Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın sevgili arkadaslarrr
Şimdi sizlere bir soru sormak istiyorum
Yarım kavanoz limonlu su içiyorum hiç idrar baskısı olmuyor karnimda sanki hic su icmemis gibi hissediyorum ama limonsuz o suyu icsem hemen Karnım şişiyor tuvalet ihtiyacı hissediyorum
Bu konuda fikri olan var mı[/QUOTEaslında tam tersi olması gerekmezmi C. Vitamini idrar söktürücü limonlu su içtiğinde daha çok tuvalet çıkılır diye düşünüyorum ama hiç denemedim
selamlar. ben burdaymTartı öncesi kaçamak yapmıyorsunuz değil mi
Neredesiniz bakayım.
4.5 ortalama sanırım 5.5 gecmiyorum bazen 6da hafif koşuyorum sonra birden 3indiriyorum böylece şaşırıyorKoşu bandında yürüyen arkadaşlar ortalama hızınız kaç oluyor
kız burada sebze nerede bolca yağ karbon varHemen veriyorumm
3 adet yumurta
Tuz
1 su bardagi siviyag
1 cb sut
Rendelenmis sogan
1 cb kasar peyniri
1 su bardagi yogurt
Pulbiber karabiber 1cay kasigi
2 bardak un
1 paket kabartma tozu ben 2 kullandim
2 adet minik minik dogranmis patates kup kup
1 cb beyaz peynir
Maydonoz 175 derece firinda pisene kadar pisiyo ama kapagini ilk yarim saat acmayalim cunku kabartma tozu var icin de afiyet olsun :***
Geçmiş olsun canım, 9+¿{±?⅞(gluten hassasiyeti mi çıktı sende? Aslında bi çoğumuzda belki var da bilmeden yaşıyoruz, alerjilerin çoğunun nedeni buğday glütenidir diyo Karatay hoca:)
Yarın yapacağım ben de, yoksaa bi tarafım şişecek.
Eşim kızı uyutmaya gitti, ben de hemen buraya geldim. Heyecana bak be, diyet topiğine girecez diye kocadan kaçıyoz:)))
Karatay yapsan 4cok değildi ama şuan çokYaa ben az önce menümü yazdım, birkaç kere üstüste bastım gitmiştir diye düşündüm gitmemişsayfayı kapatıp açtım kontrol için, yazdıklarım da silinmiş, menü kayıp
Sabah: 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 2 günkurusu, 1 incir
Öğlen: 1 kase çorba, 5 kaşık bakla yemeği, 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 elma, 1 sb süt
Akşam: 1 kepçe çorba, 4 dilim mercimekli pırasa böreği, 2 kaşık yoğurt
Ara; 1 kivi
Su: 3 ü geçik
Bu börek çok lezzetli, biraz fazla kaçırdım, hala da gidip yiyesim var:))) bi daha böyle tarifler yapmam kilo alacam yoksa :))))
Ogleyi spor yapsan telafi edersin aslindaGunaydinnnn nasilsinizzz kizlarrr dun 9 gbi yataga gectm biraz kitap okuyaym dedm hemen gozlerm kapnmya basldi uyumusum ayy bu aralar gozumden uyku akio hamilelik donemi gibi:)menumu yazamdm gremedm de yazaym unutmadan
Sabsg
Haslnms yumurta
Ara
1 elma
Ogle
Corba
1.5 dilim firin sigara boregi
Cok az patates salatasi
Ara
5 6 ceviz
1 portakal
Aksam
Corba
Salata
1 porsiyon tavuk salata
Su
2 lt civari
Spor
Malasef
Bilemedim ki aslında limonlu su ve maydonozlu suda elektrolik kaybı çok oluyor protein ve calsiyum ve birde sodayi almayı unutmayın bu durumdaGünaydın sevgili arkadaslarrr
Şimdi sizlere bir soru sormak istiyorum
Yarım kavanoz limonlu su içiyorum hiç idrar baskısı olmuyor karnimda sanki hic su icmemis gibi hissediyorum ama limonsuz o suyu icsem hemen Karnım şişiyor tuvalet ihtiyacı hissediyorum
Bu konuda fikri olan var mı![]()
Ooo tik yok mu tartıda bende varBu sabah kahvaltı yapamadım canım istemiyor
İsyan etmek istedim kahvaltı düzenine
Yeter ulen yemeyeceksin
Limonlu su ictim kalkınca okula gelince de 2 mandalina biraz da badem yedim
Ya dün 62.4 çıktım hala Kımıldama yok 3 haftadır 62 lerde surunmece
Yarın bi 61 çıksam bi şok olsam tartida şaşırıp kalsam mesela donsam öylece saskinliktan o derece şaşırsam
Ne güzel olurdu![]()
Dünkü menüm
Sabah
Simit
1 parmak sütle kahve
ara: 1 armut
Öğle:
1 kase dolu dolu mercimek çorbası
5 yaprak sarma
1/2 kase yoğurt
ara: yarım kase yoğurt yiyeceğim.
ara: 2 adet yaprak sarma
Akşam:
Salata
Kıymalı karnabahar yemeği
Su: 2,5 litre
Spor:
Öğle: 30 dk yürüyüş yaptım.
Akşam: 45 dk cardio
Simit sarma doyecektim ki sarmalar kucukmusGünaydın kızlar.
6,30: 1,5 ceviz
06:50 : 35 dk spor
08:45 1 cb süt +1 muz+ 6 yk nesfit
sabah menü:
5 yk nesfit içine 4 badem 1 çb böğürtlen 1 sb süt
ara : armut
yaz geliyor mescitler çıkmış sahalarabende eskiden nane salatalık limon koyardım suya oda karnımı çok şişirirdi içince pek tuvalete gitmezdim
selamlar. ben burdaymsabah 2 dılım ekmek, peynr,yumurta domates yendı, oglene yemekhanede ne cıkacak bakalm
yarın kac kılo cıkarm vakalm heyecan ve merak ıcındeyım
4.5 ortalama sanırım 5.5 gecmiyorum bazen 6da hafif koşuyorum sonra birden 3indiriyorum böylece şaşırıyor
kız burada sebze nerede bolca yağ karbon var-;00
Karatay yapsan 4cok değildi ama şuan çok
Ogleyi spor yapsan telafi edersin aslinda
Bilemedim ki aslında limonlu su ve maydonozlu suda elektrolik kaybı çok oluyor protein ve calsiyum ve birde sodayi almayı unutmayın bu durumda
Ooo tik yok mu tartıda bende var
Simit sarma doyecektim ki sarmalar kucukmus
yaz geliyor mescitler çıkmış sahalara
Güzellllselam çıtır hatunlaarrrrrr
nasılsınız bakim? dün akşam halılarımda geldi bugün onları sericem
dünkü menüm;
kahvaltı; foto atmıştım
ara; sütlü nescafe, 6-7 kuru erik, 2 tane hurma, 1 tane kuru incir, 2 ceviz (farklı zamanlarda)
akşam; 1 kase brokoli çorbası, yarım kase yoğurt, 1 tabak zeytinyağlı kereviz, 2 dilim ekmek
ara; çay, yarım avuç kabak çekirdeği, 2 kuru erik, 1 ceviz
su; 2 lt olmuştur
Kızlar çok heyacanlıyım bakalım bu hafta sonuç neKarın bölgemde belirgin bir toparlanma var. Basenlerim aşırı fırlamıştı şimdi aşırısı gitti fırlamış vaziyette
![]()
sporun faydaları işte canım, acayip toparlıyor.
belli bir kiloya ininceye kadar hafta da 3 günden fazla yapmamak lazımmış. vücut toparlansa bile tartıya çok yansımazmış. yağlar kasa çevrilirmiş.İlk spora başladığımda çok fena olmuştu kilo veremiyordum.![]()
Tartı öncesi kaçamak yapmıyorsunuz değil mi
Neredesiniz bakayım.
tamam canım bnde 5 civarı geziniyorum4.5 ortalama sanırım 5.5 gecmiyorum bazen 6da hafif koşuyorum sonra birden 3indiriyorum böylece şaşırıyor
kız burada sebze nerede bolca yağ karbon var-;00
Karatay yapsan 4cok değildi ama şuan çok
Ogleyi spor yapsan telafi edersin aslinda
Bilemedim ki aslında limonlu su ve maydonozlu suda elektrolik kaybı çok oluyor protein ve calsiyum ve birde sodayi almayı unutmayın bu durumda
Ooo tik yok mu tartıda bende var
Simit sarma doyecektim ki sarmalar kucukmus
yaz geliyor mescitler çıkmış sahalara