- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
çıkın canım, yürüyüş doğumu kolaylaştırıyormuş diye duymuştum.
aynen kızlar öyle diyorlar. özellikle yürüyüş iyi geliyormuş. işlerimi bitirdim ya yürüyüşlere çıkarım artık :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkın canım, yürüyüş doğumu kolaylaştırıyormuş diye duymuştum.
aynen kızlar öyle diyorlar. özellikle yürüyüş iyi geliyormuş. işlerimi bitirdim ya yürüyüşlere çıkarım artık :)
Bi okuyorum bi kapatıyorum bi alıntı yapmaya çalışıyorum
kimyager1508 sana yazamadim sanirim. prensesisin odası hayırlı olsun.
Sağlıkla büyüsün![]()
Günün gidişatı: (artık menümün gidişatı demeyeceğim)
Sabah
1 çb süt
6 yk nesfit
1 haş yumurta
az sütlü nescafe
ara: 1 armut
Öğle: 12:00
1 dilim sebzeli rosto köfte
1 yk patates püresi
1 dilim k.ekmek
2 yk zeytinyağlı bezelye
ara: 1 kupa sütlü nescafe 13:00
ara: 3 ceviz + 1 armut 15:30
ara: 1 kase salata (spora gideceğim ondna akşam 17,30 gibi yiyeceğim.)
Akşam:
Salata + ?????
Su: 0,75 içtim 2,5 geçeceğim.
Spor:
Öğle 10 yürüyüş( zincirlikuyudan mecidiyeköye)
Akşam: en az 1 saat![]()
teşekkürler teyzesiiiiiBi okuyorum bi kapatıyorum bi alıntı yapmaya çalışıyorum
kimyager1508 sana yazamadim sanirim. prensesisin odası hayırlı olsun.
Sağlıkla büyüsün![]()
güzel gidiyor tatlım.
uykum geldi benim.
güzel gidiyor günün canımm, sporu haftada 3 günden fazla yapma bence belli bir kiloya gelene kadarGünün gidişatı: (artık menümün gidişatı demeyeceğim)
Sabah
1 çb süt
6 yk nesfit
1 haş yumurta
az sütlü nescafe
ara: 1 armut
Öğle: 12:00
1 dilim sebzeli rosto köfte
1 yk patates püresi
1 dilim k.ekmek
2 yk zeytinyağlı bezelye
ara: 1 kupa sütlü nescafe 13:00
ara: 3 ceviz + 1 armut 15:30
ara: 1 kase salata (spora gideceğim ondna akşam 17,30 gibi yiyeceğim.)
Akşam:
Salata + ?????
Su: 0,75 içtim 2,5 geçeceğim.
Spor:
Öğle 10 yürüyüş( zincirlikuyudan mecidiyeköye)
Akşam: en az 1 saat![]()
30dk sonra yağ yakını artıyor yapta azı da bize kar cogudatamam canım ben sadece akşamları fırsat bulabiliyorum 45 dakika yürüyordum bu hafta 30 dakika yürüyüş ardından 30 dakika fitness yapmayı düşünüyorum
Oy ihmal etme canım aslında adres farklıydı ama tanıdıklara diyet olmuyor bu size özel açıldı :)Meraba kızlar; bahar geldi diye ben de çok mutluyum bi de alerjilerim olmasa süper olacak. Sabah kalktım gözler çapakla kaplanmış ve şişmiş, damlayı da iki gün kullanıp bırakınca bi işe yatamıyor düzenli kullanmak lazım. İlaçlar da uyku yapıyor, metabolizmamı yavaşlatıyor
Gelelim dünkü menüme:
Sabah: 1,5 yumurta, 2 kk peynir, 8 zeytin, 1 tk pekmez, 2 dlm ekmek
Ara: 1 elma
Ara: 1 avokado
Akşam: 1 kepçe yoğurt çorbası, 2 köfte, salata
Ara: 1 elma
Su: 2 litre
Afiyet olsun canımmenümün gidişatı;
sabah: sandviç
ara: tarçınlı türk kahvesi
öğlen: naneli yoğurt çorbasu,4 kaşık kuskus, salata, yarım biber dolması, yoğurt
(hindi olduğu için kuskus yemek zorunda kaldım)
acıkırsam arada yarım paket limonlu form yicem .
akşamda mercimek çorbası ve ıspanak var. ıspanağı 0 yağla yaptım dün :)
Varsa yazın kızlar@katre-i dem, kaptan seni takip etmek için instagrama kaydoldum, istek gönderdim, kabul edersen sevinirim. Başka ins hesabı olan varsa takip edebilirim![]()
@katre-i dem meydanı birakmicaz tabisi deeeeTaktiklere gel
Doğru söylüyorsun göze batiyo sonra
Ama ben dünyaya yaydim rejim yapiyom diyeherkes benden gaza geldi ufak ufak egzersiz yapmaya başlayanlar mi ararsın oturup badem yiyen mi
Yaa koru kendini co
Hatta ver de gel
Ben affetsemmmmm de tartiiiii affetmez: (
İki gün çok dikkat edersen belki affeder
çok güzel saglicakla gelsin kizce isim buldunuz mu
iykkkGüne yeşil kahve molası :) (şirketteki kızlara da zorla içirilir)
Canim hosgeldin o zaman odaniza suslerinize bayildimmm pembis pembis ya cok guzel musmutluuuuu:)))ayy saglikla keyifle kullanin ins canim bi sakncasi yoksa son halinin fotosunu atsana cok merak ettim:)buradayım canım buradayımda perşembeden beri izinliydim. boya, temizlik işleri falan vardı. şükür işlerim bitti. yarından itibaren tam gaz buradayım![]()
Superrr:)selam kızlar. nabersiniz? bugün yine hiç uğrayamadım. ama bugün bebişin odasını beğenip sipariş verdik teyzeleriiiieşim bugünde izinliydi aradan onuda çıkarttık. artık işlerimi bitirdim sayılır. ufak tefek şeyler kaldı. artık buradayımmmm
![]()
Hepimizin kadinlar gunu kutlu mutlu olsun kizlarrrr:)))![]()
7. Takımdan sevgilerle; kadınlar günümüz kutlu olsun..![]()
Al bendende o kadar ya inanki trafigi tercih ederim metrobus yerine o kalabalik..Allah mecbur kalanlara surekli kullnmk durumnda olnlra yardm etsin ne diyeyim olsun teknolojik de bi yrun ama ayni zamnda:)Gelsin duru bebek sağlıkla sıhhatle kucağına:)
Geçmiş olsun işler de bitmiş.
günaydın tatlım... Erkenciyiz hepimiz. Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun.
Spora gidecektim sabah metrobüsü gözüm kesmedi
Nefret çok güçlü bir kelime ama metrobüsten nefret ediyorum.![]()
Canim hamilelikte ara ara olabliyo ve cok norml su ve hakiki zeytinyagi tuketebilirsin.kızlar yaaaa benim 1 haftadır acayip kazbızlık durumum var, çok afedersiniz basur olucam diye korkuyorum. tuvalete çıkamıyorum. su içiyorum, katı şeylerden uzak duruyorum ama ne yapsam ki bilemedim![]()
güzel gidiyor tatlım.
uykum geldi benim.
güzel gidiyor günün canımm, sporu haftada 3 günden fazla yapma bence belli bir kiloya gelene kadar
kızlar yaaaa benim 1 haftadır acayip kazbızlık durumum var, çok afedersiniz basur olucam diye korkuyorum. tuvalete çıkamıyorum. su içiyorum, katı şeylerden uzak duruyorum ama ne yapsam ki bilemedim![]()
Ya bildirimler kapanmış bende diyorum niye ses soluk yok kkda
Bu arada dunku menum
Sabah
2 haslnms yumurta
Ara
1 elma
Ogle
Ton balikli salata
Patkican ezmeli yogurt
Ara
1 portakal
Aksam
Corba
1 porsyon kiymali karnibahar yemegi
1 saate yakin yuruyus
Su
2 2.5 lt
Gibi
elfkkk canim son halim buu. Tabi evde halilar falan yok ortalik daginik duruyor diye resmi kirptim onun için biraz iri gözüküyor olabilirim :)))
ohh ohh darısı bize bende iki beden incelmişim 32 beden kot aldım tabikide elastikGünaydın ben de bu sabah tb ekmeğiylen tostumu yedim okula geldim
Cantamda da ıspanak
Olleyyyyyy
Persembeden bugüne pantalon iyice rahatlamis basenler azalmış
oo seninde canımGünaydın arkadaşlar..
DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.....
normal canım bol sıvı tüket salatana zeytin yagı koy bol bol ye hafifte olsa baskıdan dolayı hemoroit oluyorsun zaten ama doğumdan sonra geçti benim malum bebek büyüdükçe iç organlar küçülerek yer açıyor ne güzel bir yaradılışkızlar yaaaa benim 1 haftadır acayip kazbızlık durumum var, çok afedersiniz basur olucam diye korkuyorum. tuvalete çıkamıyorum. su içiyorum, katı şeylerden uzak duruyorum ama ne yapsam ki bilemedim![]()
telde mailim hep açıktır canım mailime geliyorduHava kapadı ondan galiba :)
Bende yoğunum(
Şuan öyle gidiyor vücudu şaşırtıyorum artık standart gitmiyorum. Hafta sonu ağır spor yaptım dün sadece yürüyüş yaptım ama o artık rutin oldu. Dün salona gitmedim. Bugün akşam gideceğim. Hafta sonu yaptığım spor iyi geldi. Tam alt karın çalışıyor.
Hareketsizlikten olabilir canım. Su içmeyi ihtmal etme mutlaka yürüyüş yapmaya calış zorlamadan.
Kaptan bildirim olarak telefona geliyor mu ?
süper elifcimBu arada dunku menum
Sabah
2 haslnms yumurta
Ara
1 elma
Ogle
Ton balikli salata
Patkican ezmeli yogurt
Ara
1 portakal
Aksam
Corba
1 porsyon kiymali karnibahar yemegi
1 saate yakin yuruyus
Su
2 2.5 lt
Gibi
valla çok güzel canım supersinelfkkk canim son halim buu. Tabi evde halilar falan yok ortalik daginik duruyor diye resmi kirptim onun için biraz iri gözüküyor olabilirim :)))