Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah; 50gr sucuk, 30gr beyaz peynir 1,5 yumurta, 2tk kadar bal, 2,5dilim tam bugday ekmegi.
Ogun; 550 kalori.
Aksam; Yarim etli dolma ici, yogurt bir kasik, yarim haslanmis patates
Ogun; 170 kalori
Atistirmalik; 1 granny smith elma, 1 bardak sut
Ogun; 150 kalori

Toplam: 870 kalori
Spor yapamadim malesef.
Öğle yemeği göremedim :110:

Kesinlikle umitsizlige kapilinca insanin eli bi gidiyor cikolataya, biskuviye.
Bugun markette kasanin onundeyken elim bi cikolataya gitti, dedim ben bunun hesabini veremem kizlara :confused:
Tesekkur ederim herkese :KK36: iyi ki varsiniz kizlarrr:KK60:

Valla bi siz bi de ebru Şallı :KK45: en iyi dostlarim:KK5:

Bu hafta bende kendimi yılgın hiseditorum 1 şubatta rejime başladım 74 den 68 düşdüm ama bu hafta için çok umudum yok iş toplantısından sonra görümceme ugrıycaz ailecek bir kaç gün ev dışındayım misafirlikte ne kadar rejim olurki:KK43:
Üstelik hiç gücüm kalmadı
Bu günki menüm kahvaltı
Haşlanmış yumurta, 2 dilim sucuk 1 kepek ekmek ,k.k süzme peynir,roka
Öğlen bir kase yoğurt biraz galeta
Akşam üç kaşık pilav, salata, et haşlama
Ara öğün 1 avuç Antep fıstıgı
Akşam misafirlikte idim un helvası yedim dayanamadımo_O
1 yemek kaşığı kadar

Sen çok iyi bi başlangıç yapmışsın. Ümidini kaybetme sakinnn:KK76:

Ben de hemen spora sarıldım valla azcık iyi hissettim kendimi
Dumbell kullaniyodum zaten şimdi ayak bileklerime kum torbası siparisi vercem bi de pilates lastiklerim durduğu yerde çürümüş garipler pat pat yırtıldi lar
Hemen yenileyeyim:KK49::KK49:

Selam kızlar
Çok geçmiş olsun hasta çocuklarımıza
Ben 2.200 g verdim ama kendimi çok şiş hissediyorum çok kilolu hissediyorum anoreksi mi oldum ne :confused:
Spor suremi arttircam ben de ve farklı egzersizler bakicam, 2 hafta oldu bi değişiklik lazım galiba artık
Sanki daha fazla kilo veremicem gibi geliyo :mad:
Niye böyle oldu bi anda
Grupdaslarim siz napiyosunuz E Etabiti @_inci METANOL METANOL
;) vallahi diyete ilk basladigim da bende de kilolar patir patir gidiyordu. Simdi muthis bir duraksama yasiyorum. İlk aylarda evdeydim, iznim bitip ise donunce, kilo bile aldim.. Ama artik bu gidisata bir dur diyorum. Sacmasapan, bol kosturmacali bir duzenim var. Onu toparlayabilsem, yeniden canlanacak sanki bedenim..

Hamur gibi içi haklisin

Pconun çözümü kilo vermek

Yok canım ne acligi

Baya yükselmiş kusunca mecbur napacaksin :KK43: çok geçmiş olsun
Ben şırınga ile veriyorum emmek için ağzını açınca basiyorum ama antibiyotigi doğru düzgün içmesi ne zorlukla
canım E Etabiti @La_vinya da galiba o yaşlarda bende 30um

Acilin, acilin, biri beni mi cagirdi ;) tamam topigin en yaslisi benim. Vurmayin yuzume :KK70:

Günaydın kızlar.
Ben çok hasta oldum ama bu hafta iş o kadar yoğun ki işe gitmek zorundayım. :KK55: özellikle bugün ve yarın gündüz pek katılamayacağım ama akşamları buradayım merak etmeyiniz. :oops:
Sümüklüler kervanına sen de katıldın mı:KK1: çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, bir an önce toparlan aramıza dön:KK19:, işlerinde de kolay gelsin ;)

günaydın kızlar..

Çok yoğun bi hafta sonu geçirdim ama şimdi burdayım :) nabersiniz bakayım
Günaydın güzellik, biz iyiyiz buralardayız; herkesin çocuğu hasta tatili evde geçirdik:( hayat bekarlara güzel gezin bakalım;););)
Herkese gunaydiiin :KK66:
Bol yorucu bir haftasonundan cikip, cik yogun bir mesai haftasina baslamis olmanin mutlulugu icerisindeyim:KK53::KK47::KK47::KK70:
Günaydın, kolay gelsin işlerinde. Gözlerim hep seni arıyor, özlettin kendini :KK61:

kızlarr haftasonu hiç gelemedim. :oops:

cumartesi günü işyerinden bi arkadaş gittik . tabi kaçamaklı bi gün oldu. Canınız çekmesin diye yazmıyorum.

dünde kardeşimin son günüydü bugün izmire gidiyor. 12:30 ta uyandık kahvaltı hazırlayalım dedik ama kahvaltı yapmamız 4 ü buldu. fırında patates közlemesi yapcaktık attık patatesleri fırına ama meğer fırın bozulmuş patatesleri pişirirken 1 saat bekledik bi baktık fırın bozulmuş. evde kullanmadığımız bi fırın daha vardı güzel pişirmiyordu mecbur ona koyduk bekledik ama sonuç çok kötüydü patatesler çok uzun süre beklediği için çok lezzetsiz olmuştu. boşu boşuna zaman kaybı oldu :)
akşam içinde teyzemleri balığa çağırmıştık tabi kardeşimle ben 4 te kahvaltı yapınca balıktan çok az yedik midem davul gibi olmuştu :) sonra teyzemlerle sohbet falan derken gece 2 de uyudum. şimdi de herzaman ki gibi uykusuzum :)

Sümüklüler kervanına sen de katıldın mı:KK1: çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, bir an önce toparlan aramıza dön:KK19:, işlerinde de kolay gelsin :KK66:

Günaydın güzellik, biz iyiyiz buralardayız; herkesin çocuğu hasta tatili evde geçirdik:KK43: hayat bekarlara güzel gezin bakalım:KK66::KK66::KK66:

Günaydın, kolay gelsin işlerinde. Gözlerim hep seni arıyor, özlettin kendini :KK61:

oy kıyamam ya, salgın var ortalıkta benimde çevremde herkes hasta :(

kızlarr haftasonu hiç gelemedim. :oops:

cumartesi günü işyerinden bi arkadaş gittik . tabi kaçamaklı bi gün oldu. Canınız çekmesin diye yazmıyorum.

dünde kardeşimin son günüydü bugün izmire gidiyor. 12:30 ta uyandık kahvaltı hazırlayalım dedik ama kahvaltı yapmamız 4 ü buldu. fırında patates közlemesi yapcaktık attık patatesleri fırına ama meğer fırın bozulmuş patatesleri pişirirken 1 saat bekledik bi baktık fırın bozulmuş. evde kullanmadığımız bi fırın daha vardı güzel pişirmiyordu mecbur ona koyduk bekledik ama sonuç çok kötüydü patatesler çok uzun süre beklediği için çok lezzetsiz olmuştu. boşu boşuna zaman kaybı oldu :)
akşam içinde teyzemleri balığa çağırmıştık tabi kardeşimle ben 4 te kahvaltı yapınca balıktan çok az yedik midem davul gibi olmuştu :) sonra teyzemlerle sohbet falan derken gece 2 de uyudum. şimdi de herzaman ki gibi uykusuzum :)
Allah kavuştursun, kardeşinin derslerinde başarılar;)

Günaydın kızlar.
Ben çok hasta oldum ama bu hafta iş o kadar yoğun ki işe gitmek zorundayım. :KK55: özellikle bugün ve yarın gündüz pek katılamayacağım ama akşamları buradayım merak etmeyiniz. :oops:
Çok geçmiş olsun
İş hastalık ve diyet zor bir üçlü.
Sana güveniyorum:KK66:

Herkese gunaydiiin :KK66:
Bol yorucu bir haftasonundan cikip, cik yogun bir mesai haftasina baslamis olmanin mutlulugu icerisindeyim:KK53::KK47::KK47::KK70:
Yoğun olmayan bir iş lazım bize
:KK53:
:KK66: vallahi diyete ilk basladigim da bende de kilolar patir patir gidiyordu. Simdi muthis bir duraksama yasiyorum. İlk aylarda evdeydim, iznim bitip ise donunce, kilo bile aldim.. Ama artik bu gidisata bir dur diyorum. Sacmasapan, bol kosturmacali bir duzenim var. Onu toparlayabilsem, yeniden canlanacak sanki bedenim..

Evet benim de canlandıracak bişeye ihtiyacım var
Sabah maydanozları yedim bi de suyunu yapayim
Sabah tartıldim gerçi aynı gidiyomusum
Durup dururken 5 kilo almışım gibi bi his oluşmuştu:KK53:

Günaydın sevgili arkidisler
Sabah spor yapabilsem iyi olacaktı ama cocuk ha uyandı ha utanarak derken baslayamadim. Uyaninca hemen hazırlanıp arkadasima gideceğiz
Çok zengin bi kahvaltı yaptım
Yani kendimi çok zengin hissettim:KK53::KK53:
Aha çocuk uyandı öptüm kactim

Çok geçmiş olsun
İş hastalık ve diyet zor bir üçlü.
Sana güveniyorum:KK66:

Yoğun olmayan bir iş lazım bize
:KK53:

Evet benim de canlandıracak bişeye ihtiyacım var
Sabah maydanozları yedim bi de suyunu yapayim
Sabah tartıldim gerçi aynı gidiyomusum
Durup dururken 5 kilo almışım gibi bi his oluşmuştu:KK53:
ya şu maydanoz kürünü yapmayı bir beceremedim.
Sabah blendr falan çalıştıramıyorum ki. Kızım uyuyor, anında uyanır. yatmadan yapsam gece çok tuvalete gidermiyim ki.. Bir deneyeyim bari..

Back
X