İyi geceler kızlar; bugün giremedim ama aklım sizde hep. Malum bizim küçüğün iğnesi var onu götürdüm, haftasonu yoğunluğu falan derken anca oturdum yerime.
Sağol canım, ilaçlar fayda etti biraz iyiyiz bugün çok şükür. Öksürük var biraz o da birkaç güne geçer:)
Annem diyetisyene giderken hiç kilo verememişti dahiliyeye yönlendirdi, insülin direnci çıktı, glifor kullanarak kilo verdi. Ama diyetisyenlerin bunu önerme gibi bir yetkisi yok, ancak doktor yazabilir.
Geçmiş olsun canım, kontrollerini yaptırırsın zaten önemli değil demiş doktorun da
İnsülin direncin mi var acaba? Bi bıktırsana
İlaç konusunda çok haklısın canım, doktor önermeden kullanmamak lazım. Senin insülin direncin baya ciddiymiş; kendini hiç aç bırakmaman lazım. Bende de çok hafif düzeyde var, çok dikkat ediyorum; bi öğün atlasam açlık başıma vurur sonraki öğünde dünyaları yerim. Sabah kalkınca ilk işim kahvaltı yapmaktır yoksa elim ayağım boşalır.
Maşallah bebeğin kilosu çok iyi, mek ki iki canlıyım diye hominigırtlak yemeye gerek yok, dengeli beslenerek bebeğe kilo aldırabiliyorsun.
Görümcen için de Allah gönlüne göre versin inşallah tez vakitte o da bebeğine kavuşur.