akşam ya da sabah yazabilirizAkşam menümü yazamadım, şimdi yazsam olur mu?
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, az peynir zeytin, 1 dilim ekmek, salata
Ara: 4 kaşık meyveli yoğurt
Ogle: 7 kaşık kereviz, 1 kandil simidi, salata
Aksam: 3-4 kaşık makarna, birkac parca ızgara tavuk, salata
1 avuç cerez, cay
2.5 litre su
Spor yok ,bugün yapacağım inşallah
kendini yormadan zorlamadan az az başlamalıydın kuzum gerçi her spor acı verir ilk başlarda. acı varsa doğru yoldasın devam ama azar azar hafif hafifKizlar 3 gündür eliptik bisiklet yapıyorum. Bacaklarım çok ağrıyor. Şimdi bisiklet bana bakıyor ben bisiklete. Bacaklarımda derman kalmadı. Zorlayıp yapmayı düşünüyorum. Ama nasıl?
olmaz öyle kuzum naptın sen kendine zarar verirsinÇok hızlı yaptım. 1 saatte yüklendim de yüklendim. Şöyle yavaş yavaş bir deniyeyim. Baktım olmuyor bırakırım bugünlük. Ama denemek zorundayım. Sonra kendimi kötü hissederim.
afiyet olsun misssBir şekersiz türk kahvesi alır mıydınızzzz
Yağ çok az varEt varsa yağ da varsa salaca da olmayiversin
o dert hep var, haftalık listeler yap alışverişini de ona göre yap baya kolaylık oluyorKızlar sizdede oluyormu biz sağlıklı yaşamı sectik ya hergün ne pisirsek derdi oluyormu
Ben de çok ekmek seviyorum. Hele fırından sıcak sıcak.Bugün 4. Günüm tek lokma ekmek yemedim, yemicem de. Artık tamamen hayatımdan çıkarttım.
et yemiyorsunuz sebzeyi de seçiyorsunuz ne yiyordunuz önceden merak ettimBütünün düşünüp duruyorum biz bide et yemiyoruz hersebzeyide yemiyoruz delirtti insanı bu iste onumu pisirsem bunumu pisirsek diye
Dün gece 1 de yattım gece de kızım hiç uyutmadı çok ağladı acayip uykum var şuan
sizin pırasalar kavak ağacı gibi mi, 1 tane ne kız kürdan gibi1,5 kilo mu?
Ben 1 tane alıyorum, oğlanlar yemez, eşim ayda 1 kez anca yer, ben severim
oh oh maşallah götürmüşsünİlk menümü paylaşayım menü sayılmaz ama işte
Saat 10
1 kupa şekersiz çay
Saat 12.45
1 küçük tabak beyran
2 lokma ekmek
Saat 19,30
1 küçük tabak patates tavası
3-4 bardak ayran
Saat 21,30
1 ısırık elmalı turta(şekerim düştü bir lokma yedim)
2,5 litre su
20 dk normal yürüyüş 40 puan
250 adet bölgesel çalışmalar 150 puan
Toplam 190 puan
İlk gün için bana iyi geldi günde 3 ekmek yiyen biri olarak düşünürsek
hoşgeldin evettt diyet yapıyoruzMerhaba kadınlarkulubune yeni dahil oldum çözmeye çalışıyorum sayfayıbana bildiri gelmiş bu sayfaya dahil oldum sanırım Diyet mi yapıyoruz
hoşgeldinMerhaba hanımlar. Bende katılmak istiyorum
Yaşınız :24
Boyunuz: 165
Mesleginiz: Öğrt
Şu anda çalışıyor musunuz:hayir
Evli/bekar: evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: bir tane ve iki buçuk yasindq
Emziriyor musunuz: evet
Yaşadığınız şehir: izmr
Kilo alma hikayeniz : doğum ve kpss çalışma sürecinde sürekli masa başı durma.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: mutlu değilim
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : grup bilinciyle kilo vermem daha kolay olur. Pandemi de evdeydim. Bundan dolayı kilo aldım. Bunları vermek istiyorum.
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı? Evet ama adını hatırlamıyorum. Oğlan altı aylıkken katılmıştım. 56 ya kadar düşmüştüm.(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz: 68.1
Hedef kilonuz. 55
Kırmızı et yemiyorum sadece ben ayda birkez tavuk eti ben balık ve deniz ürünleri yiyorum eskiden hazır besleniyorum çalıştığım dönemde bazen sabahlara kadar turlara çıktığımız ve acentelerde sabahladigimiz olurdu hazır sandviç tost o tür beslenmiyordum bunlarda zaten verdiğim 68 kilomu yavaş yavaş farkettirmeden almama sebeb oldu sonra dengeledim kilo almadım. Yurtdışında okuduğum dönemlerde hiç yiyemedim 5 kilo gitti. Dön düM turkiyeye evlendim evlemdikten sonra hep dışarda yedik. sonrada 5 kez ameliyat oldum 1 er yıl arayla göre makarna hazır pizza unlarca beslenince tabiki kilo aliyor insan bide hashimato tup bebek tedavi ilaçları hayyddee geldi kilolar. böyle beslendim ve boyle kilo aldim ben. Istemsiz aldım ben kiloları. Sıkıntılardan. işin özeti: hazır gıdalar abur cubur kilo aldırdı. yoksa normalde fazla yemek yiyemem.aliskanlik eski dönemlerdenet yemiyorsunuz sebzeyi de seçiyorsunuz ne yiyordunuz önceden merak ettim
Ben 30 kusur yıldır beyaz ekmek yemedim 68 kilo verdiğim dönemden alışkanlık kaldı ama maşşallah tost hamburger pizza bunları yedim şimdi geriye dönüp baktığımda bunlarında ekmek yerine geçtiğini yeni anladim rabbim kimseye sağlıksız beslenmeyi göstermesinBen de ilk yaptığım dönemler yemiyordum ama illa ki özlüyorsun yemek istiyorsun düşün ben önceden makarna pilavla ekmek yiyen insandım diyet serüvenine geçtikten sonra en azından onları tamamen bıraktım
Aklın nerdeydi kimbilirDün yemek yaptım salça koymayı unuttumetli kuru fasulye
Ay kuzum bizim ki park yatak da ağlıyor ne oldu annecim diyorum sana küstüm anne diyor banaBenim kız da uyutmadı kalk diye saçımı çekip durdu sonra baktım ayak ucumda uyumuşben kalkmayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?