Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım burda çok düzensizim pazartesiden itibaren iyi gidecek umarımAcıkırsan yoğurt ye :)
Anladım canım tabi ki gitmek istemiyorum. Bu kadar zaman bişeyler paylaşıp mezun olur olmaz "hadi eyvallah" demek ters geliyo bana. Belki eskisi kadar aktif olamam ama yine de girip bir bakarım napıyosunuz diye, zaten senin mezuniyeti görmeyi çok istiyorum, yürekten de inanıyorum bunaCok ayıp hiç duymamış gibi yapayım. Öğrendiğimiz bir şey varsa o da hedefe ulaştım bitti dememem uzub süre böyle devam sende seçilde demirbaşsınız ve beni motive ediyorsunuz. Siz hedefimin ulaşılabilir oldugunun ispatısınız. Ve sağlık beslenince gerçekten daha iyi olacağını gösteriyorsunuz. Lütfen gitme ,gitmek istemiyorsan. Kimyager bile takımdan kopmamanın çok güzel bir örneği. Bence sen beni anladın:)
Olmamış sende farkındasın toparlıyoruz bu hafta hadi bakalım :)
canım benim sen 3. mezunumuz oldun tebrik ederimmmmmAnladım canım tabi ki gitmek istemiyorum. Bu kadar zaman bişeyler paylaşıp mezun olur olmaz "hadi eyvallah" demek ters geliyo bana. Belki eskisi kadar aktif olamam ama yine de girip bir bakarım napıyosunuz diye, zaten senin mezuniyeti görmeyi çok istiyorum, yürekten de inanıyorum buna![]()
ayyyy canım yaaa çok geçmiş olsunKizlar cok kotu birsey oldu sokak ortadinda adam vurdular brnde arkadasimla markete gidiyodukkeske gitmeseymisiz
adami gordum oyle sinirlerim bozuldu
canım hurma ye, yada bitter çikolata da yiyebilirsin. bol bol su içAdet ime 2 gun kaldi canimmm cok fena tatli istiyo sizce ne yiyim![]()
Kafasindan vurmuslar alacak verecek davasiymis pislikler adamin 2 tane cocugu varmis cok uzuldum yaayyyy canım yaaa çok geçmiş olsunnasıl vurdular ki?
offf offfff ortalık çok kötü, aklına esen birilerini vuruyor, doğruyor. Allah yardımcımız olsunKafasindan vurmuslar alacak verecek davasiymis pislikler adamin 2 tane cocugu varmis cok uzuldum ya![]()
Aa gerçekten mi, başka mezumuz yok mu? Benden önce çok kişi vardır diye düşünüyordum:))) İsterim tabi, hem muhabbet hem diyet, benim için olmazsa olmaz iki unsur:)))canım benim sen 3. mezunumuz oldun tebrik ederimmmmm
bak ben ekimde mezun oldum,masalimsii da hedefine ulaştı ama hala buralardayız. eğer sende istersen bizler seni burada görmeği elbette isteriz. hem diğer arkadaşlara da örnek olursun,
Aa gerçekten mi, başka mezumuz yok mu? Benden önce çok kişi vardır diye düşünüyordum:))) İsterim tabi, hem muhabbet hem diyet, benim için olmazsa olmaz iki unsur:)))
Amin canim korusun herkesi Rabbimofff offfff ortalık çok kötü, aklına esen birilerini vuruyor, doğruyor. Allah yardımcımız olsun
Aramızdaki yasak aşkı bitiremezsinArkadaşlar eğer sizler için sakıncası yoksa ben bi süre daha buraya menü yazmak istiyorum. Çünkü buraya yazdığım zaman bütün gün yediklerimi kaydettiğim için kaçamak riskim azalıyor, yoksa ne yediğimi bilmem ve ipin ucu kaçabilir. En azından kilom tam anlamıyla sabitlenene kadar bir iki ay daha yazmak istiyorum, emeklerim boşa gitmesin hem de bu bahaneyle takımdan kopmamış olurum. Kocayı atlatıp atlatıp geleceğim![]()
Ay ne bileyim, yarışmada olmadan yazınca yanlış anlaşılır mı diye düşündüm. Beni bağrınıza bastığınız için çok sağolun kızlarçok duygulandım
![]()
Ay tövbe artık insan öldürmek ne kadar kolay olduKizlar cok kotu birsey oldu sokak ortadinda adam vurdular brnde arkadasimla markete gidiyodukkeske gitmeseymisiz
adami gordum oyle sinirlerim bozuldu
Hurma %70 bitter gün kurusu meyve tarçın olabilirAdet ime 2 gun kaldi canimmm cok fena tatli istiyo sizce ne yiyim![]()
yok canım takimi geç actim mezuniyete iki yc kala kaçan çok olduAa gerçekten mi, başka mezumuz yok mu? Benden önce çok kişi vardır diye düşünüyordum:))) İsterim tabi, hem muhabbet hem diyet, benim için olmazsa olmaz iki unsur:)))
Aynen cok uzuldum bende insanlar pisliklesti iyiceAramızdaki yasak aşkı bitiremezsin
Ay tövbe artık insan öldürmek ne kadar kolay oldu
Hurma %70 bitter gün kurusu meyve tarçın olabilir
yok canım takimi geç actim mezuniyete iki yc kala kaçan çok oldu
Günaydın kızlar. Dün hafif kaçamaklarım oldu ama bugün iyi başladım. Kahvaltımı erken yaptım ve normal yedim. Günün devamı da iyi gelir umarım:) herkese Mutlu pazarlar:))))
Geldim kızlar :)
Valla gelemedim dün çünkü çok misafirim vardı 16000adim atmisim evin içinde ama yediklerim
Sabah
1adet ev gözlemesi kıymalı ince hamurdu bi poğaça etmez annem çok ince açıyor
Aksam
Salata
2yk havuç tarator
1dlm piyano kek
Su: 2lt
Günaydın tatlım. Öyle deme bak biz herşeye rağmen buluşuyoruz seçille. Hayelleri planları erteleme. Sende tamamen dön aramızaHerkese gunaydiiin, hava kapali, oysaki ne planlarim vardi bu haftasonu
Gel bahar geeeeel![]()