Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugünlük yemek işim bitti yatıcam birazdan;

kahvaltı; çok az yağda 2 yumurta, labne peyniri, 3 dilim ekmek, yeşillik, limonlu çay

ara; büyük bardağa 3 erik, 3 kayısı koyup üzerine sıcak su

öğlen; 3 lokma ekmek, 2 parca kaşar

ara; 2 tane muz

akşam; 3 tane biber dolması ve 1 kase kefirden yapılmış cacık

ara; 1 çorba kasesi patlamış mısır, 2 ince dilim armut, 1 kase yoğurt (farklı zamanlarda)

su: 1.5 lt yi geçmiştir, 30 dk yürüyüş

hira1994 hira1994 azıcık kilomuz kaldı iki hafta dişimizi sıkıp daha az yesek mezun olacağız, oyalanıp duruyoruz :-)ben yarından itibaren sıkı yönetim ilan ediyorum!!!!
Kural 1: haftasonu kaçamağı yok!
Kural 2:çocuklardan artan yemekler kocaya yedirilecek:KK46:
Kural 3: Akşam meyve yok, çok canım çekerse 1 dlm tadımlık
Kural 4: Günaşırı spor yapılacak :KK49:
Bu kuralları uygulayıp hala hedefime ulaşamazsam:KK67: :eek::mad::KK61::KK57:

kahvaltı; çok az yağda 2 yumurta, labne peyniri, 3 dilim ekmek, yeşillik, limonlu çay

ara; 2 tane muz

ara; 1 çorba kasesi patlamış mısır, 2 ince dilim armut, 1 kase yoğurt (farklı zamanlarda)

Öğlen çok az olmuş, aç bırakma kızını :( bi de suyu en az 2,5-3 yapmalısın son aylarda su ihtiyacı çok oluyor. Bebeğin tüm ihtiyaçları su ilke karşılanıyor ya susuz kalmasın miniş ;)

ara; 2 tane muz

Öğlen çok az olmuş, aç bırakma kızını :( bi de suyu en az 2,5-3 yapmalısın son aylarda su ihtiyacı çok oluyor. Bebeğin tüm ihtiyaçları su ilke karşılanıyor ya susuz kalmasın miniş ;)

Öğlen çok az olmuş, aç bırakma kızını :KK43: bi de suyu en az 2,5-3 yapmalısın son aylarda su ihtiyacı çok oluyor. Bebeğin tüm ihtiyaçları su ilke karşılanıyor ya susuz kalmasın miniş :KK66:
biliyorum canımm gündüz canım hiç bişey istemedi. bugün suda içmek istemedi canım. bugün üzerimde bi keyifsizlik yorgunluk vardı.hatta gündüz uyumuşum bile. suyu en az 2 lt olmasına özen gösteriyorum ama daha da dikkat ederim canımm

iyi akşamlar kızlar :) herkesin menüsünü okuyorukimi ook yemiş kimi az yemiş diyorun kendimce ama daha net bir şekilde yorum yapmak istemiyorum..
benimmenüm
saban 9.30
çeyrel dilim çukulatalı ekmek 15 zeytin bir bardak süt
ara yarım elma
öğlen 13.00
2 kepçe et kavurma bir kase çorba bir kase yoğurt
ara diğer yarım elma
akşam bir paket yulaf bisküvi 17.30 da

başkada bir şey yok olursa süt içerim şimdi..

akşam kursa gittiğim için yemek yapmaya yetişemedim.. bi de cuma günleri 6dan sonra bir şey yenmiyor mu? yarın tartı günü diye?
telef. kalori hesaplama programı indirdim bugün yediklerim 930 kcal miş .. daha bana 649 hak veriyor ama bana bu rakamlar mantıksız geldi yani ben doydum artık.. hergün 1432 kcal al diyor haftada 1 kilo içi
Bence sende bir terslik var canım sen 930 çal ile doydun mu :( benim almam gereken c 2100emzirdigim için düşün melesa 1200cal altında kalma çok düzensiz olmuş listen kasların erir tartı eksilsede vücudun deforme olur
Akşam yememe durumu yok her gün gibi ara öğün yapılabilir
Pardon 1 i yazmycktm @erigim buralardamisin?
Evetttt hayırdır cnm
hira1994 hira1994 azıcık kilomuz kaldı iki hafta dişimizi sıkıp daha az yesek mezun olacağız, oyalanıp duruyoruz :-)ben yarından itibaren sıkı yönetim ilan ediyorum!!!!
:D:D

Kızlar nabersiniz? Benim boğazım ve damaklarım çok kötü oldu; kıpkırmızı ve kaşıntılı. Gözlerim de akıyo ve kaşıntıdan ölüyorum ayrıca burnum tıkalı :( Mevsim geçişlerinde bu olayı hep yaşıyorum maalesef:(
Öğlenden sonra aile hekimime gidip alerji için damla, sprey zerzevatlarımı yazdıracağım olmuyor böyle resmen işkence çekiyorum:KK61:
Alerji için doğal karışımlarınız var mı, destek amaçlı kullanayım :KK51:
Şimdi bi kaşık zencefilli bal yutacağım belki iyi gelir:KK61:
kimyager1508 kimyager1508 sen nasıl hamişsin kız, insanın canı bişey yemek istemez mi? Şöyle bal kaymak falan sürseydin ekmeğe, yada tahin :KK53:; sonra azıcık kilo alacan doğumdan sonra hemen kiloları verirsen olmaz bak grupta en az beş altı ay takılman lazım yoksa küseriz :p

Çok kararlı gördüm seni. Kural 5 aç kalmak yok sağlıklı beslenmek var. Az kaldı hedefe ulaşacaksın :) :KK74:

Kızlar nabersiniz? Benim boğazım ve damaklarım çok kötü oldu; kıpkırmızı ve kaşıntılı. Gözlerim de akıyo ve kaşıntıdan ölüyorum ayrıca burnum tıkalı :KK43: Mevsim geçişlerinde bu olayı hep yaşıyorum maalesef:KK43:
Öğlenden sonra aile hekimime gidip alerji için damla, sprey zerzevatlarımı yazdıracağım olmuyor böyle resmen işkence çekiyorum:KK61:
Alerji için doğal karışımlarınız var mı, destek amaçlı kullanayım :KK51:
Şimdi bi kaşık zencefilli bal yutacağım belki iyi gelir:KK61:
kimyager1508 kimyager1508 sen nasıl hamişsin kız, insanın canı bişey yemek istemez mi? Şöyle bal kaymak falan sürseydin ekmeğe, yada tahin :KK53:; sonra azıcık kilo alacan doğumdan sonra hemen kiloları verirsen olmaz bak grupta en az beş altı ay takılman lazım yoksa küseriz :p
Geçmiş olsun canım. Aynı durum bende de var. Özellikle baharda :KK34:
Nasıl zor biliyorum :(

Back
X