Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet canim. Benim de hafif duzeyde suan. Kilo vermek cok onemli, dogru soyluyorsun...
Canım menülerini hep takip ediyorum Bugünlerde pek yorum yapamıyorum ama okurken o kadar kızıyorum ki bazen:(
Çok az yıyorsun, aç dolaşıyorsun gibi geliyor bana. Pcos ve insülin direnci problemlerinden bahsetmişsin; bunları aşmak için aç kalmadan kilo verebileceğin güzel bir beslenme düzenine ihtiyacın var. Bi de Bebek düşünüyorsan vücut depolarının dolu olması gerekir. Çalışma temponu, eve geliş saatini falan bilmiyorum ama yemeklerini ihmal etme lütfen; yoksa 3 kilo verirsin 5 kilo geri alırsın, önemli olan günü kurtarmak değil ömür boyu uygulayabileceğin sağlıklı bir düzen oturtmak.

Geriye doğru gidip bakayım bakalım kimler napmış ben yokken :KK53:
Sabah
2 yumurtayla omlet
1 fincan yesilcay
2cdilim ekmek

Ogle 16.00
3 yk patates salatasi
1 sarma
1 catal kek

ara
nescafe

simdiden tyrk kahvesi ve 2 kuru kayisi yiyorum

2 lt su
85 dk spor
Aha bi tane daha aç gezen buldum :KK20:
Kendim çok yiyince herkesinki az geliyo gözüme. Aslında kalori olarak çok düşük kalori almışsın, kahvaltın iyi ama sonrası çok boş. Patates salatası ve sarmayı iki dilim ekmek desek, nerde bunun sebzesi, proteini, dıdısı bıdısı....Akşam yemeği zaten hepten uçmuş havalara. Bu kadar az yiyerek çocuğun peşinde iyi dolaşıyorsun valla:KK46:ben yıkılırdım herhalde. Biraz daha çok yesen daha hızlı kilo verirsin bence, az yiyerek metabolizma hızını düşürüyorsun
Meyve yine yok ama kuru kayısı yemişsin, o da güzel, kahveyle de yakışır:KK66:

İyi geceler kızlar, bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 2 ceviz, 1 tk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara:1 muz
Öğlen:1 kepçe mercimek çorbası, 100 gr kıyma ile yapılmış kuru biber ve domatesli kavurma
Ara: 1 portakal, 1 sb süt
Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak karnabahar, 1 kase yoğurt
Ara: 6 çiğ fındık, 1 dlm ayva

Bu akşam 39,5 ateşi gördük, iki kere şurup verdim ikisini de kustu, içmemek için okadar zorluyor ki kendini, şurup mideye gitmeden öğürüp kusuyor eşek sıpası:KK43: en sonunda fitili totoya yedi mecburen :KK43:
11 gibi uyumuştu şimdi uyandı, kucakta durmak istiyo sürekli bırakınca çığlığı basıyor.
Sizinkiler Nasıl oldu , inşallah hafif atlatır onlar.
Gece uyanık kalmak en kötüsü, yoksa hastalık geçecek gidecek biliyorum da uykuya direnmek çok zor :KK43:

Güzel menü canım.
Geçmiş olsun. Umarım ufaklık daha iyidir.
Bende yattığımdan beri boğazım acıyor. Şifayı kaptım. Ben bu hafta öldüm :KK42:
Herşey üst üste. Hem iş çok yoğun, hem hasta oluyorum hem regl olcak. Nasıl atlatacağım bilmiyorum. :KK43:

Canım menülerini hep takip ediyorum Bugünlerde pek yorum yapamıyorum ama okurken o kadar kızıyorum ki bazen:KK43:
Çok az yıyorsun, aç dolaşıyorsun gibi geliyor bana. Pcos ve insülin direnci problemlerinden bahsetmişsin; bunları aşmak için aç kalmadan kilo verebileceğin güzel bir beslenme düzenine ihtiyacın var. Bi de Bebek düşünüyorsan vücut depolarının dolu olması gerekir. Çalışma temponu, eve geliş saatini falan bilmiyorum ama yemeklerini ihmal etme lütfen; yoksa 3 kilo verirsin 5 kilo geri alırsın, önemli olan günü kurtarmak değil ömür boyu uygulayabileceğin sağlıklı bir düzen oturtmak.
Oncelikle bebisine cok gecmis olsun canim. Rabbim sifa versin. Insallah en kisa zamanda sagligina kavusur. Allah sana da guc kuvvet versin...

Evet canimbu konuda haklisin. Ben de ki Insulin direncinin kotu yani insulinin calisabilmesi icin az az sık sık yemem lazim. Yoksa ne yersem yiyeyim depoya...
Yogun tempolarda calisiyorum 20yasimdan beri. Hem okudum, hem universitede asistanlik yaptim. Simdi ogretmenlik yapiyorum.

Daha once spor ve diyetle 20kilo verip bunu saklayabilmis biriyim. Az yememin sebebi gunu kurtarmaktan ziyade daha fazlasinin yiyememek. Midem küstü ben az yiye yiye. Eskiden yiyebildigim cogu seyi artik kabul etmiyor. Yagli veya aliskin olmadigim bir sey yesem mide agrisi cekiyorum.

Vitaminlerse ayri bir mevzu zaten. B12, Dvitamini, kalsiyum, magnezyum istisnasiz sifirlardadir. Kanim 9-10 devamli ilac kullanmama ragmen. Gecenlerde fenalastim, acilde bi baktilar demir 1. Serumla kan ilaci aldim ust uste 10 tane.

Gunaydin Kizlar :))
KraliceElsa KraliceElsa tatlimmm kizin tez vakitte iyileşir inş. Cok çok geçmiş olsun. LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet canim kraliçe el sani söyledikleri çok doğru. Kilo vermeden önce sagligina dikkat etmen lazim. Sana yararli olan şeyleri yemeye özen göster.

Ben bugün erkenciyim. Eşim kursa basliyor. Kursa gidecek beraber kahvalti yapalim diye kalkip kahvalti hazirladim.

Kahvalti: 3 dilim çavdar ekmeği, 3 yk kuymak, 1 haslanmis yumurta, 5 zeytin, 2 KK peynir, şekersiz cay

Sağolun kızlar, ufaklık gece 3 gibi tekrar ateşlendi, şurup içiremedim sürekli de fitil koymak iyi değil mecburen ılık suyla düşürmeye çalıştım ateşini. Sabah 6 gibi uyudum 9 da tekrar kalktım, uykusuzum ama şimdilik ateşi yok çok şükür.,
Güzel menü canım.
Geçmiş olsun. Umarım ufaklık daha iyidir.
Bende yattığımdan beri boğazım acıyor. Şifayı kaptım. Ben bu hafta öldüm :KK42:
Herşey üst üste. Hem iş çok yoğun, hem hasta oluyorum hem regl olcak. Nasıl atlatacağım bilmiyorum. :KK43:
Sana da geçmiş olsun canım bugün dinlenirsen atlatırsın inşallah;) bu hafta sporu biraz azalt bari vücudun güçsüz kalmasın

Oncelikle bebisine cok gecmis olsun canim. Rabbim sifa versin. Insallah en kisa zamanda sagligina kavusur. Allah sana da guc kuvvet versin...

Evet canimbu konuda haklisin. Ben de ki Insulin direncinin kotu yani insulinin calisabilmesi icin az az sık sık yemem lazim. Yoksa ne yersem yiyeyim depoya...
Yogun tempolarda calisiyorum 20yasimdan beri. Hem okudum, hem universitede asistanlik yaptim. Simdi ogretmenlik yapiyorum.

Daha once spor ve diyetle 20kilo verip bunu saklayabilmis biriyim. Az yememin sebebi gunu kurtarmaktan ziyade daha fazlasinin yiyememek. Midem küstü ben az yiye yiye. Eskiden yiyebildigim cogu seyi artik kabul etmiyor. Yagli veya aliskin olmadigim bir sey yesem mide agrisi cekiyorum.

Vitaminlerse ayri bir mevzu zaten. B12, Dvitamini, kalsiyum, magnezyum istisnasiz sifirlardadir. Kanim 9-10 devamli ilac kullanmama ragmen. Gecenlerde fenalastim, acilde bi baktilar demir 1. Serumla kan ilaci aldim ust uste 10 tane.
Çok geçmiş olsun ve çok kolay gelsin işlerinde. Yoğun tempoda çalışmak çok zordur eminim. Kan değerlerin çok düşük gerçekten, doktorun mutlaka takviye vermiştir onları kullanmayı ihmal etme. Demirin düşük olması ve insülin direnci kilo vermeyi zorlaştırır, bir an önce iyileşmen dileğiyle;) sen de kendini zorlayıp besleyici şeyler yemeye çalış da değerlerin biraz olsun yükselsin.

Gunaydin Kizlar :))
KraliceElsa KraliceElsa tatlimmm kizin tez vakitte iyileşir inş. Cok çok geçmiş olsun. LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet canim kraliçe el sani söyledikleri çok doğru. Kilo vermeden önce sagligina dikkat etmen lazim. Sana yararli olan şeyleri yemeye özen göster.

Ben yemedim o ekmegi kaptanim :) bizim eve tam bugdaydan baska ekmek de almiyorum zaten. Diyet yapiyor olayim olmayayim. Beyaz ekmegin tadini hic sevmiyorum. Kof kof oluyor
Hamur gibi içi haklisin
Bende daha bebek yokken esim spor yapma diyor. Bebegi de yakinda olmasa da dusunuyoruz. Bu kilonun ustune hamilelik kilosu filan alsam... Hepten yandim yani :110:
Gecen dedim esime "ben kilo vermezsem hamile kalmam da baya zorlasacak" pcos var bende. "O zaman izin veririm, kilo vermene. Kalk spor yap hadi' dedi :KK45:
Pconun çözümü kilo vermek
:KK70::KK70:yok yok sen ablanin izinden gitme kaptan. zaten kuzi 1 yasini doldurdu ac kalmaz sanirim :KK66:
Yok canım ne acligi
İyi geceler kızlar, bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 2 ceviz, 1 tk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara:1 muz
Öğlen:1 kepçe mercimek çorbası, 100 gr kıyma ile yapılmış kuru biber ve domatesli kavurma
Ara: 1 portakal, 1 sb süt
Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak karnabahar, 1 kase yoğurt
Ara: 6 çiğ fındık, 1 dlm ayva

Bu akşam 39,5 ateşi gördük, iki kere şurup verdim ikisini de kustu, içmemek için okadar zorluyor ki kendini, şurup mideye gitmeden öğürüp kusuyor eşek sıpası:KK43: en sonunda fitili totoya yedi mecburen :KK43:
11 gibi uyumuştu şimdi uyandı, kucakta durmak istiyo sürekli bırakınca çığlığı basıyor.
Sizinkiler Nasıl oldu , inşallah hafif atlatır onlar.
Gece uyanık kalmak en kötüsü, yoksa hastalık geçecek gidecek biliyorum da uykuya direnmek çok zor :KK43:
Baya yükselmiş kusunca mecbur napacaksin :( çok geçmiş olsun
Ben şırınga ile veriyorum emmek için ağzını açınca basiyorum ama antibiyotigi doğru düzgün içmesi ne zorlukla
canım @sosyoloji12 @La_vinya da galiba o yaşlarda bende 30um

Hamur gibi içi haklisin

Pconun çözümü kilo vermek

Yok canım ne acligi

Baya yükselmiş kusunca mecbur napacaksin :KK43: çok geçmiş olsun
Ben şırınga ile veriyorum emmek için ağzını açınca basiyorum ama antibiyotigi doğru düzgün içmesi ne zorlukla
canım @sosyoloji12 @La_vinya da galiba o yaşlarda bende 30um
Kaşıkla içmez zaten sıpalar en iyisi şırıngayla basmak, gerçi içmemeyi kafaya koyduysa onu da kusuyo :( neyse ki ateşi düştü bu geceyi de atlatsak iyileşir diye umut ediyorum. Seninki Nasıl oldu, düzelmiştir inşallah;)

Gunaydinnnnnn kizlarrr KraliceElsa KraliceElsa ve @erigim gecms olsun canim.mutlu pazarlar herkese
Elif hanı sahalara dönüyordum nerede menuler
Kaşıkla içmez zaten sıpalar en iyisi şırıngayla basmak, gerçi içmemeyi kafaya koyduysa onu da kusuyo :KK43: neyse ki ateşi düştü bu geceyi de atlatsak iyileşir diye umut ediyorum. Seninki Nasıl oldu, düzelmiştir inşallah:KK66:
sukur bu gece ates olmadı uyudu rahat rahat
Burun akıntısı devam ediyor ama sukur darısı size

Kahvaltimi yazayim kizlar. Pazar kahvaltisi biraz dolu dolu oldu :)
50gr sucuk, 30gr beyaz peynir 1,5 yumurta, 2tk kadar bal, 2,5dilim tam bugday ekmegi.
toplam; 550kalori.

IMG_20160221_150221.webp

Baya çok oldu annemlerdeyim kahvaltıda :(

Back
X