Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bugunku menulerim
sabah 2 dilim ekmek, 1 yumurta,2 domates, 2 kk peynir 1 bardak süt içtim
öğlen: kabak yemegi, bulgur pilavı yogurt yedim
akşam: tavuklu patatesli yemek yedim
aralarda: 1 muz, 2 portakal yedim
bugunu de boyle kapattık bakalım yarın iş başı.
haftasonu pek iyiydi ama yine çabuk bitiverdi :(

tebrik ederim darısı başımıza. benim daha 20 kilo var verilecek. taşıyorum her gün sırtımda. insallah kurtulurum ben de yükümden tez zamanda

verirsin canım verirsin merak etme. yemek alışkanlığını değiştirip düzenli ve sağlıklı beslenerek en fazla 6 ayda verirsin emin ol. yeterki sen iste :KK50:

Kizlar ,biz bir ay sonra uc yasimizi bitiriyoruz.odamizi ayrmadk.su zamana kadar park yatak kullandik.cunku baza var odasinda kizimin.kenarlarina koruma alallim yada yaptiralim diye diye aylar ,yil gecti.hep uyku sersemi tirmanir duser korkusuyla.iki gundur de hala bir cozum bulamadik.baza yerden yetmis cm kadar yuksek,korumasiz kullanabilirmiyiz acaba.yada baska onerilerinizvarsa sevinirim.
Canım benim oğlum da Mayıs ta 3 yaşını bitirecek. Komidinli bebek karyola si 90a 190 yaptırmıştık.20 aylıkken indirdik herseyi tek başına yatmaya başladı tek kişilik yatakta
E bebeK ve ikea da yan korkuluk satılıyor endişe duyuyorsan onu alabilirsin. Ben hiçbişey kullanmadim tabi düştü bi kaç kez :confused: ama herkes yatağında iyi oluyor.

Kızlar yeğenim oldu o yüzden pek giremiyorum bugün hepimize iyi geceler
Hayırlı olsun saglikla büyüsün inşallah

Kizlar cok kotu birsey oldu sokak ortadinda adam vurdular brnde arkadasimla markete gidiyoduk :KK43: keske gitmeseymisiz :KK43: adami gordum oyle sinirlerim bozuldu
Off çok korkunç allah iyiliklerle karşılaştırsın herkesi

Kaptanım benim öyle çok dramatik bir hikayem yok; doğum sonrası kalan 8 kiloyu vermek insanların pek ilgisini çekmez siz zaten bütün diyet maceramı biliyorsunuz, ama yazmam gerekirse oraya da yazarım.
Asıl hakeden Seçil arkadaşımız, keşke onun hikayesini okusak:KK66: aslında yazsa da okusak en azından bizim takım okur, ben toplamda 25 kilo verdiğini daha geçen gün öğrendim, takdir edilecek biri varsa bence odur masalimsii masalimsii :KK66:
Öyle düşünme canım herkes kendine benzer bi idol arıyor. Tabı ki onlar çok büyük bi başarı irade ama sen de kendini küçümseme
Sen benim idolumsun:KK200:

Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ev böreği salatalık domates peynir
Öğle 1 dilim kek
Aksam 1 kase yeşil mercimek çorbası. 1 kepce bulgur pilavı
Ara toplam 1 avuç kadar Badem ve kayısı
45 dk ayağımin tozuyla spor:KK49:
Simdi basenlere taktım
Doğumla genisliyo di mi bu meret

Allah hepimizi korusun. Patlamayi duyunca ben de cok kotu oldum... Hepiniz iyisinizdir insallah. Ankarada akrabalarim var. Cok uzaktan bile patlamayi duymuslar, cok buyukmus patlama... icim aciyor. Rabbim hepimizi korusun, iclerinde de tum sevdiklerimizi... Ulkemizi, milletimizi de kurtarsin su teror lanetinden...

Biz bugun esimin kocaelindeki arkadasina gittik kizlar. Kahvalti yapmadan gitmistik, oraya gidince turk kahvesi ikram etti once, biraz gec kaldik trafikten.
Ogleden sonra bi ispanakli bi patatesli (boyutlari kucucuktu) iki dilim borek yedim. Ev yapimi. Bir de garniturlu yogurtlu sehriyeli salata vardi, iki kasik da ondan yedik. Ustune de yarim dilim etimekli tatli yedim.
Aksam da 150gr tavuk, biraz actifryda patates ve 2dilim tb ekmegi yedim, domates salatalik filan. Bol bol da su ictim.

Sabah kahvaltıdan snra bir küçük dilim kek yedim

Akşam..
4 yk türlü
2 yk makarna
Salata yoğurt

Ara bir muz bir çilek

Bu haftasonu çok doluydu kbkmayın arkadaslar yeğenim oldu onu görmeye geldim şimdi otobüste geri dönüyorum
Erkek arkadasımla kavga ettik alt üst oldum
Listeler saçma sapan oldu o yüzden kendi evime geçiyorum şimdi kendimi toparlıyım yarından itibaren.

Canım benim oğlum da Mayıs ta 3 yaşını bitirecek. Komidinli bebek karyola si 90a 190 yaptırmıştık.20 aylıkken indirdik herseyi tek başına yatmaya başladı tek kişilik yatakta
E bebeK ve ikea da yan korkuluk satılıyor endişe duyuyorsan onu alabilirsin. Ben hiçbişey kullanmadim tabi düştü bi kaç kez :confused: ama herkes yatağında iyi oluyor.

Hayırlı olsun saglikla büyüsün inşallah

Off çok korkunç allah iyiliklerle karşılaştırsın herkesi

Öyle düşünme canım herkes kendine benzer bi idol arıyor. Tabı ki onlar çok büyük bi başarı irade ama sen de kendini küçümseme
Sen benim idolumsun:KK200:
Sağolasın canım amin inş

Selammmm nasilsiniz kizlaaar @The Queen ve masalimsii masalimsii bulustunymuzmuuuu anlatsanizaaa:))) @katre -i dem kaptanim nasilsin cansudan haberun varmi ayrilmsmiydi gruptan canim

buluştuk canım, bol bol sohbet ettik :) otursak sabaha kadarda konuşurduk sanırım :)))

Kaptanım benim öyle çok dramatik bir hikayem yok; doğum sonrası kalan 8 kiloyu vermek insanların pek ilgisini çekmez siz zaten bütün diyet maceramı biliyorsunuz, ama yazmam gerekirse oraya da yazarım.
Asıl hakeden Seçil arkadaşımız, keşke onun hikayesini okusak:KK66: aslında yazsa da okusak en azından bizim takım okur, ben toplamda 25 kilo verdiğini daha geçen gün öğrendim, takdir edilecek biri varsa bence odur masalimsii masalimsii :KK66:

canım sende çok hakediyorsun, verilen her kilo da o kadar emek oluyor ki.
katre i matem katre i matem 25 kilo şimdi kolay değil hani yaz yaz bitmiyor :D :D

Günaydın arkadaşlar Allah herkese kolaylık versin haberleri izliyorum sözün bittiği yerde boğazım düğüm düğüm oldu yine Allah kötülere fırsat vermesin aklım almıyor nasıl oluyorsa bizi kalbimizden vurmaya cesaret ediyorlar lanet olsun bu terör denen şeye, ölenlerin ailelerine Allah sabır versin..

günaydın kızlar..

hava inanılmaz rüzgarlı, fırtınalı, insanı uçuruyor hava.

Ülkenin durumu da öyle, karanlık ve fırtınalı. Dışarı çıkmaya korkak olduk, şansa yaşıyoruz. Bir sürü can gitti,bir sürü yaralı var. Hergeçen gün daha kötüye gidiyor, daha korkutucu boyut alıyor.. :(

Rabbim kotu niyetli olanlara firsat vermesin, dönsün dolansin kendinelerini bulsun insaallaaahhhhh
Günaydın arkadaşlar Allah herkese kolaylık versin haberleri izliyorum sözün bittiği yerde boğazım düğüm düğüm oldu yine Allah kötülere fırsat vermesin aklım almıyor nasıl oluyorsa bizi kalbimizden vurmaya cesaret ediyorlar lanet olsun bu terör denen şeye, ölenlerin ailelerine Allah sabır versin..

günaydın kızlar..

hava inanılmaz rüzgarlı, fırtınalı, insanı uçuruyor hava.

Ülkenin durumu da öyle, karanlık ve fırtınalı. Dışarı çıkmaya korkak olduk, şansa yaşıyoruz. Bir sürü can gitti,bir sürü yaralı var. Hergeçen gün daha kötüye gidiyor, daha korkutucu boyut alıyor.. :KK43:

Back
X