- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
73u gormekti amaç ama regl vurdu regli iyi değerlendirip bu hafta daha iyi sonuç almak istiyorum herkes güzel kilo vermiş ama seni gecemem
Kusura bakmayin giremedim ben 58 kiloyum esim de artik daha verme yeter dedi suan da 63 le girmistim zaten sizin sayenizde 58 e dustumm :) hepinize cokk tesekkur ediyirummm sizi cokk ozlucem gercekten
73u gormekti amaç ama regl vurdu regli iyi değerlendirip bu hafta daha iyi sonuç almak istiyorum herkes güzel kilo vermiş ama seni gecemem
Hedefin kaçtı ki, %80 ini tutturup mezun ol bari, yarım kilon falan kalmış olması lazım.Kusura bakmayin giremedim ben 58 kiloyum esim de artik daha verme yeter dedi suan da 63 le girmistim zaten sizin sayenizde 58 e dustumm :) hepinize cokk tesekkur ediyirummm sizi cokk ozlucem gercekten![]()
Selamlar kızlar, bu sabah giremedim kızımın doktor kontrolü vardı.
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum süper vermişsiniz@The Queen , @katre-i dem, @La_vinya hepiniz süpersiniz. Başka unuttuğum yoktur inşallah. @METENOL çok geçmiş olsun, pek bilgim yok ama arkadaşlar basit bir operasyon olduğunu söylemiş, kafanıza takıp gözünüzde büyütmeyin çocuk da etkilenir sizin konuşmalarınızdan. Eşinin ataması da hayırlı olsun:)
tatlım nereye gidiyorsunnn???? senin hedefe az kalmadı mı??? mezun olup öyle gitseydinKusura bakmayin giremedim ben 58 kiloyum esim de artik daha verme yeter dedi suan da 63 le girmistim zaten sizin sayenizde 58 e dustumm :) hepinize cokk tesekkur ediyirummm sizi cokk ozlucem gercekten![]()
tamamdır kaptan geleni alalım, bir anda baya eksildik sankiEvet yeni üye alımını aciyorum saldırin![]()
rakam olarak söylemedi canımm. sadece aynı kilo ile katılabilirmiyim diye sorduBu elif rakamla kilo bildirdimi ben mi kaçırdım bildirmesiyle haftaya ekleyecegim soruyu sormuş kaçmış![]()
1.takımda bitamamdır kaptan geleni alalım, bir anda baya eksildik sanki
Eklemiyorum o zaman haftaya kilo versin ona cezarakam olarak söylemedi canımm. sadece aynı kilo ile katılabilirmiyim diye sordu
tamamdırrr kaptannnn1.takımda biApriL_2007 var nöbet tutuyor orda onu uyutup acil yeni üye kapiyoruz ben onu oyalarken siz üyeyi hopp buraya çekin
![]()