- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende unutmadan dünkü menümü yazayım,
kahvaltı; 3 dilim ekmeğe denk gelecek miktarda kaşarlı tost, domates, salata, 1 bardak çay
öğlen; 2 ufak patatesten yapılmış bol yeşillikli salata
ara; 2 tane kuru erik, 2 tane hurma, 1 ceviz
akşam; 1 kase çorba, 4-5 kaşık bulgur pilavı, 3-4 kaşık ciğer, salata,
ara; 2 ceviz, 3 tane kuru kayısı, 3 tane kuru erik
ara; yatmaya yakın acıktım bende 1 bardak süt içtim
canım hepsi toplamda bir avuç oluyor ceviz ve kuru kayısıyı koyunca leblebi 15 tane falandı kuru üzümde öyleteşekkür ederim canım yolda hep iştahım açılıyor sıkıntıdan yiyesim geliyor form mısır patlağı aldım olur mu ki :)
geçcem seniinşallahhhhh
çünkü hızlı kilo vermek istiyorum dolabım giyemedigim kıyafetlerle dolu
giyebildigim o kadar az var ki
inat ettim eger bişey alcaksam 36 beden alabilene kadar beklicem
bende unutmadan dünkü menümü yazayım,
kahvaltı; 3 dilim ekmeğe denk gelecek miktarda kaşarlı tost, domates, salata, 1 bardak çay
öğlen; 2 ufak patatesten yapılmış bol yeşillikli salata
ara; 2 tane kuru erik, 2 tane hurma, 1 ceviz
akşam; 1 kase çorba, 4-5 kaşık bulgur pilavı, 3-4 kaşık ciğer, salata,
ara; 2 ceviz, 3 tane kuru kayısı, 3 tane kuru erik
ara; yatmaya yakın acıktım bende 1 bardak süt içtim
tamam canım teşekkür ederim o zaman yola yine böyle bi karışım hazırlayayım formdan vazgeçeyimTamam yediklerin iyi mısır patlağından kat be kat daha iyiler. :)
Hızlı vermeyi bende istiyorum ama önemli olan sağlıklı vermek. Sonra saçlar dökülüyor renk soluyor falan gerek yok. Aç kalmadan dengeli besleniyoruz.
Güzel ::))
tatlım bugün hep karbonhidrat olmuş, pek olmamış bugün.bugunkü menüm
sabah
1 kibrit kutusu kaşar peyniri, 1 dilim ekmek
ara
eti cin
öğle
avuç büyüklüğünde tavuk döner, 4 yk makarna, 1 bardak ayran
ara
1 portakal
akşam
1 simit, 1 dilim kaşar peyniri,
2,5 lt su, 15 dk yürüyüş, akşam spor yapabilrim şu an işteyim
zaten günüm günümü tutsa çok rahat zayıflıycam ama bundan sonra dikkat ederimtatlım bugün hep karbonhidrat olmuş, pek olmamış bugün.![]()
canim sadece senden değil mümkünse herkesten istiyorum sadece sana özel değil sana özel kisin paylasimi artir kismiTmm olur @katre-i dem tmm foto gondereblrm ama neden foto gondermemi istednki anlmdm iki gun arasbda cok fark var diyemi benm vucudmda daha oncede yazmstm cok sis kalkblyrm hatta diyetsyenede soledm bi ilac verdi ama alip kullnmk istemedm hemen ama cekerm foto tabiki
Ben de fotografini cekip saklamayi cok seviyorum. Hedefime ulasinca before-after tartiyla yapacagim insallah. Bu haftalik acele tartilip hazirlanip hemen ciktim evden firsat olmadi o kadar :)canim sadece senden değil mümkünse herkesten istiyorum sadece sana özel değil sana özel kisin paylasimi artir kismi
ben yazdım kaptannn :))Yine kimse yok ortalardamenüleri görelim sporlari görelim
ben yazdım kaptannn :))
ben 22:00 da çoktan uyumus oluyorum:)Yine kimse yok ortalardamenüleri görelim sporlari görelim