Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herşey gönlünüzce olsun. Rabbım hakkınızda hayırlısını versin...
Hoşgeldiniz

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum ama bende diyetisyen kontrolünde vermeye çalışıyorum hem şeker hem de hasimato hastasıyım bı buçuk yıldır evliyim çocuk istiyoruz tüp bebek tedavisine başlayacağız o yüzden kilo vermek istiyorum üç ay önce 102 kiloydum diyetisyen kontrolünde şuan 91 kiloya kadar inebildim Nisan sonuna kadar daha da vermem gerek... Yaşım 30 ev hanımıyım şuan için işi bıraktım tedavi için... İzmir de yasiyorum

Hoşgeldiniz.
İnşallah istediğiniz kiloya inersin iz saglıklı.
Haşimato yasom7272 arkadaşımız var. Maşallah gayette güzel gidiyor kilosu.

bundan sonra ki hayatın hep mutlu ve istediğin kiloda olsun

afiyet olsun canım, diyetisyenimizin verdiği listelere harfi harfine uymalıyız çünkü onlar sonuçlara göre analizimizi yapıp değerlendiriyorlar.

hoşgeldinn, ben yiyip yiyip kilo alamayan değil de yiyip yiyip kilo almayanlara gıcığım
kaç kilo istiyorsun al vereyim bolca var bizdekeşke kan bağışı gibi kilo bağışı da olsaydı

hoşgeldin inşallah bir ance kilolarından kurtulup bebişini kucağına alırsın

hoşgeldinn, ben yiyip yiyip kilo alamayan değil de yiyip yiyip kilo almayanlara gıcığım
kaç kilo istiyorsun al vereyim bolca var bizdekeşke kan bağışı gibi kilo bağışı da olsaydı
Yaaa ne güzel olurdu bende sadece hamilelikte alıp puf gibi sönenlerdenim lakin elimde değil insallah bi gün bende diyet takımlarına üye olacak kıvama gelirim amin

Ya ben bu sayfayı pek bilmiyorum. Kendimce sorulara cvp yazdim biraz önce. Birde iki hafta sonra takıma girersek mi yaptığımız sporu ve ne yediklerimizi yazcaz.
hayır canım takımdasın artık ve hemen başlıyorsun
listeye girmek için 2 hafta takımda deneme süreniz var. paylaşımınıza ve katılımınıza göre de listeye giriyorsunuz süreç sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…