- 10 Eylül 2020
- 630
- 2.437
- 33
- 40
Beni de Now'a götür gidersenBenim iki doğumdan hediye kalan sarkmış bir göbeğim var. Resmen ağır yaşamlardaki şişman insanların zayıflayınca sarkan etleri gibi bir göbekbunun için gerçekçi bir çözüm var mı yoksa doktor Now'a gidip deri aldırma ameliyatı mı olsam
Gitsek de listeyi elimize tutuşturup "1 ay sonra 25 kilo vermiş olarak gelin" diyecek. En iyisi 25 kilo verip öyle gidelimBeni de Now'a götür gidersen
yine de dikkatli kullan canım, hiçbir çay korse krem vb. şeyler insanı zayıflatmaz unutma olur mu
Evet dediğiniz doğru ama bunu çevremde kullanan kişiler oldu yakımlarım bende 2. kutu yu kullanıyorum ama kosa dönemli olarak çümkü hızlı kilo veriyormyine de dikkatli kullan canım, hiçbir çay korse krem vb. şeyler insanı zayıflatmaz unutma olur mu
HarikaVeee gun bana bitti ya siz??
Sabah 2 koca bardak su
Kahvalti 2 yumurta yesillik zeytin cig fistik domates biber salatalik sekwrsiz cay
Oglen karnibahar kisiiri ve ayran
Aksam spor sonrasi kiymali mercimek uzerine bol limon sıkıldı misss oldu,karnibahar kisiri
Su baya iciyrm 3 lt oldu saniyorun
Aralarda turk kahvesi ve filtre kahve sade
Antrenman p90x shoulders arms ve cardio abs
Cardiyo abs bolgesel calisma sayilir sanirim 13 dakkasjni yaptim 26 puan
Shoulders arms 8 kilo ile 1 saatlik kol omuz calismasiydi buna kac verecegim?
Gun biter =) aksam yemegim ve antrenmanlarim ektedir
teşekkürlerrr :)Harika
sen de gayet iyiisn bence :)Uyanınca 1 büyük bardak ılık sirkeli su
kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tulum peyniri
1 adet salatalık 1 adet domates 1 adet biber 3 dal maydonoz
5 zeytin
1 bardak şekersiz çay
öğle 2 kepçe tarhana çorbası
4 yemek kaşığı bamya yemeği
ara 1 fincan şekersiz Türk kahvesi 1 adet keçiboynuzu
Akşam yağsız patates salatası 4 yemek kaşığı kadar
4 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa yemeği
şu zamana kadar 2 litre su
30 dk yürüyüş 60 puan
30 dk Leslie 90 puan
Harika güzel sonuç almak için hergun aynı tempoyla devam canımBen 30 dk boosted ve 10 dk karın kası çalıştım bacaklarımda derman kalmadi
Ben de yapacagim birazdan.Hayırlı günler hanımlar nasılsınız sağlıklı beslenme ve diyet nasıl gidiyor bakalım . Ben birazdan Leslie yapacağım .
Sagol monicim,esime baska kahve aldirdim,onun kokusunu alabildim biraz.olmamışsındır inş. kokuyu test et canım ne durumda ve tat. şüphelendiğin an ise git test yaptır. verilen ilaçlar çok gerekli ihmal etme.
Beraber gidelim indirim yapsin:))Benim iki doğumdan hediye kalan sarkmış bir göbeğim var. Resmen ağır yaşamlardaki şişman insanların zayıflayınca sarkan etleri gibi bir göbekbunun için gerçekçi bir çözüm var mı yoksa doktor Now'a gidip deri aldırma ameliyatı mı olsam
Insallah canimHarika güzel sonuç almak için hergun aynı tempoyla devam canım
Sarma bulgurluysa superHayırlı akşamlar canlar
Kahvaltı :
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin
3 çeri domatesi
1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
1 dilim ekmek
Ara:1 portakal
Öğlen :1 tabak yaprak sarması
Akşam :
1 tabak mercimek yemeği,
2 kaşık pilav
3 kaşık üzüm hoşafı
1 litre su
Spor 30 dk Leslie
Yeşil çayımı içip günü kapatacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?