Cezalaaar cezalar,ne vereyim aplama
Aynen ya,bana diyetisyen bir liste vermisti,yemekle bitmez.
6 dilim ekmek,6 ya 6
Tartiyi herzaman aynı yerde sabitlemelisin. Ve hep aynı tartı kullanilmaliInsallah hazirizdir
Ben diyetteyim kendimce ama tartinin haberi yok
Ya bir de parkenin uzerinde her yonde ayri sonuc veriyor,anlamadim gitti.
Yarin banyoya goturup tartilacagim.
Ben iyi gidiyorum bence,tarti gormese de simdilik,aynen devamdayim..
HoşgeldinizMerhaba, ben de aranıza katılmak istiyorum, ne yapmalıyım?
Evet normal yürüyüş 2 puan tempolu 3 puan dksıYanlismi oldu kafam karisti
Tamam hemen mesajımdan degistiriyorumEvet normal yürüyüş 2 puan tempolu 3 puan dksı
Sabah kahvaltisi:
Yeşillik
Yumurta
Tam buğday ekmeği sandwich
1 kase yoğurtlu yulaf
Ara öğün:
Sandwich
Nescafe 3 bardak
Öğle Yemeği:
Salata
Cacık
Çorba
Ara öğün:
Pirinç Patlağı
Yeşilçay
Galeta
Hurma 1 tane
Akşam Yemeği:
Çorba
Salata
2 köfte
Ayran
SPOR :
YÜRÜYÜŞ YARIM SAAT 30 ×2 60 puan
Çok teşekkür ederimSeni çok tebrik ediyorum. kalbinden doğurdun.kalbinle büyüttüğün oglunla sana uzun ömürler dilerim❤❤❤ . Bende isterdim fakat eşim karşı çıkıyor benimde maalesef tek eşim olsa iyi butunherkes karşı buna şu bebek tedavisi bir bitsin buda olumsuz olursa herkesi karşıma alıp konusucam ve ikna edicem. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin.
Kesinlikle tavsye edyrm ölçülerim bile muazzam değişti bi kac gunde sok üstüne şok2 ,5 supermis super,arastirayim ben de
Amin canim insallahÇok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun güzel dualarınız için insaAllah sizde en kısa zamanda Anne olursunuz
Yaa aynı ben vallahi bende pizza yaptım eşimle oğluma eşim dilimi tutup kokla hanım kokla diye dalga geçiyor ama artık zorlanmiyorum alıştımBuraz önce 2 tepsi pugaca yaptım 1 lokma bile yemedim kokusunu çektim içimetadını biliyorum nasıl olsa yemesemde olarrr mısır patlagi yazdım menü bildirimine onuda yemedim vazgeçtim. Ben 2 tepsi pugaca yapıp buzluğa atıyorum misafir geldikçe çıkartıyorum. Yada birine giderken eli boş gitmiyorum götürüyorum çok iyi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?