Şimdi sabah sporu beni cezbettiSabah kahvaltısı: yeşillik salatası yulaf tost 1 yumurta Ara Öğün: sütlü nescafe Öğle Yemeği: 1 kase borch çorbası Ara Öğün: meyve salatası Akşam yemegi: karışık salata yoğurt Sporlar Sabah 06.45 'te spor yapıldı lesli 30 dakika 30×5 150 inc fitness dance full body 30 dakika 30×5 150 toplam 300
Harika oluyor spor yapmadan once yarim muz yiyorum sonra spor yapıyorum sabah sporunda daha çok yağ yakiliyomus ve metabolizma hareket edip bütün gün çalışıyormuş.Şimdi sabah sporu beni cezbetti
Yarın dengelersin üzülme çok basit sabah öğlen akşam hafif beslendinmi iş bitmiştir. Bugün vücudunu sasirtmistmis oldun birgün istediğini yiyerek doktorum bileşendi bana 1 2 gün normal beslen istediğini yiyerek metobalizmani sasirt dedi yapmadım ben. sen birgün yedin diye pişmanlık duyma sakın yarın nasıl olsa dengelersin böylece kilo almanın önünü kesmiş olursun.Merhabalar
Sabah
Simit
Zeytin peynir domates
Iki üç ince dilim suçun
Ara
Abur cubur
Akşam
Bir kase mantı
Coookca su
Sporu akşama bildiririm
Allah da beni ıslah etsin ))
Annemdeydim bugün malisiiif bugun beleeee
Tamam yapicimmmmHarika oluyor spor yapmadan once yarim muz yiyorum sonra spor yapıyorum sabah sporunda daha çok yağ yakiliyomus ve metabolizma hareket edip bütün gün çalışıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?