Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hosgeldin yaparsin once kendine inan sonra herkes sana yardimci olur zaten inan yaparsin

Hoşbuldum
İstikrarı yakalarsam yapıyorum da eskisi kadar istikrarlı mıyım onda şüpheliyim

En iyisi bilmillah deyip başlamak yoksa gün geçtikçe zorlaşacak ne yapmam gerekiyor :)

İstikrarı yakalarsam yapıyorum da eskisi kadar istikrarlı mıyım onda şüpheliyim

En iyisi bilmillah deyip başlamak yoksa gün geçtikçe zorlaşacak ne yapmam gerekiyor :)
Haydii ozaman 1 veya 2 hafta cok az zor gelebilir pes etmmee o kilolar gideccekkk deeeeeeeee kendine

benim gittim bir diyetisyen kahve salça çaya ödem yapar diye içirtmiyordu en sinir olduğum şeydi
Kız ben 4 aydir ictigim kahvenin hattı hesabı yok çok şükür ödem olmadı yapsa beni yapardı ben 68 kilo verirkende çok kahve tükettim fakat hiç ödem olmadim

Öğretmenlerine bilgi ver kuzum, çocuğun yanında o tür şeyleri yedirmesinler

İsminiz (İsteğe Bağlı ): zehra
Yaşınız : 29
Boyunuz: 1.58
Mesleginiz:ön muhasebe
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:14 aylık kızım var
Emziriyor musunuz: evet
Yaşadığınız şehir: gaziantep
Kilo alma hikayeniz :ben hamileyken değil de doğumdan sonra alan tayfayım malesef :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: psikolojik olarak kendimi iyi hissetmek için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) evet yarıştım 3.takımla başladım ordan mezun oldum sonra yanılmıyorsam bu takımda da yarışmıştım emin değilim en son 9.takımda izne ayrıldım diye hatırlıyorum kullanıcı adı değişikliği yapmadım

Şu anki kilonuz: 70
Hedef kilonuz: 57

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…