• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

karboyu kessem hem insülin düşer, hem de kilo veririm canım. ramazandan umutluyum Allahın izniyle. inşallah senin sonucunda iyi çıkar.

aslında iyi olur ama canım şimdiki diyetisyenler tutturmuş detoks metoks. hızlı kilo verdirmek sürekli yapılmayacak şeyler veriyorlar. diyetisyene başlayınca da onun listesine uymak zorunda kalıyorsun. karar veremedim. bir de şu var. işyerine yemek geliyor. öğlen oradan yiyorum artık. çok zararlıları yemeden öğleni oradan ayarlamam lazım. sabah ya hiç yemesem ya da karbosuz çok az bir kahvaltı, öğlen yemek, akşam da karbosuz olsa aslında güzel kilo veririm. ramazanda ben bir düşüneyim.

evet maalesef :KK43:

denerim inşallah. bana iyi olur. dolapta zaten geçen haftalarda hazırladığım hurma pürem var. diğer malzemeler de var. yaparım. saol canım tarif için.
ben arkadaşımın kızı diyetisyen onunla online başladım 2. ayımızdayız. önceki diyetisyenimle benim listeler hep dedoks tarzıydı . bu da tam tersi :KK70: :KK70: :KK70: her hafta bi ton tariflerle bi liste veriyor yazdır yazdır bitmiyor. yazıcı benim listelere çalışıyor evde:KK48: yani diyeceğim o ki her diyetisyenin tarzı farklı:KK28:

Herkese merhaba arkadaşlar, öncelikle 1. Lik için hepinizi tebrik ederim.
İlk menü bildirimimi yapayım.
2 kase yayla çorbası
7 adet tavuk kanat
1 dilim ekmek
Turşu

Çayın yanına 1 su bardağı kadar patlamış mısır
canımcım sadece akşam menünü yazmışsın toplu olarak sabah öğle ve akşam yazmalısın :KK60:

Sabah kahvaltısı:
Yumurta
Peynir
Glutensiz yulaf ezmesi

Ara Öğün:
Nescafe

Öğle Yemeği:
Çorba
Salata
Ayran

Ara öğün:
Sandwich

Akşam Yemeği:
Karnıbahar Kısır
Sebze köftesi kıymasız
Ayran

SPORLAR
Yürüyüş 1 saat
Zumba dersi online yarim saat
Leslie 1 saat
Bowflex bölgesel 40 dakika

Bugün günümü sporla tamamladım.

Su: 4.5 litre
kız sporları puanlarını toplayıp yazsana :KK4:

Merhaba kızlar. 10 gündür banlı olduğum için giremiyordum. Maalesef bu 10 gün hiiiç iyi geçmedi. Motivasyondan uzak kaldığım için diyet miyet hak getire. Yedim de yedim. Sanırım verdiğim bütün kiloları aldım😖
Neyse ağlayıp sızlanmanın bir anlamı yok. Baştan başlamaya ve bir daha yoldan ayrılmamaya niyetliyim. Bu arada youtube'dan sıkı değişim adında bir program izliyorum. Aşırı kilo veren insanların vücutlarındaki sarkmaları konu alıyor. Benim 30 kilo fazlam var ve bir an önce verip kurtulayım düşüncesindeydim. Ama hızlı kilo verenlerin vücutlarının geldiği hali izlemek beni dehşete düşürdü. Öyle olmaktansa kilolu kalmayı bile tercih ederim. Ama tabii bunu bahane edip kilolu kalmak yok😶 önceden hedefim 5-6 ayda bu kiloları vermekti ama şimdiki hedefim en az bir senede haftada bir kiloyu geçmeyecek şekilde kilo vermek. Zaten günde 10 bin adımımı aksatmamıştım ama bugünden itibaren buna egzersiz de eklemeye başlayacağım. Güzel bir uygulama buldum. Tüm vücudu çalıştırıp sıkılaştıran bir egzersiz programını uygulayacağım. Ayrıca kollarımın sarkmasından özellikle korktuğum için kola özel egzersiz de uygulayacğım. Verdiğim her kilonun yerine bir miktar kas koyarak, boşalan alanı sarkmaaına izin vermeden olabildiğince toplayarak ilerleyeceğim inşallah.

Durum bu. Herkes iyidir umarım. Diyetinize sadık kalın, yaşadığım pişmanlığı hiçbir yiyecek telafi edemez🥲
kiloları bi günde almadık ki hemencecik verelim, çok haklısın haftada 1 kilo gayet güzel :KK28:

IMG-20210408-WA0014.webp

😂😂😂

ben arkadaşımın kızı diyetisyen onunla online başladım 2. ayımızdayız. önceki diyetisyenimle benim listeler hep dedoks tarzıydı . bu da tam tersi :KK70: :KK70: :KK70: her hafta bi ton tariflerle bi liste veriyor yazdır yazdır bitmiyor. yazıcı benim listelere çalışıyor evde:KK48: yani diyeceğim o ki her diyetisyenin tarzı farklı:KK28:
hayırlı olsun canım. evet hepsinin tarzı farklı. son zamanlarda zaten çok rahatsız oldum kilodan. birşeyler yapacağım Allahın izniyle.

İyi akşamlar herkese
Kaptanım geçmiş olsun
Menüm
Sabah
3 dilim ev yapımı pide az turşu
Zeytin 2çay k bal
Ara
1fincan Türk kahvesi
Ara
2 kupa filtre kahve
Akşam
1 dilim pide 1tabak kabak yemeği
Ara
1 elma 2 ceviz 1kase yoğurt kürü
1.5 litre su
2 saat ev temizliği 50×2=100
Leslie 45×3=150
Toplam 250 puan Mydestinyy Mydestinyy

Hayırlı akşamlar kizlar çok yoruldum bu gün işler bir bitmedi
Sabah kalktım evi temizledim dip bucak sonra eşim geldi kasapti marketti sutcuydu derken epey yoruldum eve gel yoğurt mayala kıyma almıştık ramazan için köfte yaptim yarında mantı yapicam inşallah
Gün böyle geçti bende

Back
X