Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hadi bakalım - 3 bekliyoruz senden

4 dilim baklava kalori tavan canm öyle birsey yapacaksan bile inanki 2 tane yetiyor 4 çok
Arka arkaya değil de yedik yani akşam da yemeğiz aç kalırız gözlerin döndü valla

Arka arkaya değil de yedik yani akşam da yemeğiz aç kalırız gözlerin döndü valla
Oo bide güne yaydin odaha kötü neyse 1 dilim baklava 1 saat yürüyüşte yakiyormussun

Hadi bakalım - 3 bekliyoruz senden
Yaaa yarına kadar - 1,kg kaybedebilirem - 3 ü tamamlayacagım inşallah bu benim için bir rekor olacak
Saat 12.00 da 2 tabak mercimek
Bir parça ekmek yedim
Eger ki aksama kadar 3 lt suyu tamamlayıp, ev işleri var onları bitirip bir de yuruyuse cıkabilirsem ve de akşam yemegı yemezsem neden olmasın

ohaaa 4 saat mııııııııııı
Kolay gelsin şimdiden
Bence akşama aç kalma canım bir kase çorba bile içsen olur kilo basmaz o zaten
kocaaa uyuyor benim de zaten regliyken hiç spor yapasım gelmiyor gün içerisin de ne yürüysem o
Regliyken spor yapılırmi ya

Ben bugün 74.2 çıktım bakalım. Yarın kaç cikicam inşallah günlük wc me çıkarım 73 u kolay gorucem gibi en son 72.9 da kaldım sanırım
moni kaptancigim listeye girmeme 1 kilo 200 gr kaldı sanırım doğrumu dur?

Hiç bildirimde bulunmadım, bu hafta misafirim vardı yatılı, hedefim kilo almamış olmak

2 ,5 supermis super,arastirayim ben de

Ben artı çıkıcam maalesef ya hem adetliyim hemde çok afedersiniz günlerdir lavaboya çıkamıyorum çok üzgünüm şimdiden
Kayisili form cayi icebilirsin canim.
Arti 2 kasik yogurt,1 maden suyu, biraz limon sikarak karistirip iciyorum epeydir,cok iyi geliyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…