Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın canim kız sen bu azimle beni geçicem valla gerçekten bravo

Günaydın canim kız sen bu azimle beni geçicem valla gerçekten bravo
Ay inşallah veririrm bu kiloları yani hepimiz verelim artık kafama dank ettin benden yaşı büyükler çıtır çıtır geziyor ben et yığını üzülüyorum
Yürürken eşimin arkasinda kalmaktan utanıyorum nefes nefese yürümekten yoruluyorum
İnşallah gidecek bu kiloların

Gidecek gidecek canim bak maşşallah çatır çatır veriyosun kiloları hem sen çok azimlisin gerçekten bu azimle daha çok verirsin sen hiç canını sıkma. seni çok takdir ediyorum vallahi

İnşallah fazla uğraştırma dan gider su kilolar

Bende regl dönemindeyim bugunitibariyle hem ruh halim hemde vücudum çok kötü agrım sizin var direniyorum sabah ac karnına 1 saat spor yaptim adetten karnım şişmesin diye spor yaparsam regl dönemini çok rahat atlatıyorum ben bide tahlil vermem lazım vucud kilo verdikçe tahlil değerleri değişiyor vücudda eksiklik varsa kilo vermededuruyor

Merhabalar arkadaslar kaptanimiz moni nin daveti üzere geldim Ben huzur 31 yaaindayim 3 cocugum var 6,5 5 ve 2 yasindalar pandemi dönemi cok saldim suan icin hedefim olan 10 kiloyu vermek istiyorum daha önce gruplarla 17 kilo verdim buranin motivasyonu bambaska benim icin umarim yine sizin desteginizle basaririm

Benim icin eve duzen olusturamamak cok buyuk bir problem arkadaslar online diEtisyen de yaptim ama inanninki burdaki takip burdaki elestiriler ve motivasyon gibi olmadi hicbiri oyuzden burasiyla yapmak istiyorum en kücpk oglumun dogum günü var 28 mayista ozamana kadar iki ayim var o iki ayda 10 kilo vermek istiyrm hic kacamamksiz yarin sabah baslicam ins simdiden size yazayim dedim aslinda yaklasik 20 gün sonra da tasinicaz biliyrm o arada telas da cok oluyor ama zaten ramazan saglikli tercihler yaparsam zayiflarim diye dusunuyorum

Hoş geldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…