- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
İnşallah inşallahDarısı benim başıma canim
Öyle bir okul düzenimi olur.Selam kizlar ...ben hic iyi değilim..çocuklarim okula gidemiyo..test zorunluluğu getirdiler test yaptirmayanlari okula almayacaklarmiş. nasil bir zamanda yaşiyoruz biz
Eva fitness zumba class yazıyor tum vucud yaglarindan kurtul yaziyor. ben onu yapıyorum genelde birde inc fitness oda coketkili fakar onun tum vucud ve bacak varHangi isimli olanı yapıyorsun bende onlara da bakayım
Desene yakinda bizede gelirSelam kizlar ...ben hic iyi değilim..çocuklarim okula gidemiyo..test zorunluluğu getirdiler test yaptirmayanlari okula almayacaklarmiş. nasil bir zamanda yaşiyoruz biz
2 gün önce üst kattaki komşunun izni olmadiklari halde 9 yaşindaki çocuğa test yapip eve göndermişler sonuç positif çikti diye..o çocuğun psikolojisini düşünebiliyormusunuz..İyice birbirine girdi herşey Allah yardımcımız olsun inşallah çok üzülüyorum gerçekten
Ben hiç inanmiyorum artik düzeleceğini umudum kalmadi..insanlar bu yalanlara inandiklari sürece birlik olamadiğimiz için düzelmeyecek ..geçenlerde okul wats up grubuna yazdim birlik olalim karşi çikalim diye..ama nerde..beni terslediler..okadar tv deki yalanlarla beyinleri yikanmişki asla bu olanlarin bir düzmece olduğuna asla inanmiyorlar..olan hem çocuklara oluyor hem bu düzene ayak uydurmak istemeyenlere..İyice birbirine girdi herşey Allah yardımcımız olsun inşallah çok üzülüyorum gerçekten
Okula gidemeyen çocuklar evde ders yapacaklarmiş..zaten aylardir büyükler evde yapiyordu derslerini..küçüklerde grup 2 olarak haftada 2-3 kez okula gidiyorlardi 2 hafta boyunca maskeylen..maske yetmedi şimdide test zorunluluğu getirdiler..birde gardiyan gibi okul avlusunda çocuklari denetliyorlarmiş mesafe maske kurali için..Öyle bir okul düzenimi olur.
İllet başımıza bela oldu gerçekten bitse bir an evvelde evlatlarımız olsun rahat etse artık.2 gün önce üst kattaki komşunun izni olmadiklari halde 9 yaşindaki çocuğa test yapip eve göndermişler sonuç positif çikti diye..o çocuğun psikolojisini düşünebiliyormusunuz..
Kesinlikle katılıyorum çocuklarımız çok sanssiz bı zamana doğmuş öyle düşünüyorum rabbim sağlık versin bilmiyorum böyle nereye kadar devam edecek her şey dijitallesti malesefBen hiç inanmiyorum artik düzeleceğini umudum kalmadi..insanlar bu yalanlara inandiklari sürece birlik olamadiğimiz için düzelmeyecek ..geçenlerde okul wats up grubuna yazdim birlik olalim karşi çikalim diye..ama nerde..beni terslediler..okadar tv deki yalanlarla beyinleri yikanmişki asla bu olanlarin bir düzmece olduğuna asla inanmiyorlar..olan hem çocuklara oluyor hem bu düzene ayak uydurmak istemeyenlere..
Aminn kuzum yaaa insallahh allah evlatlarinizi korsun hepinizin insallah.İllet başımıza bela oldu gerçekten bitse bir an evvelde evlatlarımız olsun rahat etse artık.
Eskiden böyle bir şey yoktu yaa benim annem, 3 teyzem, büyük amcam öğretmen. Emekli oldular annem hep söyler eskiden böyle değildi çocuklar daha mutluydu diye. Şimdi herşey digital oldu dediğin gibi bide korona cıktı iyi soğudu çocuklar herşeyden rabbim bütün evlatlarımızı korusunKesinlikle katılıyorum çocuklarımız çok sanssiz bı zamana doğmuş öyle düşünüyorum rabbim sağlık versin bilmiyorum böyle nereye kadar devam edecek her şey dijitallesti malesef
Almayada..hatta şimdi haberlerde okudum magzalardada test zorunluluğu düşünüyorlarmiş...2-3 haftadir zaten randevu ile mağzalardan aliş veriş yapiliyordu veya form doldurararak...Gulhan1 canım sen nerde yaşıyorsun ilk defa duydum test zorunluluğunu
Amin canim...burda bazi gerçekleri şimdi açiklasam banlanirim herhalde çünkü siyasi ve dini tartişmalar yasak burda..tek .. tek ..tek..tek..düzeni bu başka birşey değil...anlayan bilir ne demek istediğimiEskiden böyle bir şey yoktu yaa benim annem, 3 teyzem, büyük amcam öğretmen. Emekli oldular annem hep söyler eskiden böyle değildi çocuklar daha mutluydu diye. Şimdi herşey digital oldu dediğin gibi bide korona cıktı iyi soğudu çocuklar herşeyden rabbim bütün evlatlarımızı korusun
Türkiye'de sandım hiç duymadım o yüzdenAlmayada..hatta şimdi haberlerde okudum magzalardada test zorunluluğu düşünüyorlarmiş...2-3 haftadir zaten randevu ile mağzalardan aliş veriş yapiliyordu veya form doldurararak...
Amin inşallahEskiden böyle bir şey yoktu yaa benim annem, 3 teyzem, büyük amcam öğretmen. Emekli oldular annem hep söyler eskiden böyle değildi çocuklar daha mutluydu diye. Şimdi herşey digital oldu dediğin gibi bide korona cıktı iyi soğudu çocuklar herşeyden rabbim bütün evlatlarımızı korusun
Orayada gelir yakindaTürkiye'de sandım hiç duymadım o yüzden
Tabi ya eskiler boylemiydi bizler sokakta büyüyen cocuklariz şimdi ne çocuklar dışarı çıkar,ne de dışarı onlar için güvenli ,birde 2 yaşındaki cocukta bile tablet var aminn inşallah bir an evvel ortalık düzene kavuşsunEskiden böyle bir şey yoktu yaa benim annem, 3 teyzem, büyük amcam öğretmen. Emekli oldular annem hep söyler eskiden böyle değildi çocuklar daha mutluydu diye. Şimdi herşey digital oldu dediğin gibi bide korona cıktı iyi soğudu çocuklar herşeyden rabbim bütün evlatlarımızı korusun
Ağır kaldırmaman lazım sadeceKahvaltı
2 haşlanmış yumurta, 1 köfte, 1 dilim ekmek...
16,40
1 dilim su böreği
2 litre su
Spiral taktırma dan spor yapıyordum kızlar geçen spiral taktırdığım için korkuyorum kayar diye ondan yapmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?