Hosgeldin yaparsin once kendine inan sonra herkes sana yardimci olur zaten inan yaparsin
Haydii ozaman 1 veya 2 hafta cok az zor gelebilir pes etmmee o kilolar gideccekkk deeeeeeeee kendineİstikrarı yakalarsam yapıyorum da eskisi kadar istikrarlı mıyım onda şüpheliyim
En iyisi bilmillah deyip başlamak yoksa gün geçtikçe zorlaşacak ne yapmam gerekiyor :)
Hoşgeldin canımMerhabalar bir türlü veremediğim kilolarımı bu takımda verebilir miyim acaba? Nasıl katılıyoruz form mu dolduruyoruz?
Haydii ozaman 1 veya 2 hafta cok az zor gelebilir pes etmmee o kilolar gideccekkk deeeeeeeee kendine
Hoşgeldin canımmerhababen de takıma katılmak istiyorum, yarın sabah tartılıp gerekli bilgileri doldurarak geleceğim ama önden bir selam vermek istedim
Hoşgeldin canımSelammoni bende katılmak istiyorum .
Kız ben 4 aydir ictigim kahvenin hattı hesabı yok çok şükür ödem olmadı yapsa beni yapardı ben 68 kilo verirkende çok kahve tükettim fakat hiç ödem olmadimbenim gittim bir diyetisyen kahve salça çaya ödem yapar diye içirtmiyordu en sinir olduğum şeydi
İnşallah canımUmarım hedefimize ulaşırız.
İnşallah canımyeni gelen arkadaşlar 2 hafta sıkın dişinizi listeye girebilmek için benim gibi aylarca sürünmeyin
Öğretmenlerine bilgi ver kuzum, çocuğun yanında o tür şeyleri yedirmesinlerYa arkadaslar onu bunu gecelim de
Ben cok heyecanliyim oglum bu sene ana sinifina baslayacak insallah
33 yasima kadar her sene hep kendimi gorurdum ruyamda okula yetisemezdim sinifi bulamazdim sinavda sorulari çözemezdim vs vs hep auni ruya
Ama dun gece ruyamda
oglum anaokuluna gitti,siraya oturdu s vs ruya iste.
Ya dusundukce icim fena oluyor midem bulaniyor.
Nasil olacak? Günü nasil gececek, biri bir paketli gida uzatsa,misal, şimdi biri cikolata uzattiginda,hayir ben yemem benim alerjim var diyor ya da ne bileyim muz verdiginde biskuvi verdiginde ,alerjim var deyip geri ceviriyor ama okulda butun cocuklar biskuvi cips bilmemne yiyecek
Hele ki dondurma ahhh
Oyun hamurundan hep dondurma yapiyor, simdi gozunun onunde dondurma yerlerse,
Hep yalniz büyüdü, sadece 5 aydir kalabalikta akraba vs, aslinda corona olmasa daha da kalabalik olurdu da işte. Ay cok heyecanliyim yAaa
Zaten kendim okul konusunda heyecanli bir tiptim,simdi el kadar bebem okula gidecek kalbim cikacak
Galiba tedaviye ihtiyacim varhalehazirda 10 mg antidepresan kullaniyorum ama bunu 50mg a cikarsam anca yani heyecanim gider.o derece
Ulasicaz kızlar birbirimize destek olduğumuz sürece ulasicaz.uc şey çok önemli Azim.Istek .Sabirİnşallah canım
İnşallah canım
Nickin ve tarih nerdeRumuz ve adım tradiaos başlangıç kilom 104.90 şimdiki kilom 82.50 geliyor foto9
Tekrar yollayayım nickim var tarih yok galiba tamamNickin ve tarih netde
ama işte 3,4 kilo vermiştim 1 hafta daKız ben 4 aydir ictigim kahvenin hattı hesabı yok çok şükür ödem olmadı yapsa beni yapardı ben 68 kilo verirkende çok kahve tükettim fakat hiç ödem olmadim
Kesinlikle canımUlasicaz kızlar birbirimize destek olduğumuz sürece ulasicaz.uc şey çok önemli Azim.Istek .Sabir
Sabah sabah iyi güldürdünüzMaalesef yanlış hesapladım matematik en son ortaokulda gördüm herhalde annem öğretmen benim bide .kendimden utanıyorum matematikle hiç aram yok sozelciyimm ben
Fazla fazla alİlk işim akşama maydonox almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?