Onu yiyeceğime hiç yemem daha iyi.Ayyy insan kötü oluyor demi bu surecteyken baklava görünce ben ketojenik baklava yedim arkadasimin evinde ketojenik unlardan kendi yapmis ye bu cok kalorili deil dedi ee tabi normal baklava gibi deil bu biraz sekersizdi baldan yapmış
olmamışsındır inş. kokuyu test et canım ne durumda ve tat. şüphelendiğin an ise git test yaptır. verilen ilaçlar çok gerekli ihmal etme.moni kaptanim kilomu paylasiyorum,gece menu veremedim,sayfalari okurken bir sorun oldu giremedim siteye.Eki Görüntüle 2807813
Dunki suyum 1 litre olmustur anca,arti aksam yemegimi de begenmedim,sebze filan derken cocuklarin spagettisinden de yemisim biraz
Bugun dikkat etmeye calisacagim,kahve kokusunu almiyorum sanki,gozkapaklarim da agriyor,gidip yatasim var.
Allahim korona olmayayim,kimse olmasin,bugune salimen geldik cok sukur.
Bize ugramadan gecsin gitsin kaybolsun lanet sey...
eline sağlık canım güzel görünüyor. masum görünen bu tariflerde çok kalorili ve arada bir 1 dilim yenmeli unutmayın sakın. hiçbir şey masum değilHemen vereyim şekerim blendra 2 yumurta kırdım 2 olgun muz ekledim sonra 2 yemek kaşığı bal koydum blendirda geçirdim daha sonra bu karışıma ham kako yoksa normal kakao olur 3 kasik ham kakao koydum 1 cay kaşığı karbonat koydum 10 yemek kaşığı hindistancevizi koydum hepsini çırptım tekrar kalıba döktüm 180 derece önceden ısıtılmış firinda 25 dakikada pisirdim
Afiyet olsunnnÇıkınn çıkınn geliinn kızzllaarrrr
ne güzel bi yer orasıÇıkınn çıkınn geliinn kızzllaarrrr
Hemen vereyim şekerim blendra 2 yumurta kırdım 2 olgun muz ekledim sonra 2 yemek kaşığı bal koydum blendirda geçirdim daha sonra bu karışıma ham kako yoksa normal kakao olur 3 kasik ham kakao koydum 1 cay kaşığı karbonat koydum 10 yemek kaşığı hindistancevizi koydum hepsini çırptım tekrar kalıba döktüm 180 derece önceden ısıtılmış firinda 25 dakikada pisirdim
Ben 30 dk boosted ve 10 dk karın kası çalıştım bacaklarımda derman kalmadiHayırlı günler hanımlar nasılsınız sağlıklı beslenme ve diyet nasıl gidiyor bakalım . Ben birazdan Leslie yapacağım .
Bahsettigim gibii bende yogurdu gece yatmadan once yapiyorum sodayi hic denemedimDeneeyelim
İnşallahBakalım elimizden geleni yapacağız inşallah vericez bu kilolari
Soda katmadan gece tuketiyorsunz faydası oldu muBahsettigim gibii bende yogurdu gece yatmadan once yapiyorum sodayi hic denemedim
Chloe ting bacak içi inceltme videoları var canim bide inc fitness bacak programı var internettteKizlar iç bacak inceltme sıkılaştırıcı bir bilginiz varmi?
Chole ting youtube videolarına bir giz at istersenKizlar iç bacak inceltme sıkılaştırıcı bir bilginiz varmi?
Vereceksin kendine inan yete canikomİnşallah
SüpersinBende emi wong dan bir full body aldım ama 16 dj yaptım.
Sabahtan da bölgesel çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?