Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nerdeyse 6 ay olmuş iyi değil mi
Ben 22 kilo aldigim için zayıfsın bile diyebilirim:KK49:

Grubun hamile kalma konusunda şans getirdiğini okudum :KK200:
Biz de 4 5 Ay sonra inşallah düşünüyoruz:anneadayı:
Ben de okuyunca mutlu oldum ya :oops:
Insallah bize de sans getirir. Vatanina milletine hayirli, bizlere saygili, birbirinden tatli cocuklarimiz olur insallah :KK46:

Yoğurdumu aldim geldim :)) benim gorumcem 3 ay önce evlenmişti. 40 yasinda. Hic korunmadilar. Gebelik olmayınca pazartesi hormon testlerini yaptirmis. Testler biraz sıkıntili cikmis. Yumurta rezervi azmis. Gorumcemde isten izin alip eve gelmiş aglaya aglaya. Dr zaman kaybetmeden tüp bebek yaptirin demiş. Öğleden sonra ondaydim. Akşamda bizde etmekteydiler. KV.ler falanca geldi. Gundemimiz oydu. Bende ister istemez etkilendim. Canim sıkıldi.
Rabbim gonulleeine gore versin canim.sen olmsz dusnme yardmci olmya calsmssn belkide fayda gorurler.

benim menümün de gidişatı;

kahvaltı; çok az yağda 2 yumurta, labne peyniri, 3 dilim ekmek, yeşillik, limonlu çay

ara; büyük bardağa 3 erik, 3 kayısı koyup üzerine sıcak su

öğlen; 3 lokma ekmek, 2 parca kaşar

ara; muz yemeyi düşünüyorum

akşam; çorba, biber dolması ve cacık yemeyi düşünüyorum

Öğlen az olmuş annesi :)

flue_13 flue_13 maşallah LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet menun süper gidiyor @The Queen kimyager1508 kimyager1508 zemininden donemem ama akşam yine misafir var arkadaş :KK43:

Kaptan sağlıklı birşeyler ikram et hafta sonuna miktarı az bir şey ye ama az ye :KK4:

canım onunla ilgili yazıyı bulunca yazcam sana :)

bende çevremde insanlar olmayınca onlara sarmayınca çok sıkılıyorum :) aynen canım çokta aç bırakma kendini :KK66:

yarım kiviyi indirdim mideme :KK70:

yeme kaptannnn :) maydanoz kürü iç canın sıkıldıkça yada su ben öyle yapıyorum :KK70:

afiyet olsun annemize :)

balığın yanında salata olsaymış bence acıkmazmışsın tatlım :)

maşallahh maşallahh

Afiyet olsun canım. Acıkmıyorum. Acıkmaya müsade etmiyorum. Çünkü başım ağrıyınca çok pis yiyiorum o da olmaz. Şimdi ananaslarımı almaya gidiyorum geleceğim:)

günaydın kızlarr :KK200:

çok güzel bigün olsun inş, çok güzel menülerimiz olsun :KK49:

sizi biraz motive etmek için dünkü pantolon olayımı anlatayım :) ben kiloluyken ne zaman alışverişe çıksam pantolon hüsranına uğruyordum, genelde alamıyordum zaten. 44 bedenler oluyordu onlarda üzerimde güzel durmuyordu basenlerim çok fazlaydı. ki diyete ilk başladığımda hep dar paça yüksek bel pantolonları giyebileceğimi düşünerek motive oluyordum. KArdeşimin pantolonlarını denediğim zaman dizlerden yukarı çıkmıyordu zaten, bazende zorlayınca fermuar düğme gidiyordu bide o yüzden kardeşimle kavga ediyorduk.Sanırım o zamanlar ben kilolu olduğumu kabullenmeyip şartları zorluyordum. kardeşimle o sıralar 38 beden giyiniyordu kışın zayıfladı 36 a düştü . dünde bi onun pantolonunu deneyeyim dedim 36 bedene sığcakmıyım diye düşündüm, denedim ve oldu. hatta kardeşimde daha iyi bile oldu ondan daha zayıf olmuşum.

Sabah sabah bunu size yazıyorum ki , sizde inanın pes etmeyin ve olsun. çünkü ben inanmadan başladığım tüm diyetlerde kendimi kandırdım ve daha fazla kilo aldım. sonra inandım ve hiç pes etmedim mutlu sona kavuştum. zor değil kızlar, yaz için hayallerinize çok kolay kavuşabilirsiniz. önümüzde 4 ay var :KK66:
Harika bi yazi tesekkur ederiz ins ayni yazilri yazablcek duruma gelrz hepim

Valla ben izmire yerleşince yazın çok çalışacağım. ilk işim deepfrize almak olacak. Domatesleri dilimleyip donduracağım. kahvaltılık sos yapacağım. Bezelye, taze fasulye, patlıcan hepsinden koyacağım.:rolleyes:
Erkek arkadaşımın ailesinin küçük tarlası var. Bende hepsinden yararlanacağım.:KK25:
Yumurta süt onlarıda köyden alırım ben :KK19: Yoğurdumu , salçamı hep kendim yapacağım inşallah ::) Hayalim bu en azından. İçi geçmiş emekli olmak üzere olan insanlar gibiyim. Gidip köye yerleşmek istiyorum. Sevmiyorum istanbulu :KK42: Kuşların sesini özledim...

Çok güzel canım....
:nazar::KK56::KK56::KK56:

Bu
Kaptan maalesef artık o kadar alıştık o kadar suskun bir millet olduk ki kimse duymuyor, görmüyor, susuyor. Artık haber izlemekten nefret ediyorum. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin. Sonumuz suriyeden beter olacağa benziyor :KK43:

Evet menemende :) Gittim gördüm sevdim. Bende istanbul dışında yaşayamam diyordum. Ama izmir, eskişehir gibi şehirlere gidince gerçekten yaşadığımı, nefes aldığımı hissettim. Kalabalıkta yalnız hissetmiyorsun. Bir yerlere koşturmuyorsun. İnsanlarla göz göze gelince gülümsüyorlar. İstanbul'da çok şeye hasretiz. Şimdi biri benle göz göze gelse aklından en geçiyor, ne kötülük yapacak diye bekliyorum. İstanbul'un keyfini süremiyoruz bile. Pazar günü cam açıp nefes almak kuşları dinlemek istiyorum. Kendi sesimi duyabilmek istiyorum. Hafta sonu bir yerden bir yere gitmek bile saatler sürüyor. Gitsende kalabalıktan zevk alamıyorsun. Bilmiyorum İstanbul beni öldürüyor... Hele her sabah o trafikte kendimi çok kötü hissediyorum. Yaşayabilmek için saatler önceden yollara dökülüyoruz. Kendimi istekli köle gibi hissediyorum. Bir sürü insan bir kaç insanı zengin etmek için her gün yollara dökülüyoruz. Aldığımız parayla zaten ancak geçiniyoruz. Mandıra filozofu filmi etrafımdaki bir sürü kişiye saçma geliyor , belki biraz uç bir örnek ama o kadar doğru ki. Düşünüyorum. Başımıza bir şey gelse doğada tek basıma kalsam bir geceyi çıkaramam. Hangi ot yenir bilmem, ne zehirlidir bilmem. Nasıl ateş yakılır bilmem. Hiç bir şey bilmiyoruz ve bu beni ürkütüyor. Bunun olması için elektriğin bir kaç gün olmaması yeterli olur. Çok korkunc. Köylü insanları şuan çok kıskanıyorum. Hepsi sağlıklı dinç. Artık şehirdeki herşey oralardada var ama topraktan kopmuyorlar. Bir şekilde yaşayıp gidiyorlar. Ben işten çıkarılsam bir şekilde yaşayıp gidemem bile... Ayy çok karamsar oldu galiba. Kısaca ben istanbuldan gitmek istiyorum.:)

Bu arada benim kardeşimde dokuz eylülde okuyor:)
Tamamennn katiliyrm bende ciftlik evi gibi bi evim olsun onunde kucuk bi tarlam minik bi havuzum bi de kucuk bi cocuk parkim olsun istyrm evim genis olsunki misafrlerm gelsnler beraber mabgal tatiki yapalimm yanina kendi uretimimiz bi salata ohhhhhhh

kimyager1508 kimyager1508 yaş etkin işte ikinciyi yapiyom ben zor oluyo zaten anca olur 33 35 de
@erigim sen ikinci bebisi mi dusunmeye basladinn aaa kacirmisimmmm:)bi de bi sey danscam ya sana kuzey adimlanaya baslmsti ya smdilerde benm oglus da ayakta duruyo adim atiyo 2 3 tane snra otryo hemn adim atrken de boyke elleryle denge kurmya calsyo gbi yapio dusme korkusu var sanki bu bi asamami acaba sizdede oldumu ki?

Nerdeyse 6 ay olmuş iyi değil mi
Ben 22 kilo aldigim için zayıfsın bile diyebilirim:KK49:

Grubun hamile kalma konusunda şans getirdiğini okudum :KK200:
Biz de 4 5 Ay sonra inşallah düşünüyoruz:anneadayı:
İlk doğumumda 60 ile başladım 80 ile bitirdim;)ikincide 17 kilo aldım .ama hepsini vermiştim hem emzirdiğim için hemde çocuklar çok yaramazdı belki ondan bilmiyorum, genelde senelerdir 65 civarıydım bu kış ilk defa 74 ü gördüm

yeme kaptannnn :) maydanoz kürü iç canın sıkıldıkça yada su ben öyle yapıyorum :KK70:
Ben de bişeyler tirtiklamak için mutfağa gidiyodum şu içip cikiyodum
:KK70: neyse ki artık tirtiklama işini prensip olarak çıkardım hayatımdan :p

Ben de okuyunca mutlu oldum ya :oops:
Insallah bize de sans getirir. Vatanina milletine hayirli, bizlere saygili, birbirinden tatli cocuklarimiz olur insallah :KK46:
Amiinn
@erigim sen ikinci bebisi mi dusunmeye basladinn aaa kacirmisimmmm:)bi de bi sey danscam ya sana kuzey adimlanaya baslmsti ya smdilerde benm oglus da ayakta duruyo adim atiyo 2 3 tane snra otryo hemn adim atrken de boyke elleryle denge kurmya calsyo gbi yapio dusme korkusu var sanki bu bi asamami acaba sizdede oldumu ki?

Çok normal canım bizimki de öyleydi

İlk doğumumda 60 ile başladım 80 ile bitirdim:KK66:ikincide 17 kilo aldım .ama hepsini vermiştim hem emzirdiğim için hemde çocuklar çok yaramazdı belki ondan bilmiyorum, genelde senelerdir 65 civarıydım bu kış ilk defa 74 ü gördüm
Heh iste aynen doğumdan sonra verdim gitti hersey yolundaydı rahatlik battı zaar :)))

Bugünu yazayım ben de
Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir yesilcay
Öğle açma çay
Ara 3 Çatal pasta (öğrencimin doğumgünüvardı ;) )
Aksam 1 kepce kuru fasulye 1 kase yoğurt 5 kaşık pilav

Bugün de kötü geçti. Dedigim gibi çarşamba perşembe benim düzensiz geçiyor. Evden götüremeyince hamurişinden başka bişey yok okulda
Ama akşam yemeğini 5 Te yiyorum ondan sonra meyve
Bu aksami da kapattım meyve yerim birazdan maydanozları içerim bi de :KK50:
Aksam spor olacak bi de :KK49:
En az 40 dakika yaparim

Kahvattı 6_7 grisini, labne, 4 zeytin, roka, damates, salatalık
Öğlen ikı yumurtayla yumurta salatası 1 dilim kepek ekmek
Akşam somon, domates, salatalık yarım dilim kepek ekmek
Aralar havuç
On adet goji
Bu kadar
Akşamada ya ananas yada çilek yada ikisinden azar yiycem;)

Back
X