- 13 Eylül 2015
- 21.917
- 68.884
- 598
Destinacim,ben evimdeyim artik,duzenli spor bildirecegim insallahdün gece oturdum bir haftayı çıkarmaya çalıştım kızlar hata olabilir bu hafta böyle olsun ama herkesten rica ediyorum puanlarınızla yazın ki benim için de rahat olsun
hoş geldin canım 1.sayfa da form var onu doldurup tartı resmini kulanıcı adınla tarihini yazan resim atman lazım ve kuralları okuman lazımMerhaba, ben de aranıza katılmak istiyorum, ne yapmalıyım?
Kendi vücudunu sen tanırsın böylesi rahat ediosan öyle yap. Bende diyetisyen 6 öğün verdi resmen kilo alıyorum verim hiç alamadım. Bende 2 öğün yapıyorum. Bide if diyeti yapıyorum gerçi pek diyetten sayılmaz. 2 öğün bana yetiyor neden 6 yiyeyim bu şekilde çok güzel verim alıyorum. Dediğim gibi herkes kendi vücudu nü bilir ancaMerahaba arkadaşlar...yarin için hazirmisiniz...ben günde 1 öğün bazen 1,5 öğün besleniyorum..yoksa kilo veremicem spor yok..hareket yok..mecburum böyle devam etmeye
Sağol canım inşallah denerim bi araKayisili form cayi icebilirsin canim.
Arti 2 kasik yogurt,1 maden suyu, biraz limon sikarak karistirip iciyorum epeydir,cok iyi geliyor bana..
Cezalaaar cezalar,ne vereyim aplamaArka arkaya değil de yedik yaniakşam da yemeğiz aç kalırız gözlerin döndü valla
Aynen ya,bana diyetisyen bir liste vermisti,yemekle bitmez.Kendi vücudunu sen tanırsın böylesi rahat ediosan öyle yap. Bende diyetisyen 6 öğün verdi resmen kilo alıyorum verim hiç alamadım. Bende 2 öğün yapıyorum. Bide if diyeti yapıyorum gerçi pek diyetten sayılmaz. 2 öğün bana yetiyor neden 6 yiyeyim bu şekilde çok güzel verim alıyorum. Dediğim gibi herkes kendi vücudu nü bilir anca
Insallah hazirizdirMerahaba arkadaşlar...yarin için hazirmisiniz...ben günde 1 öğün bazen 1,5 öğün besleniyorum..yoksa kilo veremicem spor yok..hareket yok..mecburum böyle devam etmeye
Çay ver ordan bi daneCezalaaar cezalar,ne vereyim aplama
Aynen ya,bana diyetisyen bir liste vermisti,yemekle bitmez.
6 dilim ekmek,6 ya 6
Tartinin Pili zayif olabilir..Insallah hazirizdir
Ben diyetteyim kendimce ama tartinin haberi yok
Ya bir de parkenin uzerinde her yonde ayri sonuc veriyor,anlamadim gitti.
Yarin banyoya goturup tartilacagim.
Ben iyi gidiyorum bence,tarti gormese de simdilik,aynen devamdayim..
Olabiliiiir,epeydir pil filan degistirmedimTartinin Pili zayif olabilir..
Olabiliiiir,epeydir pil filan degistirmedim
Ye tatliyi,icme cayi,yanarsa yansinÇay ver ordan bi dane
Bulayim duzgun bi yer,aksama sefere cikayim evde:))Yer sabit olmayınca öyle oluyor bizde de öyle ben kendime bir yer belirledim orası dışında tartılmıyorum
Kız sen 5 le niye çarpıyorsunSabah kahvaltisi:
Yeşillik
Yumurta
Tam buğday ekmeği sandwich
1 kase yoğurtlu yulaf
Ara öğün:
Sandwich
Nescafe 3 bardak
Öğle Yemeği:
Salata
Cacık
Çorba
Ara öğün:
Pirinç Patlağı
Yeşilçay
Galeta
Hurma 1 tane
Akşam Yemeği:
Çorba
Salata
2 köfte
Ayran
SPOR :
YÜRÜYÜŞ YARIM SAAT 30×5 150 puan
Yanlismi oldu kafam karistiKız sen 5 le niye çarpıyorsun
Kız sen 5 le niye çarpıyorsun
Sabah kahvaltisi:
Yeşillik
Yumurta
Tam buğday ekmeği sandwich
1 kase yoğurtlu yulaf
Ara öğün:
Sandwich
Nescafe 3 bardak
Öğle Yemeği:
Salata
Cacık
Çorba
Ara öğün:
Pirinç Patlağı
Yeşilçay
Galeta
Hurma 1 tane
Akşam Yemeği:
Çorba
Salata
2 köfte
Ayran
SPOR :
YÜRÜYÜŞ YARIM SAAT 30 dakika 90 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?