Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bizim kızlar hastalandı yine:mad:, oldu mu ikisi birden oluyo bizi mahvediyor:cry:. Büyük babasıyla yattı biz de küçükle salonda dolanıp duruyoruz, oturdum mu uyanıyor sıpa; bunları size salonda volta atarken yazıyorum :KK70:

Cok geçmiş olsun canım...

Bugünkü menumuyazayim. Fena sayilmaz.

kahvaltim; bol peynirli z.yaginda 2 yumurta, domates, 11-12 zeytin, 2 dilim ekmek, 1 bardak
sut

Öğlen, 1 tabak kofteli patates yemeği ve 1 kase yoğurt

Ara, türk kahvesi, 3 hurma, 1 kayisi

Aksam, 4-5 yk kuymak, 2 dilim ekmek, domates salata, 7-8 zeytin, cay ( esimle disarida yiyecektik son anda vazgeçince kahvaltilik bi menü oldu)

Ara, cay, yarim avuç kabak çekirdeği, 2 ceviz

İyisin iyi :)

Evet aynen öyle oluyo. Bu seneye kadar doğru dürüst hastalık görmemiştik bu sene de bi iyileşemedik. Kreşten gelen mikroplar da çok etkili oluyo küçüğü mahvediyor:KK43: Allahtan evdeyim de sabaha kadar çocuk bakmak çok etkilemiyor bi de yarın mesaim olsa ne yapardım...

Evde olmak küçük cocuk varken cok iyi desenr. Hayal edemiyorum...

Günaydın kızlar :KK46:

dünkü menüm
sabah
3 yk yulaf, 1 sb süt, 1 küçük muz ve iki çilek
öğle
4 adet lahana sarma, 1 kase yoğurt
ara
1 avuç kuruyemiş, 30 gr. bitter çikolata
akşam
1 tabak çorba, 10 adet hamsi, 1 porsiyon yağsız salata

40 dk yürüyüş, 3 lt su

Ben dun menumu yazmayi unutmusum kizlar.
sabah tipik kahvaltimi yaptim. Yumurtali beyaz krem peynirli domatesli sandvicimi yedim.
Oglen yemekhanedekiler cok kotuydu bir elma yiyebildim.
toplantida saat 4bucukta bir peynirli yufka boregi yedim. Biraz patatesli yogurtlu salatalikli salata yedim. Bir yemek kasigi kadar da ustunde citir kadayif olan yalanci tavukgogsunden yedim.
eve gelince de esimi bekledim aksam 8bucukta kahvaltilik yedim peynir ve zeytin ezmesi. Bolca domates ve iki dilim ekmek.

Günaydın kızlar :KK46:

dünkü menüm
sabah
3 yk yulaf, 1 sb süt, 1 küçük muz ve iki çilek
öğle
4 adet lahana sarma, 1 kase yoğurt
ara
1 avuç kuruyemiş, 30 gr. bitter çikolata
akşam
1 tabak çorba, 10 adet hamsi, 1 porsiyon yağsız salata

40 dk yürüyüş, 3 lt su
Günaydın:KK3:
Güzel. Arada kuruyemiş ve bitteri aynı anda yediysen o pek olmamış canım.

sabah tipik kahvaltimi yaptim. Yumurtali beyaz krem peynirli domatesli sandvicimi yedim.
toplantida saat 4bucukta bir peynirli yufka boregi yedim. Biraz patatesli yogurtlu salatalikli salata yedim. Bir yemek kasigi kadar da ustunde citir kadayif olan yalanci tavukgogsunden yedim.
eve gelince de esimi bekledim aksam 8bucukta kahvaltilik yedim peynir ve zeytin ezmesi. Bolca domates ve iki dilim ekmek.

Öğle öğün atlayıp börek ve tatlı yemişsin o kısım olmamış ama kalori olarak normal olmuş. Sen herhalde aç kala kala zayıflamaya devam edeceksin. Sağlıklı sayılmaz.:KK35:

Dünkü menüm:

Sabah
1haş. yumurta
1,5 kk peynir
3 çeri domates
az sütlü nescafe

ara: yok

Öğle:
Mezgit
3 yk bulgur pilavı (salata çok kötüydü almadım aç kalmamak için pilav yedim)
1 sebzeli yoğurtlu meze

Ara: 1 kupa sütlü kahve

Ara: 1 armut + 2 ceviz

akşam
Salata
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği

Su: 2 litre
spor:
Öğle: 20 dk yürüyüş
akşam. alışverişe gittim gezdim.
Toplam 9617 adım atmışım.:KK22:

Bu arada uygulama indirdim kalori saymaya başladım. 1213 kalori yemişim. 1200 kalori ile haftada 1 kilo vermem gerekiyor. + spor ve harakette yakılan kalori de 1 kilonun üzerine çıkaracak inşallah. :KK73:

aynı hatayı yapıyoruz hep, bi öğün yiyemeyince diğerinde ödüllendirme :KK48:

Cok geçmiş olsun canım...

İyisin iyi :)

Evde olmak küçük cocuk varken cok iyi desenr. Hayal edemiyorum...
Sağol canım inşallah bu seneki son hastalığımız olur. Gece 2-3 saat anca uyunuşumdur bi biri bi biri kalkıyor, evdeyk n bile dayanması zor diğer türlüsünü hayal edemiyorum bile. Seneye nisanda iznim bitiyor napcam ben yaaa :KK57:

Dünkü menüm:

Sabah
1haş. yumurta
1,5 kk peynir
3 çeri domates
az sütlü nescafe

ara: yok

Öğle:
Mezgit
3 yk bulgur pilavı (salata çok kötüydü almadım aç kalmamak için pilav yedim)
1 sebzeli yoğurtlu meze

Ara: 1 kupa sütlü kahve

Ara: 1 armut + 2 ceviz

akşam
Salata
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği

Su: 2 litre
spor:
Öğle: 20 dk yürüyüş
akşam. alışverişe gittim uygulama indirdim kalori saymaya başladım. 1213 kalori yemişim. 1200 kalori ile haftada 1 kilo vermem gerekiyor. + spor ve harakette yakılan kalori de 1 kilonun üzerine çıkaracak inşallah. :KK73:
Menün süper, bulgur pilavı çok olmamış bence. Kalorin gayet iyi çok da azaltma direnç gelişmesin .

Sağol canım inşallah bu seneki son hastalığımız olur. Gece 2-3 saat anca uyunuşumdur bi biri bi biri kalkıyor, evdeyk n bile dayanması zor diğer türlüsünü hayal edemiyorum bile. Seneye nisanda iznim bitiyor napcam ben yaaa :KK57:

Menün süper, bulgur pilavı çok olmamış bence. Kalorin gayet iyi çok da azaltma direnç gelişmesin .

Program zaten fazlasına izin vermiyor. Bende uyuyorum. Yediklerimi yağ , protein ve kardbonhidrat olarak değerlendiriyor. Günlük almam gereken karbonhidratı almadığımı gösterdi. Kalori tutuyor ama tam dengeyi yakayamadığımı gösteriyor.

Program zaten fazlasına izin vermiyor. Bende uyuyorum. Yediklerimi yağ , protein ve kardbonhidrat olarak değerlendiriyor. Günlük almam gereken karbonhidratı almadığımı gösterdi. Kalori tutuyor ama tam dengeyi yakayamadığımı gösteriyor.
hangi program bu bende indireyim

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-30-10-58-56.webp
    Screenshot_2016-03-30-10-58-56.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 34
Napalım mecburiyetten :KK70:sgk günüm 2000 leri geçeli çok oldu.:cool:Darısı başına canım.
oo tebrikler emeklilige az kalms:)
Bizim kızlar hastalandı yine:mad:, oldu mu ikisi birden oluyo bizi mahvediyor:cry:. Büyük babasıyla yattı biz de küçükle salonda dolanıp duruyoruz, oturdum mu uyanıyor sıpa; bunları size salonda volta atarken yazıyorum :KK70:
ayy canim tekiyle bile ugrasmk zor oluyo hastayken ikisi birden Allah yardim etsin gecmis olsun canim

gunaydinnn guzel anne:)

Superrrr

Gunaydinnnn dun menumu yaMayi unutmusum
Sabah
1 haslnms yumurta(gec kalmstm)
Ara
Bi avuc cilek
Ogle
Corba(analikizli gibi)
Bol salata
Ayran
Ara
Bi kase yogurt ve portakal
Ara
4 ceviz
Aksam
Corba
Ton balikli salata(disari cikip alsvers yapamdm bunlari tukettim)
Su
2 litreyi gecmstr

Gunaydinnnn dun menumu yaMayi unutmusum
Sabah
1 haslnms yumurta(gec kalmstm)
Ara
Bi avuc cilek
Ogle
Corba(analikizli gibi)
Bol salata
Ayran
Ara
Bi kase yogurt ve portakal
Ara
4 ceviz
Aksam
Corba
Ton balikli salata(disari cikip alsvers yapamdm bunlari tukettim)
Su
2 litreyi gecmstr

Güzell :)

Back
X