyorum.

Kendimi tanıtayım biraz. 28 yaşında ve maalesef 90 kiloyum aslında 5 yıl öncesine kadar 60lı kilolardayken çook kötü geçen bir evliliğin stresinden kaçabilmek için yemeğe sarıldım. Yıllarca beni rahatlatan tek şey yemek oldu. Daha önce defalarca diyet yaptım kilo verdim ama asıl sorunları düzeltemediğim için tekrar aldım. Şu an ulaştığım en yüksek kilodayım. Ama artık bu bağımlılığı aşmam gerekiyor. Ayrıldım, işimi kurdum, dava da benim lehime işliyor. Herşey tek tek yoluna girerken bu vücut yüzünden mutluluğumu yaşayamıyorum. Sağlığım da iyice bozuldu. Dizlerim ağrıyor, dün temizlik yaparken belimi incittim acıdan iki büklüm geziyorum. Yani benden 30-40 yaş büyük insanların sorunlarını yaşıyorum ve bunların tek sebebi kilolar. Artık bu son engeli de aşıp gerçek hayatıma başlamak istiyorum

Listemde 2 kahvalti var.
Biri 7bucuk 8 gibi digeri de 11 de.
Degisik bir liste verdi.
Zaten veremeyip kilo alirsam cimere sikayet edicem
1kahvalti yapildi
2.kahvalti yapildi
Bebeklerimi simdi uyuttum.45-50 dk saat spor yapicam.(YENI BASLIYORUM)
aksam 7 ye kadar da sinirsiz leblebi ve meyve.

Hadi bakalım o zaman... Ben birazdan bilgilerimi yazar,atar,takım arkadaşlarım ve kendime başarılar dileyerek,bismillah diyerek başlarım.

Buraya mi cevaplicaz bu soruları?

Merhaba ben yiyip yiyip kilo alamayan ama almaya çalışan ah ah o kilolarınızdan bana gelse diyen dünyalı.
En gıcık olduğunuz kadın tipi ama bir o kadar da masum .
Bildiri üzerine yorum yapıyorum siz değerli arkadaşlara selam olsun bol şanslar

Bı zamanlar bende öyleydim. Sonra hipotroidi ve hasimato oldum. O saltanat bitti bende kısmetse vericez inşallah. Bende bugün bildirime geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…