Evet canım cenazem var peşpeşe 2 halamı kaybettimbiri pazar,biri bugün
Cektigim fotografa bir kez daha baktim ooo my god dedim
Utanmasam ekran goruntusu yapacağım da neyse biri gorur falan
Tamam tamam bu iş tamam
Ne yanlış anlıcaz yavrum şuan öyleyiz zatenEki Görüntüle 2813594 Kimse yanlış anlamasın lütfen, sadece ben çok güldüm sizlerede göstermek istedim.
Bilmem yanlış anlaşılır sandım herkesin şaka anlayışı farklıNe yanlış anlıcaz yavrum şuan öyleyiz zaten
tesekkurler❤❤❤Hoşgeldinizzzz
tesekkurler hosbuldukHoşgeldin canım
GunaydinGunaydinn
İnşallah canm ben şimdi 17 dk yaptm. 99 kalori gittiMerhaba kızlar bol eksili bir gün olsun inşallah :)
İnşallah canım bende bu gün biraz ekşi gördüm bakalım ne olacak cumaya kadarKızlar bugün ben sabah tartıldım. Pzt siye gore iki yüz gram eksik ciktim. İnşallah cuma eksim çok olur
❤❤❤❤❤❤❤Günaydın hanımlar
Bende tam tersine adetten dolayı 1.5 kilo fazla çıktım takmadım bile nasılsa bu yalanci kiloKızlar bugün ben sabah tartıldım. Pzt siye gore iki yüz gram eksik ciktim. İnşallah cuma eksim çok olur
Benim regl 4 gün ancak sürüyor kurtuldum sukur ya bu gün eksileri gördüm cumaya daha da görürüm umarimBende tam tersine adetten dolayı 1.5 kilo fazla çıktım takmadım bile nasılsa bu yalanci kilo
Hosgeldin tatlim dogru yerdesun burda herkes sana destek olur allahin izniyle catir catir kilolarini verceksin.M6erhaba
32 yasim 3 cocuk annesiyim evliyim muhendisim dogum kilolarim var ve vermekte zorlaniyorum bu sefer..daha once 6 takimda yaristim ..ara verdim donunce degisiklik istedim herseyde isim ve takimda ...guncel 77 kg oldum
☺
Darısı benim başıma canimBenim regl 4 gün ancak sürüyor kurtuldum sukur ya bu gün eksileri gördüm cumaya daha da görürüm umarim
İyice birbirine girdi herşey Allah yardımcımız olsun inşallah çok üzülüyorum gerçektenSelam kizlar ...ben hic iyi değilim..çocuklarim okula gidemiyo..test zorunluluğu getirdiler test yaptirmayanlari okula almayacaklarmiş. nasil bir zamanda yaşiyoruz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?