- 20 Ağustos 2016
- 286
- 508
- 103
Aynen bende et çok sevmiyorum bende tıkanıp kalıyorum yemek konusundaBütünün düşünüp duruyorum biz bide et yemiyoruz hersebzeyide yemiyoruz delirtti insanı bu iste onumu pisirsem bunumu pisirsek diye
Yaa nedenki ben bi kaç defa yaptım evdekilerden bana kalmamıştıBen sevemedim karnıbahar kısırını
Saglikli besleniyoruz canimMerhaba kadınlarkulubune yeni dahil oldum çözmeye çalışıyorum sayfayıbana bildiri gelmiş bu sayfaya dahil oldum sanırım Diyet mi yapıyoruz
Sebzeleri karıştırarak biseyler yapmaya çalışıyorum zaten pilav börek yapmıyorum yıllardır ailem geldiğinde kendileri yapıp yer biz eşimle yağlı yemek börek pilav zaten yemiyoruz zaten onun yaşam biçimi bu o yüzden dal gibi adamAynen bende et çok sevmiyorum bende tıkanıp kalıyorum yemek konusunda
Sabahtan başladım yapmaya bende bugün pancar spagetti yapicam karar verdim.Aynen bende et çok sevmiyorum bende tıkanıp kalıyorum yemek konusunda
Bayilririm ben1,5 kilo mu?
Ben 1 tane alıyorum, oğlanlar yemez, eşim ayda 1 kez anca yer, ben severim
Sorma... Biliyorsun her sebzeyi yiyemiyorum. İçim dışım ıspanak, pazı oldu. Pırasayı da hiç sevmiyorum. Sağlıklı beslenmek çok zorKızlar sizdede oluyormu biz sağlıklı yaşamı sectik ya hergün ne pisirsek derdi oluyormu
Ben de çok ekmek seviyorum. Hele fırından sıcak sıcak.İlk menümü paylaşayım menü sayılmaz ama işte
Saat 10
1 kupa şekersiz çay
Saat 12.45
1 küçük tabak beyran
2 lokma ekmek
Saat 19,30
1 küçük tabak patates tavası
3-4 bardak ayran
Saat 21,30
1 ısırık elmalı turta(şekerim düştü bir lokma yedim)
2,5 litre su
20 dk normal yürüyüş 40 puan
250 adet bölgesel çalışmalar 150 puan
Toplam 190 puan
İlk gün için bana iyi geldi günde 3 ekmek yiyen biri olarak düşünürsek
Ayyy çok zor aynen biliyorum hersebzeyi yiyemiyodum sende ıspanak agaci cıktı ıçimde benimSorma... Biliyorsun her sebzeyi yiyemiyorum. İçim dışım ıspanak, pazı oldu. Pırasayı da hiç sevmiyorum. Sağlıklı beslenmek çok zorne yapayım da yiyeyim diye düşünüyorum. Bugün ki menüm Allah'tan hazır. Yarına yine bir ıspanak yaparım artık
Yaparsin... Ben yataktan dayak yemiş gibi kalktim. Bacaklarım tutmuyordu resmenUzun süre sonra dün ilk defa spor yapınca bugün inanılmaz bacaklarım ağrıyor inşallah bugün spor yapabilirim
Azcik zorlasa da alisirsin vucud alışıyor belli müddet sonra çok ekmek canim çekerse kara buğday ekmeği ye bir dilim canim ekmek ihtiyacını karşılarBen de çok ekmek seviyorum. Hele fırından sıcak sıcak.Bugün 4. Günüm tek lokma ekmek yemedim, yemicem de. Artık tamamen hayatımdan çıkarttım.
Ks ağrısı güzeldirUzun süre sonra dün ilk defa spor yapınca bugün inanılmaz bacaklarım ağrıyor inşallah bugün spor yapabilirim
Yaparım değil mi yaYaparsin... Ben yataktan dayak yemiş gibi kalktim. Bacaklarım tutmuyordu resmenilk 5 dakikadan sonra acıyı duymadım. Yaptım.
Nasıl yapacağım canım bacaklarıma streç mi sarayım birşey sürmem gerekir miKs ağrısı güzeldirsakatlanmayı önlemek için streç yapmayı unutma
Ooo maşallah canım harikasın valla özendim sanaSporumu yaptım, duşu mu yaptım. Öyle yoruldum ki, kim temizlicek bu evikalkayim da evi süpürüp toplayayim bari. Ya spor yapan ev hanımlarının evine devlet bir temizlikçi gönderse ne güzel olurdu vallahi pilin bitti. İşler bitince daha squat yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?