Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar bu akşam misafirliğe gittik. Yemeğimi yiyip gitmiştim ama tabakta baya bişey vardı. Ben de tatlıyı ve poğaçayı çocuklara yedirdim kendim de üç tane mercimekli köfte yedim. Fazla abartmadığım için çok mutluyum:))
Bugünkü menüm
Sabah: 2 yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 çk pekmez, 1/2 dlm ekmek
Ara: 1 avuç kuru meyve
Öğlen: 1 kepçe tarhana, 1 tabak kabak yemeği, 1 sb ayran, 1/2 dlm ekmek
Ara: 1 sb süt, 1 portakal , 1 ceviz
Akşam: 4 ızgara köfte, 1 çb ayran, bol salata
Ara: 3 mercimekli köfte, 1 çatal kek
Su: 3 litre

Arkadaşlar eğer sizler için sakıncası yoksa ben bi süre daha buraya menü yazmak istiyorum. Çünkü buraya yazdığım zaman bütün gün yediklerimi kaydettiğim için kaçamak riskim azalıyor, yoksa ne yediğimi bilmem ve ipin ucu kaçabilir. En azından kilom tam anlamıyla sabitlenene kadar bir iki ay daha yazmak istiyorum, emeklerim boşa gitmesin hem de bu bahaneyle takımdan kopmamış olurum. Kocayı atlatıp atlatıp geleceğim :KK70:

Arkadaşlar eğer sizler için sakıncası yoksa ben bi süre daha buraya menü yazmak istiyorum. Çünkü buraya yazdığım zaman bütün gün yediklerimi kaydettiğim için kaçamak riskim azalıyor, yoksa ne yediğimi bilmem ve ipin ucu kaçabilir. En azından kilom tam anlamıyla sabitlenene kadar bir iki ay daha yazmak istiyorum, emeklerim boşa gitmesin hem de bu bahaneyle takımdan kopmamış olurum. Kocayı atlatıp atlatıp geleceğim :KK70:

Aaaa şaka mı yapıyorsun senidr korumaya aldık sende yazacaksın tabii:)))

Kızlar merhaba
Ben yeğen ile zaman geçirmekten hiç yazamıyorum

Sabah:çeyrek simit bir küçük börek
Yarım dilim peynir
Çay

Ara:bir parça çikolata

Öğle. Yok

Ara türk kahvesi lokum

Kizlar cok kotu birsey oldu sokak ortadinda adam vurdular brnde arkadasimla markete gidiyoduk :( keske gitmeseymisiz :( adami gordum oyle sinirlerim bozuldu

Listeler çok saçma oluyor artık misafirlikte düzenli bi liste olmuyor malesef pazartesi evime geçince düzelir inşallah

Ay ne bileyim, yarışmada olmadan yazınca yanlış anlaşılır mı diye düşündüm. Beni bağrınıza bastığınız için çok sağolun kızlar :KK61:çok duygulandım :KK200:

Cok ayıp hiç duymamış gibi yapayım. Öğrendiğimiz bir şey varsa o da hedefe ulaştım bitti dememem uzub süre böyle devam sende seçilde demirbaşsınız ve beni motive ediyorsunuz. Siz hedefimin ulaşılabilir oldugunun ispatısınız. Ve sağlık beslenince gerçekten daha iyi olacağını gösteriyorsunuz. Lütfen gitme ,gitmek istemiyorsan. Kimyager bile takımdan kopmamanın çok güzel bir örneği. Bence sen beni anladın:)

Kızlar merhaba
Ben yeğen ile zaman geçirmekten hiç yazamıyorum

Sabah:çeyrek simit bir küçük börek
Yarım dilim peynir
Çay

Ara:bir parça çikolata

Öğle. Yok

Ara türk kahvesi lokum
Olmamış sende farkındasın toparlıyoruz bu hafta hadi bakalım :)

Dün akşamki menüm:)
Sinemaya gitmiştik eve geç gittik sadece bir köfte yedim. Sonrada yattım.

Bugünkü menüm

Sabah 1 yarım muz
1 yumurta
1 kk peynir
Yarım domates

Ara sütlü filtre kahve krema vs yok
1 dilim tarçınlı elmalı kek

Ara 1 küçük muz

Akşam
1 pors köfte

Ara 1 küçük fincan kahve

Cok ayıp hiç duymamış gibi yapayım. Öğrendiğimiz bir şey varsa o da hedefe ulaştım bitti dememem uzub süre böyle devam sende seçilde demirbaşsınız ve beni motive ediyorsunuz. Siz hedefimin ulaşılabilir oldugunun ispatısınız. Ve sağlık beslenince gerçekten daha iyi olacağını gösteriyorsunuz. Lütfen gitme ,gitmek istemiyorsan. Kimyager bile takımdan kopmamanın çok güzel bir örneği. Bence sen beni anladın:)

Olmamış sende farkındasın toparlıyoruz bu hafta hadi bakalım :)
Evet canım olmadı dışarda

Back
X