Günaydın kızlar..
Hava ne güzel açık. Bu gün bol bol yürüyün. Kendinize bahaneler bulun yürümek için.
vücudunun senin kontrolünde olduğunu bilmek çok güzel bir duygu değil mi gdogan? helva gibi yüksek kalorili besinleri sabah saatlerinde tüketmek doğru bir seçim. ancak gerekli sporu da yaparsan.. atıştırma olayına çözüm buldun mu?
betrayal, hem sana cevap vereyim hem de yeni gelen arkadaşlara...
Ben 3-4 aydır 5. takımda yarışmacıyım. Hedeflediğim kiloya gelmeme çok az kaldı. Buranın ortamı o kadar güzel ki. Seninle aynı frekansta insanlarla bir arada bulunmak, onlardan yardım almak. Gerektiğinde desteğini esirgememek. Amacıma ulaşınca dahi bu güzel ortamdan kopmak istemediğimi fark ettim. Kaptanımla takım arkadaşlarımla konuştum ve ortaya yeni bir takım açma fikri çıktı. Böylelikle daha çok kişinin yarışmalara katılması da mümkün olacaktı.
Bu takım uzun süredir kapalıydı. Bizler can vereceğiz bu takıma. Takıma alınmanız sizlerin elinde. Ben yarışmak istiyorum deyip, 2 gün gelmezseniz olmaz bu iş. Her gün uğramanız lazım. Yazmanız, yazılanları okumanız ve yorumlamanız lazım. Böylelikle motive oluruz. Sormak istediğiniz her türlü soruda ben burada yanınızda olacağım.
Merak etmeyin, sizler varım dediğiniz müddetçe her şey kolay olacak..
chentik toplamda kaç kilo verdin, kilo verirken ki püf noktaların nelerdi paylaşabilir misiniz? evet hava çok güzel ama ben malesef akşam 7 ye kadar işyerindeyim... ve oturmak zorundayım(
çizelgeme baksana canım, orada mevcut her şey.. paylaşacağım tabi yeri geldikçe. şimdi 3-4 ayın hepsini nasıl aklımda tutayım..
otururken ofiste yapacağın hareketler var.. mesela karnını içeri çekip bırakabilirsin en basitinden.
selamlar arkadaşlar yeniyim hatalarım olursa kusura bakmayın
ben 3 ay önce Dukan diyeti ile 14 kilo verdiştim (82 kilodan 67 düştüm) ara verdim bugün yeniden başladım şuan kilom 68,700 şimdi ne yapmam lazım kuralarınız ne öğrenebilirmiyim
ama uyumluyumdur :)
buradan geriye doğru 3-4 sayfa var bir onları oku canım.. gerekli bilgileri alacaksın. buradan bir kilo cetveli hazırla kendine. gene sorun olursa buralardayım.
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
selamlar arkadaşlar yeniyim hatalarım olursa kusura bakmayın
ben 3 ay önce Dukan diyeti ile 14 kilo verdiştim (82 kilodan 67 düştüm) ara verdim bugün yeniden başladım şuan kilom 68,700 şimdi ne yapmam lazım kuralarınız ne öğrenebilirmiyim
ama uyumluyumdur :)
tamam anladığım kadarıyla hergün düzenli giricem
yediklerimi günlük yazıcam
hergün tartılıcam mı anlamadım onu
sabah : 1 haşlanmış yumurta beyaz peynir 1 dilim yulaf kepeği ekmek
öğle : ızgara yarım porsiyon köfte 1 dilim yulaf kepeği ekmek
akşam : yoğurt yiyicem 1 dilim yulaf kepeği ekmek
2 litre su içtim , akşamda 100 defa ip atlayacam
Bugünkü mamişlerim:)
Sabah:1 yumurta,5 yeşil zeytin,bir kibrit kutusu peynir,bir bardak şekersiz çay
Öğle:1 kase ezogelin çorbası,1 tabak çoban kavurma
Öğlen yemekte pilav ve tatlı da çıktı ama ben almadım doymadım mı doydum
Cuma günü kilo bildirimi mi yapıcaz?
Bugünkü mamişlerim:)
Sabah:1 yumurta,5 yeşil zeytin,bir kibrit kutusu peynir,bir bardak şekersiz çay
Öğle:1 kase ezogelin çorbası,1 tabak çoban kavurma
Öğlen yemekte pilav ve tatlı da çıktı ama ben almadım doymadım mı doydum
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben dün kilomu yanlış yazmışım 69.700 asıl kilom gerçi bu sabah 69.00 oldum ama :))) cumaya 67 görürüm inşallah
Günaydın bayanlar...
nrtn boyunu yazmamışsın. bir de ev hanımı mısın çalışan mı? özgeçmişin çok "öz" olmuş
her gün uğrayanlara teşekkür ederim. önümüzdeki hafta sonuna doğru belli olur kimin girip kimin girmediği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?