Vallahi pırasayı her türlü seviyorum bazen tava da kavurup yumurta kırıp yiyorum disardaysam ve eve gelince yemeğim yoksa ustunede baharat atıyorum Nefis
Bugün resimli bildir ki kayıtlara geçsinKızlar daha ilk günden ihmal ettim ama hastaneyle meşguldüm bugün kendime gelemedim haliyle berbat bi beslenmeyle geldim
Sabah:1 neskafe
Öğlen:1/3 porsiyon iskender
Akşam:1kase mercimek çorbası yoğurt 1 dlm ekmek
Sabah tartıldım ama foto çekemedim hastane telaşından bu hafta yazıyla belirtsem olur mu acaba
Başl kilom:83,9
Sporda yok tabi,su da 2lt anca.ama yarın herşey güzel olacak inşallah
Kuzum bir kerede pırasanın yulafli böreğini ydene tavada yukarı un haline getir yumurtayla çırp sıvı şeklinde pirasalarla bulustur tavaya yolla harika oluyor sağlıklı ve kalorisi azVallahi pırasayı her türlü seviyorum bazen tava da kavurup yumurta kırıp yiyorum disardaysam ve eve gelince yemeğim yoksa ustunede baharat atıyorum Nefis
Ara araKızlar sizdede oluyormu biz sağlıklı yaşamı sectik ya hergün ne pisirsek derdi oluyormu
Kesinlikle deneyeceğim artık yeni tatlar arıyorum ya teşekkür ederimKuzum bir kerede pırasanın yulafli böreğini ydene tavada yukarı un haline getir yumurtayla çırp sıvı şeklinde pirasalarla bulustur tavaya yolla harika oluyor sağlıklı ve kalorisi az
Yaaa teşekkür ederm tatlış, bir dilim bile olsa yenmeyen ekmeğin boşluğu var midemde şuan
ayyy vallahi doydum ama bi boşluk hissediyorum sanırım ekmek boşluğu
Kesinlikle deneyeceğim artık yeni tatlar arıyorum ya teşekkür ederim
İnşallah kuzum dunyanin en sahane duygusu sabah koklaya koklsya öptüm misssGünaydın taze seker annee ayy ne güzel rabbim banada bir gün nasip eder insallah..
Bende surekli diyet yemekler ve tarifler deniyorumKesinlikle deneyeceğim artık yeni tatlar arıyorum ya teşekkür ederim
İnşallah kuzum dunyanin en sahane duygusu sabah koklaya koklsya öptüm misss
Kilomu bildirmistim dun herhangi bir degisiklik yok
Mejulerim ise;
Sabah uyaninca limonlu ilik su
Ilk kahvalti :haslanmis yumurta,2 kk peynir,3 zeytin,1 dilim tam bigday ekmegi
Ikinci kahvaltimlet+1 dilim ekmek+2 bardak ayran
Ara: 1 kucuk muz,1 avuc leblebi
Aksam: 1 tabak kiymali ispanak+biberli yogurt+ 1 dilim ekmek.
Sporu pas gectim.Her gun yapabilme durumum yok
Menüm
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta , 1 salatalık , 3 çeri domates
Ara:1 elma
Öğlen :1 tabak mercimek yemeği
Akşam :1 tabak kuru fasulye, 5 kaşık pilav ,2 çatal kadayıf tatlısı
Su: 1.5 litre
Spor: 30 dk Leslie
Birazdan yeşil çay içip günü bitiriyorum .
Et yenmez mi, çok ayıpBütünün düşünüp duruyorum biz bide et yemiyoruz hersebzeyide yemiyoruz delirtti insanı bu iste onumu pisirsem bunumu pisirsek diye
Ekmegi kesince bir muddet sonra istesekte yenmiyo ki çok şükür biraz su iç dolar o bosluk bende şimdi cay keyfi yapicam
Ben sevemedim karnıbahar kısırınıBn her sebzeyi sevyrm özellkle zeytmyağlı pırasa , bugün evdeym karnı bahar kısırınyapcm acaippp lezzetlimoluyo
1,5 kilo mu?Pırasa bizde de her hafta mutlaka pişer çok seviyoruz eşim ve ben şu anda 1,5 kilo var bu gün piricem yada yarın
Türkçeyi katleden kadınBen kısırı kinoadan yapıyorum canim ama karnibaharda güzel oluyomuş bana karnibahar yasak olduğu için bide bak karnibahari pizzasini yap çok lezzetli oluyor tavsiye ederim un haline geliyor haslaninca ya o pizza tabanı oluyor ben eşime yapıyorum bunu kendim torbalık tabanlı piyasasını yapıyorum
Kizlar 3 gündür eliptik bisiklet yapıyorum. Bacaklarım çok ağrıyor. Şimdi bisiklet bana bakıyor ben bisiklete. Bacaklarımda derman kalmadı. Zorlayıp yapmayı düşünüyorum. Ama nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?