Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menümün gidişatı;

sabah: tn ekmeğine sandviç

öğlen:kabak corbasi, 4 köfte, 1 kaşık patates salatası, 1 kaşık amerikan salatası, 1 kaşık şakşuka, 2 kaşık kısır, yoğurt

akşamda çorba, salata , yoğurt olacak

73u gormekti amaç ama regl vurdu regli iyi değerlendirip bu hafta daha iyi sonuç almak istiyorum herkes güzel kilo vermiş ama seni gecemem

Benimki sayılmaz kaptan. Benim kilom çok. Ayrıca bir hafta duruyorum sonra 2 haftalık veriyorum.:KK70:
Program 4 gün sonra regl olacaksın diyor bakalım ne olacak haftaya.
Bu arada biraz iyileşirsem bu hafta kıyafet alışverişine gideceğim. 46 beden pantolonumu artık düşüyor. Düğme fermuar açmadan üstümden çıkıyor :KK70:

Selamlar kızlar, bu sabah giremedim kızımın doktor kontrolü vardı.
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum süper vermişsiniz;) @The Queen , @katre-i dem, @La_vinya hepiniz süpersiniz. Başka unuttuğum yoktur inşallah. @METENOL çok geçmiş olsun, pek bilgim yok ama arkadaşlar basit bir operasyon olduğunu söylemiş, kafanıza takıp gözünüzde büyütmeyin çocuk da etkilenir sizin konuşmalarınızdan. Eşinin ataması da hayırlı olsun:)

***10. TAKIM 457.ETAP***

erigim(75/74.2/0.8/%1.07)
hira1994( 58/58/0/%0) kendi isteği ile ayrıldı
The Queen(103.3/100.9/2.4/%2.32)
La_vinya(55.1/54,2/0,9/%1,63)
flue_13(61.8/61.4/0.4/%0.65)
frifri(69,9///%) kilosu sabit
METENOL(67.8/68,3/-0,5/%-0,74)
elfkkk(68.8/68.8/0/%0)550.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 7'ye bolundu

10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üye

gulhan_41(77,9/79/-1.1/%-1.41 ) yeni üye giriş kilosu:80 hedef kilosu: 58 giriş tarihi :1/3/16
breeze3547(67.4/66,5/0,9/%1,34) yeni üye giriş kilosu:68,5 hedef kilosu:60 giriş tarihi :6/3/16

Kusura bakmayin giremedim ben 58 kiloyum esim de artik daha verme yeter dedi suan da 63 le girmistim zaten sizin sayenizde 58 e dustumm :) hepinize cokk tesekkur ediyirummm sizi cokk ozlucem gercekten :KK43:
Hedefin kaçtı ki, %80 ini tutturup mezun ol bari, yarım kilon falan kalmış olması lazım.

Selamlar kızlar, bu sabah giremedim kızımın doktor kontrolü vardı.
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum süper vermişsiniz:KK66: @The Queen , @katre-i dem, @La_vinya hepiniz süpersiniz. Başka unuttuğum yoktur inşallah. @METENOL çok geçmiş olsun, pek bilgim yok ama arkadaşlar basit bir operasyon olduğunu söylemiş, kafanıza takıp gözünüzde büyütmeyin çocuk da etkilenir sizin konuşmalarınızdan. Eşinin ataması da hayırlı olsun:)

Sağol canım. Ufaklığın kontrolü nasıl geçti?

Kusura bakmayin giremedim ben 58 kiloyum esim de artik daha verme yeter dedi suan da 63 le girmistim zaten sizin sayenizde 58 e dustumm :) hepinize cokk tesekkur ediyirummm sizi cokk ozlucem gercekten :KK43:
tatlım nereye gidiyorsunnn???? senin hedefe az kalmadı mı??? mezun olup öyle gitseydin

Bu elif rakamla kilo bildirdimi ben mi kaçırdım bildirmesiyle haftaya ekleyecegim soruyu sormuş kaçmış :D

@The Queen masalimsii masalimsii kimyager1508 kimyager1508 canlarrr ayy ugrasmssnz yorumlar yapmssnz beyninizi yormssnz:) @katre-i dem cAnim sabah tartldm 68.8 dim tam zaten cikis kilomdu ama sis hissedydum bende hicbisey yemdm diyetsyenmde 3 saat hicbisey yeme demisti o yuzden yemedm evde ole tartlym daha dusuk cikablrm ama zaten su andada greblyimsm degilmi:)))))

Back
X