Aynen sabahları özellikle filtre kahveyle içildigi zaman cook faydali oldu bana sonra bir sure sonra filtre kahve sikmaya basliyor sonra turk kahvesine koymaya basladim 15 gun sonra inanamadim hemen doktorumu aradim devam et dedi.
Aç karnına mi iciyorsunuzAynen sabahları özellikle filtre kahveyle içildigi zaman cook faydali oldu bana sonra bir sure sonra filtre kahve sikmaya basliyor sonra turk kahvesine koymaya basladim 15 gun sonra inanamadim hemen doktorumu aradim devam et dedi.
Türk kahvesi yapmaya üşeniyorum
Mesajlar bittiğine göre herkese günaydın
Kalkıp bir kahve içsem iyi olur
Bugün mobilya bakmaya şehir dışına gideceğiz
Gün içinde aktif olamam
Arabada telefona bakamıyorum, başım dönüyor, midem bulanıyor
Hepiniz tekrardan hoşgeldiniz, gruba neşe getirdiniz, azminiz daim olsun, kilocuklar patır kütür gitsin
Sabah kalkar kalkmaz önce limonlu su iciyorum ben sonra filtre kahvemi yapıyorum evet canim ac karnına çünkü güne kahveyle başlamak metabolizmayı çalıştırır. Gün içinde türk kahvesine ekleyebilirsin.Aç karnına mi iciyorsunuz
Uzman deyince aklıma askeri personel geliyor
Bana limonlu su yasak malesef suyu sade içmem gerekiyor zaten aç karnına bı sürü ilaç içiyorum o yüzden su da içmiş oluyorumSabah kalkar kalkmaz önce limonlu su iciyorum ben sonra filtre kahvemi yapıyorum evet canim ac karnına çünkü güne kahveyle başlamak metabolizmayı çalıştırır. Gün içinde türk kahvesine ekleyebilirsin.
Dene tabi şekerim .
MaşallahNick name: tradias başlangıç kilom 104.90 şimdiki kilom 82.50 hedef :78 tarih:22 Mart 2021 saat:07.35
Kız makina yok mu koy makinaya otur benimki 2 dakika sonra ötüyor ben oldum fincana koy diyeBazen ben de üşeniyorum yayerimden kalkmak zor geliyor
Aldığında her markette var soğuk sıkım yazar ondan al.Bugün alayım :)
Benimki aç, tok farketmiyorAç karnına mi iciyorsunuz
Bana makinayı yıkayıp kaldırmak zor geliyor, öteki sabit duruyorBazen ben de üşeniyorum yayerimden kalkmak zor geliyor
Sade şu içende olur kuzum bende sabahları önce hasimato ilacımı alıyorum 2 bardak suyla ardından vitaminin var oda 1 bardak suyla suya doyuyorum bide kahvaltidan once içiyorum suyu. Limon yasaksa ılık suda çok faydalı.Bana limonlu su yasak malesef suyu sade içmem gerekiyor zaten aç karnına bı sürü ilaç içiyorum o yüzden su da içmiş oluyorum
Kimbilir ne şikayetler vardır, insanlarla uğraşmak ne kadar zor, hele hele memnuniyetsiz yapıları varsayok canım ben askeri uzman değilim
Müşteri hizmetleri arka ofiste müşteri şikayetleri bölümünde yönetici uzmanlık yapıyorum
Allah şifa versin canımBana limonlu su yasak malesef suyu sade içmem gerekiyor zaten aç karnına bı sürü ilaç içiyorum o yüzden su da içmiş oluyorum
Ben sırf bu yüzden makinayı değiştirdim oburude bana zor geliyor.Bana makinayı yıkayıp kaldırmak zor geliyor, öteki sabit duruyor
Ondan yok, benimki cezve benzeriKız makina yok mu koy makinaya otur benimki 2 dakika sonra ötüyor ben oldum fincana koy diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?