Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen bende et çok sevmiyorum bende tıkanıp kalıyorum yemek konusunda
Sebzeleri karıştırarak biseyler yapmaya çalışıyorum zaten pilav börek yapmıyorum yıllardır ailem geldiğinde kendileri yapıp yer biz eşimle yağlı yemek börek pilav zaten yemiyoruz zaten onun yaşam biçimi bu o yüzden dal gibi adam

Kızlar sizdede oluyormu biz sağlıklı yaşamı sectik ya hergün ne pisirsek derdi oluyormu
Sorma... Biliyorsun her sebzeyi yiyemiyorum. İçim dışım ıspanak, pazı oldu. Pırasayı da hiç sevmiyorum. Sağlıklı beslenmek çok zor ne yapayım da yiyeyim diye düşünüyorum. Bugün ki menüm Allah'tan hazır. Yarına yine bir ıspanak yaparım artık

Ben de çok ekmek seviyorum. Hele fırından sıcak sıcak.Bugün 4. Günüm tek lokma ekmek yemedim, yemicem de. Artık tamamen hayatımdan çıkarttım.

Ayyy çok zor aynen biliyorum hersebzeyi yiyemiyodum sende ıspanak agaci cıktı ıçimde benim

Ben de çok ekmek seviyorum. Hele fırından sıcak sıcak.Bugün 4. Günüm tek lokma ekmek yemedim, yemicem de. Artık tamamen hayatımdan çıkarttım.
Azcik zorlasa da alisirsin vucud alışıyor belli müddet sonra çok ekmek canim çekerse kara buğday ekmeği ye bir dilim canim ekmek ihtiyacını karşılar

Yaparsin... Ben yataktan dayak yemiş gibi kalktim. Bacaklarım tutmuyordu resmen ilk 5 dakikadan sonra acıyı duymadım. Yaptım.
Yaparım değil mi ya yaparım yaparım
Ks ağrısı güzeldir sakatlanmayı önlemek için streç yapmayı unutma
Nasıl yapacağım canım bacaklarıma streç mi sarayım birşey sürmem gerekir mi

Ooo maşallah canım harikasın valla özendim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…