- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun çocuklar hasta olmasin ya çok yipraniyolarBizim kızlar hastalandı yine, oldu mu ikisi birden oluyo bizi mahvediyor
. Büyük babasıyla yattı biz de küçükle salonda dolanıp duruyoruz, oturdum mu uyanıyor sıpa; bunları size salonda volta atarken yazıyorum
![]()
gayet iyi annecikBugünkü menumu yazayim. Fena sayilmaz.
kahvaltim; bol peynirli z.yaginda 2 yumurta, domates, 11-12 zeytin, 2 dilim ekmek, 1 bardak
sut
Öğlen, 1 tabak kofteli patates yemeği ve 1 kase yoğurt
Ara, türk kahvesi, 3 hurma, 1 kayisi
Aksam, 4-5 yk kuymak, 2 dilim ekmek, domates salata, 7-8 zeytin, cay ( esimle disarida yiyecektik son anda vazgeçince kahvaltilik bi menü oldu)
Ara, cay, yarim avuç kabak çekirdeği, 2 ceviz
guzelll cikolu kuruyemisi görmedik ayni anda çok oluyorGünaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
3 yk yulaf, 1 sb süt, 1 küçük muz ve iki çilek
öğle
4 adet lahana sarma, 1 kase yoğurt
ara
1 avuç kuruyemiş, 30 gr. bitter çikolata
akşam
1 tabak çorba, 10 adet hamsi, 1 porsiyon yağsız salata
40 dk yürüyüş, 3 lt su
ortmenim naptin sen bu toplantilari azaltin hep cal bombasiBen dun menumu yazmayi unutmusum kizlar.
sabah tipik kahvaltimi yaptim. Yumurtali beyaz krem peynirli domatesli sandvicimi yedim.
Oglen yemekhanedekiler cok kotuydu bir elma yiyebildim.
toplantida saat 4bucukta bir peynirli yufka boregi yedim. Biraz patatesli yogurtlu salatalikli salata yedim. Bir yemek kasigi kadar da ustunde citir kadayif olan yalanci tavukgogsunden yedim.
eve gelince de esimi bekledim aksam 8bucukta kahvaltilik yedim peynir ve zeytin ezmesi. Bolca domates ve iki dilim ekmek.
1200 az degolmi canim senin kilon cinDünkü menüm:
Sabah
1haş. yumurta
1,5 kk peynir
3 çeri domates
az sütlü nescafe
ara: yok
Öğle:
Mezgit
3 yk bulgur pilavı (salata çok kötüydü almadım aç kalmamak için pilav yedim)
1 sebzeli yoğurtlu meze
Ara: 1 kupa sütlü kahve
Ara: 1 armut + 2 ceviz
akşam
Salata
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
Su: 2 litre
spor:
Öğle: 20 dk yürüyüş
akşam. alışverişe gittim gezdim.
Toplam 9617 adım atmışım.
Bu arada uygulama indirdim kalori saymaya başladım. 1213 kalori yemişim. 1200 kalori ile haftada 1 kilo vermem gerekiyor. + spor ve harakette yakılan kalori de 1 kilonun üzerine çıkaracak inşallah.![]()
elif menü güzel sende bizim menulere yorum yapsanGunaydinnnn dun menumu yaMayi unutmusum
Sabah
1 haslnms yumurta(gec kalmstm)
Ara
Bi avuc cilek
Ogle
Corba(analikizli gibi)
Bol salata
Ayran
Ara
Bi kase yogurt ve portakal
Ara
4 ceviz
Aksam
Corba
Ton balikli salata(disari cikip alsvers yapamdm bunlari tukettim)
Su
2 litreyi gecmstr
güzel güzelsabah: yulaf lapası
ara: 1 elma
öğle: 1.5 kepçe karışık sebze yemeği
3 yk kaşığı makarna
3 küçük lokma beyaz ekmek :/
yemek çok yağlı geldiği için yaptım ekmeği
çok geçmiş olsun çocuklar hasta olmasin ya çok yipraniyolar
gayet iyi annecik
guzelll cikolu kuruyemisi görmedik ayni anda çok oluyor
ortmenim naptin sen bu toplantilari azaltin hep cal bombasi
1200 az degolmi canim senin kilon cin
elif menü güzel sende bizim menulere yorum yapsan
güzel güzel
kuzey bey çok nazli uyudu kahvaltida misafir vardi yeni gittiler çit cikarmiyorum yine sus pus oturuyorum sporada usendim inşallah aksam bu arada yemekleri yaptim puf utu var daha![]()
kızlar selam :)
anca bakabildim.
sabah simit yedi. Bi 10 gündür yemediğimi farkettim
öğlen de şehriye çorba, 1 kepçe susuz nohut, 5 tane küçük biber turşusu, az salata, yoğurt
akşamda tavuk var
aa öyle mi bende çocuğumu ona göre yetiştireyim bariKaptan keşke sessiz ortamda uyumaya alıştırmasan. cok zor oluyor sessiz ortama alışıp uyuyan cocuklar
İlerde ders calışmak için falan da hep çok sessiz ortam arıyorlar.
öğlen öğünü yemekhaneden mi çıkıor evden götürüyo musun ? ben bugun sabah götüremedimBugünün gidişatı
Sabah
1haş. yumurta
yarım kk peynir
2 çeri domates
2 dilim k.ekmek
az sütlü nescafe
Ara : yok
Öğle:
salata+1 tepeleme yk kısır
orman kebabı
ara: 1 kupa sütle nescafe
ara: 1 armut
yulaf lapası nasıl bir şey? yulafı suda mı haşlıyosun ? bugdaya bnzeyen bişeydi galiba yulafsabah: yulaf lapası
3 yk kaşığı makarna
öğlen öğünü yemekhaneden mi çıkıor evden götürüyo musun ? ben bugun sabah götüremedim
sabah: 15dk leslie yaptm
kahvaltı: 2 dilim ekmek, 2 yumurtadan omlet, 3 zeytin, 1 salatalık, 1 domates, 2 bardak yeşil çay
ara: 10 badem
öğlen: 4 sarma, 2-3 kasık salata, 1 kase yogurt çorbası
ara: 1 kivi, 5-6 çilek
akşama fırına tavuk attım insallah cabuk pişer
yulaf lapası nasıl bir şey? yulafı suda mı haşlıyosun ? bugdaya bnzeyen bişeydi galiba yulaf
yulaf lapası nasıl bir şey? yulafı suda mı haşlıyosun ? bugdaya bnzeyen bişeydi galiba yulaf
:-D ben ilk pişirmeden süt ile karıştırıp denemiştim çok kötüydü bidaha yapamadımKeşke buğday gibi tadı olsa.Allah affetsin çok fena o yulaf
![]()
bi ara dukanın yulaf kepegini yiyordum ama hayattan sogutuyor insanı:) ekmekten daha tok tutuyor orası kesinCanım su ile yapanda var süt ile yapanda..herkes farklı seviyor ben süt ile yapıyorum
1çay bardağı yulaf ile iki çay bardağı sütü koyuyorum kaynayınca alıyorum pişerken bir çay kaşığı kadar tarçın atıyorum tatlandırıcı olarak
Sonra dolaba koyup biraz soğutuyorum snra üstüne herhangi bi meyve doğrayıp biraz kuru üzüm koyup yiyorum
Pişerken kakao koyanda var içine üstüne bitter damla çikolata koyanda
Yulaf lapasi nasil gdyo canm ben denemedm henuz norml kahvaltma devam ediyrm:)sabah: yulaf lapası
3 yk kaşığı makarna