- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Afiyet olsun, Karataycı oldun iyice :))))menüm ekte zeytin tabagini ve peynirlerin hepsini yemedim merak etmeyin ama aksamin hepsini ben yedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun, Karataycı oldun iyice :))))menüm ekte zeytin tabagini ve peynirlerin hepsini yemedim merak etmeyin ama aksamin hepsini ben yedim![]()
Sağol canım. Afiyet olsun sana da. Pazar günleri biraz torpilli oluyo çok normal, ekmeği abartmadıysan sorun olmaz bence, akşama hafif geçirirsin. Benim de bugün epeyce torpilli oldu:))Afiyet olsunkimyager1508 ve @katre-i dem canlar...
KraliceElsa tekrar gecms olsun canm
breeze3535 ve
Esrasi guzel gdyosnz bencee bende evde oldgm tek gun olarak bugune dolu dolu bi kahvaltyla basldm cok diyet ggbi olamadi ama dikkkat ettim ins
bu azimle cuma çok güzel bir rakam gorursunBugün kahvaltıyı torpilli yaptım bu haftasonu hiç kacamağım olmadı olmayacakta umarım sadece pazar kahvaltısı kaçamak oldu
Sabah.
4 küçük parça kabaklı mücver
5 dilim patates kızartması
1 zeytin
Domates salatalık
Ara türk kahvesi 1 kuru kayısı yarım ceviz
Teşekkür ederim umarım öyle olurbu azimle cuma çok güzel bir rakam gorursun
Bugün kahvaltıyı torpilli yaptım bu haftasonu hiç kacamağım olmadı olmayacakta umarım sadece pazar kahvaltısı kaçamak oldu
Sabah.
4 küçük parça kabaklı mücver
5 dilim patates kızartması
1 zeytin
Domates salatalık
Ara türk kahvesi 1 kuru kayısı yarım ceviz
oldum oldukça su tatli krizlerin nolcak bilmiyorum ya benim inusilun direnci olsa bile zate ilaç kullanamam ki emziriyorumAfiyet olsun, Karataycı oldun iyice :))))
ya banada yardım gerekiyo masalımsııı, tecrübelerini paylaşsana, sanki kitlendi altı aydır böyle besleniyorum hiç kilo veremiyorum yaa, senin gibi çok az mı yesem, spor da yapıyomusun, yaptıklarını anlatırmısın llütfennn, başarmam lazım düğünüme az kaldıı![]()
çok teşekkür ederim çok güzel cvplamışsın beni, dikkat edicem, sıkıştığım yerde yine sana sorarım artıkcanım merhaba.
öncelikle hiçbir zaman aç kalmadım, sadece sağlıklı beslendim. İdeal kiloma inene kadar hiç tatlı yemedim mesela.hiç kaçamak yapmadım sayılabilir, yediysemde tadına baktım 2 çatal aldım nefsimi körettim ve bıraktım.
öncelikle ben çok tuzlu yiyordum, tuzu bıraktım.
yemeklerimde yağı neredeyse sıfıra indirdim.
karbonhidratlardan uzak durdum. pilavı en son 17 ekimde mevlütte yemiştim makarnayı da geçenlerde 1 kaşık yedim. Tatlarını unuttuğum için artık yeme isteği duymuyorum.
hiçbizaman aç kalmadım canım. sevdiğim sağlıklı şeylerle karnımı doyurdum. yemeklerin yanında mutlaka yoğurt yedim.
protein, sebze, karbonhidrat dengesini kurmaya çalıştım. mesela bulgur pilavıyla nohutu beraber yemedim.
tatlı krizim tuttuğu zaman tarçınlı türk kahvesi, tarçınlı elma dilimledim. bol bol su içtim. limonlu su ve maydanoz kürü çok yaptım.
türk kahvesini orta içerken şekerli içmeye başladım.
sabahları işyerinde hep simit, poğaça, börek yerken yerini peynirli tb ekmeği sandviçine bıraktı.
öğlenleri çorba, salata, yoğurt , ve sebze yemeği veya et yemeği.
akşamları sebze+ yoğurt, yada protein+yoğurt oldu.
ama en önemlisi kararlı, iradeli olmamdı. bu kadar emek veripte tatlı krizine, başka krizlere yenik düşmedim.
şuan aklıma gelenler bunlar , sorun olursa cevaplarım :) bide canım bol bol internette sağlıklı beslenmeyle ilgili yazılar okudum, araştırmalar yaptım.
ayrıca dipnot :) türk kahvesini sade ve 2 bardak suyla içersen metabolizmanı hızlandırır , zayıflatır.
ve yeşilçayı yemeklerden sonra 15 dk içerisinde içersen yemekte aldığın kalorinin büyük kısmını yakar.
dünkü menü
sabah 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates, 1 dilim kepek ekmeği,
öğle
1 kase çorba , 100 gr tavuk ızgara, 1 dilim kepek ekmeği, patates kızartması (çok canım çekti)
akşam
yarım porsiyon mantı
2 saat yavaş yürüyüş, 3 lt su
canım merhaba.
öncelikle hiçbir zaman aç kalmadım, sadece sağlıklı beslendim. İdeal kiloma inene kadar hiç tatlı yemedim mesela.hiç kaçamak yapmadım sayılabilir, yediysemde tadına baktım 2 çatal aldım nefsimi körettim ve bıraktım.
öncelikle ben çok tuzlu yiyordum, tuzu bıraktım.
yemeklerimde yağı neredeyse sıfıra indirdim.
karbonhidratlardan uzak durdum. pilavı en son 17 ekimde mevlütte yemiştim makarnayı da geçenlerde 1 kaşık yedim. Tatlarını unuttuğum için artık yeme isteği duymuyorum.
hiçbizaman aç kalmadım canım. sevdiğim sağlıklı şeylerle karnımı doyurdum. yemeklerin yanında mutlaka yoğurt yedim.
protein, sebze, karbonhidrat dengesini kurmaya çalıştım. mesela bulgur pilavıyla nohutu beraber yemedim.
tatlı krizim tuttuğu zaman tarçınlı türk kahvesi, tarçınlı elma dilimledim. bol bol su içtim. limonlu su ve maydanoz kürü çok yaptım.
türk kahvesini orta içerken şekerli içmeye başladım.
sabahları işyerinde hep simit, poğaça, börek yerken yerini peynirli tb ekmeği sandviçine bıraktı.
öğlenleri çorba, salata, yoğurt , ve sebze yemeği veya et yemeği.
akşamları sebze+ yoğurt, yada protein+yoğurt oldu.
ama en önemlisi kararlı, iradeli olmamdı. bu kadar emek veripte tatlı krizine, başka krizlere yenik düşmedim.
şuan aklıma gelenler bunlar , sorun olursa cevaplarım :) bide canım bol bol internette sağlıklı beslenmeyle ilgili yazılar okudum, araştırmalar yaptım.
ayrıca dipnot :) türk kahvesini sade ve 2 bardak suyla içersen metabolizmanı hızlandırır , zayıflatır.
ve yeşilçayı yemeklerden sonra 15 dk içerisinde içersen yemekte aldığın kalorinin büyük kısmını yakar.
Artık hamilelerde bile kullanılabilen ilaçlar var, diyabetli hamileler kullanıyor ama senin insülin direncin yokmuş zaten ilaca ihtiyacın yok. Tatlı krizin hangi durumlarda oluyo, onu tespit edip hafif atlatmaya çalışırsan iyi olur. Mesela benim öğün atlayınca veya geç kahvaltı yapınca ipin ucu kaçıyor. Aç kalmamak benim en büyük yardımcım( Karataya inat).oldum oldukça su tatli krizlerin nolcak bilmiyorum ya benim inusilun direnci olsa bile zate ilaç kullanamam ki emziriyorum
Süpersin, detoksunda kolaylıklar dilerimGünaydın kızlar.
Harika bir başlangıç yapıyorum haftaya. Güzelce kahvaltımı yaptım. Az sütlü kahvemi içiyorum. Meyvelerimi sefer tasımı getirdim.Akşamda spora gideceğim ama hafif spor yapacağım. Belki sadece bisiklet ve yürüyüş.
![]()
Söyle bakayım ne kadar o kızartma kaç tane yedin.
Tamam işte olay buHepimiz yaparsak bunu normale döneceğiz.
![]()
günaydınnnn :)Gunaydin herkeseeeee![]()
Gunaydinnn naslsnz kizlaarrr dunku menumu yazayim
Sabah
1 elma
Dolu dolu bi kahvalti herseyden yedim ekmegi az tutmaya calstm
Ara
4 ceviz
Ara
1 elma
Ara
Sutlu kahve
Maydonoz kuru
Aksam canim bisey istemedi
Su
3 litreyi gecti
Spor
10 dk civari karin egzersizi
Artık hamilelerde bile kullanılabilen ilaçlar var, diyabetli hamileler kullanıyor ama senin insülin direncin yokmuş zaten ilaca ihtiyacın yok. Tatlı krizin hangi durumlarda oluyo, onu tespit edip hafif atlatmaya çalışırsan iyi olur. Mesela benim öğün atlayınca veya geç kahvaltı yapınca ipin ucu kaçıyor. Aç kalmamak benim en büyük yardımcım( Karataya inat).
Süpersin, detoksunda kolaylıklar dilerim![]()
Gunaydin herkeseeeee![]()
Aç kalmamak önemli canım regl döneminde. Dikkat et. bu hafta o patatesi dengelemelisin.kaptan o konuya hiç girmeyelim, bi patates boyutunda yemişimdir, hasta olcam ne görsem istiyo canım ama masalimsii nin önerilerini dinleyip frenliycem kendimi, tutuyorum şu an![]()
günaydınnnn :)