- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşınız uzun olsun, güle güle büyüsün inşallah:)Kızlar yeğenim oldu o yüzden pek giremiyorum bugün hepimize iyi geceler
Arkadaşlar eğer sizler için sakıncası yoksa ben bi süre daha buraya menü yazmak istiyorum. Çünkü buraya yazdığım zaman bütün gün yediklerimi kaydettiğim için kaçamak riskim azalıyor, yoksa ne yediğimi bilmem ve ipin ucu kaçabilir. En azından kilom tam anlamıyla sabitlenene kadar bir iki ay daha yazmak istiyorum, emeklerim boşa gitmesin hem de bu bahaneyle takımdan kopmamış olurum. Kocayı atlatıp atlatıp geleceğim![]()
Ay ne bileyim, yarışmada olmadan yazınca yanlış anlaşılır mı diye düşündüm. Beni bağrınıza bastığınız için çok sağolun kızlarAaaa şaka mı yapıyorsun senidr korumaya aldık sende yazacaksın tabii:)))
Gitme zaten kiz idollerden birisin gitmeeeAaaa şaka mı yapıyorsun senidr korumaya aldık sende yazacaksın tabii:)))
1 turk kahvesi yanina da 1,kare biyter yafa portakalAdet ime 2 gun kaldi canimmm cok fena tatli istiyo sizce ne yiyim![]()
Tesekkur ederim canim :*Gitme zaten kiz idollerden birisin gitmeee((
1 turk kahvesi yanina da 1,kare biyter yafa portakal
Ay ne bileyim, yarışmada olmadan yazınca yanlış anlaşılır mı diye düşündüm. Beni bağrınıza bastığınız için çok sağolun kızlarçok duygulandım
![]()
Olmamış sende farkındasın toparlıyoruz bu hafta hadi bakalım :)Kızlar merhaba
Ben yeğen ile zaman geçirmekten hiç yazamıyorum
Sabah:çeyrek simit bir küçük börek
Yarım dilim peynir
Çay
Ara:bir parça çikolata
Öğle. Yok
Ara türk kahvesi lokum
Evet canım olmadı dışardaCok ayıp hiç duymamış gibi yapayım. Öğrendiğimiz bir şey varsa o da hedefe ulaştım bitti dememem uzub süre böyle devam sende seçilde demirbaşsınız ve beni motive ediyorsunuz. Siz hedefimin ulaşılabilir oldugunun ispatısınız. Ve sağlık beslenince gerçekten daha iyi olacağını gösteriyorsunuz. Lütfen gitme ,gitmek istemiyorsan. Kimyager bile takımdan kopmamanın çok güzel bir örneği. Bence sen beni anladın:)
Olmamış sende farkındasın toparlıyoruz bu hafta hadi bakalım :)
Akşam 2?yk et yemeği
2 yk bamya
Bir dolma
Ara muz