- 1 Mart 2016
- 156
- 323
- 18
Ankaralı arkadaşlarıma ve vatanımıza milletimize bir kez daha geçmiş olsun. burdan görüp haberleri açtımAnkaradakiler iyi misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankaralı arkadaşlarıma ve vatanımıza milletimize bir kez daha geçmiş olsun. burdan görüp haberleri açtımAnkaradakiler iyi misiniz
tebrik ederim darısı başımıza. benim daha 20 kilo var verilecek. taşıyorum her gün sırtımda. insallah kurtulurum ben de yükümden tez zamandacanım bende 8 kilo vererek mezun oldum![]()
tebrik ederim darısı başımıza. benim daha 20 kilo var verilecek. taşıyorum her gün sırtımda. insallah kurtulurum ben de yükümden tez zamanda
Canım benim oğlum da Mayıs ta 3 yaşını bitirecek. Komidinli bebek karyola si 90a 190 yaptırmıştık.20 aylıkken indirdik herseyi tek başına yatmaya başladı tek kişilik yataktaKizlar ,biz bir ay sonra uc yasimizi bitiriyoruz.odamizi ayrmadk.su zamana kadar park yatak kullandik.cunku baza var odasinda kizimin.kenarlarina koruma alallim yada yaptiralim diye diye aylar ,yil gecti.hep uyku sersemi tirmanir duser korkusuyla.iki gundur de hala bir cozum bulamadik.baza yerden yetmis cm kadar yuksek,korumasiz kullanabilirmiyiz acaba.yada baska onerilerinizvarsa sevinirim.
Hayırlı olsun saglikla büyüsün inşallahKızlar yeğenim oldu o yüzden pek giremiyorum bugün hepimize iyi geceler
Off çok korkunç allah iyiliklerle karşılaştırsın herkesiKizlar cok kotu birsey oldu sokak ortadinda adam vurdular brnde arkadasimla markete gidiyodukkeske gitmeseymisiz
adami gordum oyle sinirlerim bozuldu
Öyle düşünme canım herkes kendine benzer bi idol arıyor. Tabı ki onlar çok büyük bi başarı irade ama sen de kendini küçümsemeKaptanım benim öyle çok dramatik bir hikayem yok; doğum sonrası kalan 8 kiloyu vermek insanların pek ilgisini çekmez siz zaten bütün diyet maceramı biliyorsunuz, ama yazmam gerekirse oraya da yazarım.
Asıl hakeden Seçil arkadaşımız, keşke onun hikayesini okusakaslında yazsa da okusak en azından bizim takım okur, ben toplamda 25 kilo verdiğini daha geçen gün öğrendim, takdir edilecek biri varsa bence odur
masalimsii
![]()
Sağolasın canım amin inşCanım benim oğlum da Mayıs ta 3 yaşını bitirecek. Komidinli bebek karyola si 90a 190 yaptırmıştık.20 aylıkken indirdik herseyi tek başına yatmaya başladı tek kişilik yatakta
E bebeK ve ikea da yan korkuluk satılıyor endişe duyuyorsan onu alabilirsin. Ben hiçbişey kullanmadim tabi düştü bi kaç kezama herkes yatağında iyi oluyor.
Hayırlı olsun saglikla büyüsün inşallah
Off çok korkunç allah iyiliklerle karşılaştırsın herkesi
Öyle düşünme canım herkes kendine benzer bi idol arıyor. Tabı ki onlar çok büyük bi başarı irade ama sen de kendini küçümseme
Sen benim idolumsun![]()
Selammmm nasilsiniz kizlaaar @The Queen vemasalimsii bulustunymuzmuuuu anlatsanizaaa:))) @katre -i dem kaptanim nasilsin cansudan haberun varmi ayrilmsmiydi gruptan canim
Kaptanım benim öyle çok dramatik bir hikayem yok; doğum sonrası kalan 8 kiloyu vermek insanların pek ilgisini çekmez siz zaten bütün diyet maceramı biliyorsunuz, ama yazmam gerekirse oraya da yazarım.
Asıl hakeden Seçil arkadaşımız, keşke onun hikayesini okusakaslında yazsa da okusak en azından bizim takım okur, ben toplamda 25 kilo verdiğini daha geçen gün öğrendim, takdir edilecek biri varsa bence odur
masalimsii
![]()
Günaydın arkadaşlar Allah herkese kolaylık versin haberleri izliyorum sözün bittiği yerde boğazım düğüm düğüm oldu yine Allah kötülere fırsat vermesin aklım almıyor nasıl oluyorsa bizi kalbimizden vurmaya cesaret ediyorlar lanet olsun bu terör denen şeye, ölenlerin ailelerine Allah sabır versin..
günaydın kızlar..
hava inanılmaz rüzgarlı, fırtınalı, insanı uçuruyor hava.
Ülkenin durumu da öyle, karanlık ve fırtınalı. Dışarı çıkmaya korkak olduk, şansa yaşıyoruz. Bir sürü can gitti,bir sürü yaralı var. Hergeçen gün daha kötüye gidiyor, daha korkutucu boyut alıyor..![]()