Ödemden iste gün rejimde yapsak gün icinde olan stres vs şeyler vücutta ödem yapıyor maalesefSabah kalkıyorum ellerim uyuşuk şişmiş ayaklarım bacaklarım da öyle sinir oluyorum yemin ederim
Al bendende okadaaarSaat 6.00 da uyandım.
Önce bir bardak suyla tiroid ilacımı içtim.
Ardindan 1.5 ltlik surahime limonlu kayısı Çaylı suyumu yapdim.
Saat 7.00 da iki tane terleme kemerini üst mide ve göbeğe gelecek şekilde takip 1 saat harttick bisiklet yaptım.
Kahvaltıda ıspanaklı yumurta ve salatalık yedim. Ekmeksiz tabi.
20 dk geçtikten sonra demlenen ve ılınan suyumdan 2 bardak içtim.
Dün üç litre su içtim. Zaten surahim 1.5 lt alıyor. Akşama kadar iki taneyi bitiriyorum.
Yalnız spor anamı aglatiyor. Bacak arkalarim ağrıdan ölecek
Her serde bir hayır vardır gerçekten pahalı ama bence değiyor çocuk için kreşe gidenle gitmeyen bir olmuyor özgüveni gelişiyor inşallah yardım çıkarBen doğum yaptım 10 yıllık işimi bıraktım kızıma baktım 2 sene sonra çağırdılar eleman doğuma gidiyor 4 aylığına gelirmisin dediler tamam dedim sonra 6 ay ücretsiz izin kullandı oldu mu sana 1 yılüstüne kız Corona oldu bıraktı işi tamamen benim üstüme kaldı yoksa bir hafta KV bir hafta annem bakıyordu onlarla da olcak iş değil en sonun da kreşe yazdırdım 2 hafta oldu çok pahalı kreşler devletten yardım çıksa iyi olcak ta bakalım ne zaman çıkıcak
Merhaba şekerimMerhaba arkadaşlar
MerhabaaaaaMerhaba arkadaşlar
Türk kahvesini çok seviyorum. Şekersiz içemiyorum diye 3 gündür kahveyide bıraktımKızlar gün icinde içtiğiniz türk kahvesinin içine 1 cay kaşığı hindistancevizi yağı atın inanılmaz metabolizma çalıştırıyor özelliklede kalkar kalkmaz benim gibifiltre kahve içenler veya turk kahvesi sevenler sabah attiginizda bir cay kasigi inanilmaz yag yakimina yardimci olup ozellikle gobek cevresi hareketi yapanlara kolaylik sagliyor metabolizma harekete geciyor küçücük bir bilgidir .bölenleriniz vardır sekerler
Umarım hedefimize ulaşırız.İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız : 38
Boyunuz:1.70
Mesleginiz: uzman
Şu anda çalışıyor musunuz:evet
Evli/bekar:evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:1 oğlum var 8 yalında
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:Ankara
Kilo alma hikayeniz :hiç zayıf bir kişi olmadım Ara ara kilo alıp veriyorum artık istikrarlı olmak istiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:daha dinç güzel ve sağlıklı olmak için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı? (kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır yarışmaya katılmadım sadece bireysel gruplarda arkadaşlarım ile paylaşım yaptım
Şu anki kilonuz:85
Hedef kilonuz:75
ee hoş geldin o zamanBildirimi gördüm geldim evet var ihtiyacım daha önce de yarıştım ama yapabilir miyim ki bugün de kendimi şartladım geldim diyete başlıcam diye
Ahh be canim şekersiz bende içemezdim eskiden ilk birt hafta zor gelecek şekersiz kahveler ben nescafeyi bile makinama aromalı kremalar alırdım düşün yani alışıyor vücut şekersiz içmeye kahveyi birakma türk kahvesi metabolizma çalıştır fakat şekersiz inan alışkanlık yapicak vücudun sekersizlige çok iyi anlayabiliyorum yaşadım senin yaşadığını 1 hafta zorluğu var zorla kendini inan bak hiç zor deil şimdi geriye dönüp baktığımda diyorumki keşke hep şekersiz icseydim ben bekarken yıllarca şekersiz yaşadım zaten şimdi yine yaparım dedimmmmm ve oluyor inan oluyor.Türk kahvesini çok seviyorum. Şekersiz içemiyorum diye 3 gündür kahveyide bıraktımama yağ alırsam mutlaka bunu denicem.
Hosgeldin yaparsin once kendine inan sonra herkes sana yardimci olur zaten inan yaparsinBildirimi gördüm geldim evet var ihtiyacım daha önce de yarıştım ama yapabilir miyim ki bugün de kendimi şartladım geldim diyete başlıcam diye
benim gittim bir diyetisyen kahve salça çaya ödem yapar diye içirtmiyordu en sinir olduğum şeydiAhh be canim şekersiz bende içemezdim eskiden ilk birt hafta zor gelecek şekersiz kahveler ben nescafeyi bile makinama aromalı kremalar alırdım düşün yani alışıyor vücut şekersiz içmeye kahveyi birakma türk kahvesi metabolizma çalıştır fakat şekersiz inan alışkanlık yapicak vücudun sekersizlige çok iyi anlayabiliyorum yaşadım senin yaşadığını 1 hafta zorluğu var zorla kendini inan bak hiç zor deil şimdi geriye dönüp baktığımda diyorumki keşke hep şekersiz icseydim ben bekarken yıllarca şekersiz yaşadım zaten şimdi yine yaparım dedimmmmm ve oluyor inan oluyor.
Simdide diyetisyenim ve doktorum kahveyi oneriyor bu ne yaman celiski deni zamaninda odem yapar kahve icme diyenler.benim gittim bir diyetisyen kahve salça çaya ödem yapar diye içirtmiyordu en sinir olduğum şeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?