Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

461. ETAP HAFTALIK HEDEFLER

katre-i dem : 73------->
The Queen :
100.8------>99,8
frifri :
69,2-------->
elfkkk :
68,5-------->
breeze3547 :
65.9-------->
Esrasi :
66 -------->
asilkedi 82,5------>
SheZofren 58,7 ------->

3 haftadır aynı kilodayım. :KK43: Listem sporum aynı ama kilo veremiyorum. Çok fena takıldı.:cry:
Olsun üzülme duraklama dönemi geçince birden gidecek merak etme.
Yok yapmam öyle bir ileri bir geri oluyor bir anlamı yok. Bu haftada kahve süt hiç içmeyeceğim, sabahları yumurta yemeyeceğim. Akşamları sadece salata ile geçiştireceğim. Bir de aklımda dukan diyetinin atak evresini yapmak geçiyor.:KK51:
Dukan diyetini pek bilmiyorum ama yine de çok azaltma yediklerini. Belki biraz artursan metabolizman hızlanır. Annemin diyetisyeni duraklama döneminde kaloriyi artırıp metabolizmayı hızlandırıyordu. Bi de öyle dene istersen yoksa azalta azalta listede bişey kalmayacak.

Olsun üzülme duraklama dönemi geçince birden gidecek merak etme.

Dukan diyetini pek bilmiyorum ama yine de çok azaltma yediklerini. Belki biraz artursan metabolizman hızlanır. Annemin diyetisyeni duraklama döneminde kaloriyi artırıp metabolizmayı hızlandırıyordu. Bi de öyle dene istersen yoksa azalta azalta listede bişey kalmayacak.

Ne yiyeceğimi şaşırdım.:KK43:

***10. TAKIM 460.ETAP***

katre-i dem (73.6/73/0.6%0.82)
The Queen(100.8/108.8/0/ %0)
kilosu sabit.
frifri(69,2///%) 1. kez kilo bildirimde bulunmadı.
elfkkk(68,5/68.5/0/%0)kilosu sabit.
gulhan_41(76.5///%) Kilo bildiriminde bulunmadı. Kendi isteğiyle ayrıldı.
breeze3547(66.5/65,9/0,6/%0,90)
Esrasi(64,9/66/-1.1/ %-1.69 )

10.takım ortalaması:% 0,004

asilkedi (82,5/// % ) yeni üye. Başlangıç tarihi: 05.04.2016 Başlangıç kilo: 82,5 Hedef kilo: 70
SheZofren (58.7///%) yeni üye. Başlangıç tarihi:06.04.2016 Başlangıç kilo:58,7 Hedef kilo:50
Oo ne olmuş böyle frifri birşey mi oldu ki o bildirim yapardı EE yeni üyeler nerde Esrasi Esrasi erigimle yarışa var mısın bu hafta hadi kız gelinliğe ben girmiycem canlan

Bugünkü menüm
Sabah
1 haş yumurta
1,5 dilim k.ekmek
4 ceri domates
1 kk peynir
1 parmak sütlü kahve

Ara 1 yeşil elma

Öğle
5 köfte + salata (içinde 1 yk kısır var)

Ara 1 kupa sütlü kahve

Ara 2 dilim ananas

Akşam
Salata
5 köfte annem menüyü yine tutturmuş :)

Su2 litre bitti.
Spor. Öğlen 20 dk yürüyüş.

Ne yiyeceğimi şaşırdım.:KK43:
Dünkü menüne baktım da akşam hiç ekmek yada KH yok, bence eklemelisin. Aradaki sütlerin yerine bir süre yoğurt tüketebilirsin. Onun dışında menün çok ideal bi de böyle dene bakalım. Bi de iki öğün protein yerine bi öğün sebze yemeği yiyince çok daha kolay kilo veriliyor. Annene rica etsen de senin için sebze pişirse olmaz mı ?

Yok yapmam öyle bir ileri bir geri oluyor bir anlamı yok. Bu haftada kahve süt hiç içmeyeceğim, sabahları yumurta yemeyeceğim. Akşamları sadece salata ile geçiştireceğim. Bir de aklımda dukan diyetinin atak evresini yapmak geçiyor.:KK51:
Tamam canım bende bu hafta biraz daha sıkmayı düşünüyorum

Oo ne olmuş böyle frifri birşey mi oldu ki o bildirim yapardı EE yeni üyeler nerde Esrasi Esrasi erigimle yarışa var mısın bu hafta hadi kız gelinliğe ben girmiycem canlan

Yeni üyeler ortada yok. Frifri sabah girdi selamda verdi bildirim yapmadı.:KK43:

Dünkü menüne baktım da akşam hiç ekmek yada KH yok, bence eklemelisin. Aradaki sütlerin yerine bir süre yoğurt tüketebilirsin. Onun dışında menün çok ideal bi de böyle dene bakalım. Bi de iki öğün protein yerine bi öğün sebze yemeği yiyince çok daha kolay kilo veriliyor. Annene rica etsen de senin için sebze pişirse olmaz mı ?

Genelde sabah hariç ekmek yemem bu hafta yiyeceğim. Aslında son 2 gündür hem öğle hem akşam protein oldu. Önceki günlerde 3 gün brokoli çorbası içtim hep. Ondan cok ümitliydim.

461. ETAP HAFTALIK HEDEFLER

katre-i dem : 73------->
The Queen :
100.8------>99,8
frifri :
69,2-------->
elfkkk :
68,5-------->
breeze3547 :
65.9-------->64,9
Esrasi :
66 --------> 65
asilkedi 82,5------>
SheZofren 58,7 ------->

Yeni üyeler ortada yok. Frifri sabah girdi selamda verdi bildirim yapmadı.:KK43:

Genelde sabah hariç ekmek yemem bu hafta yiyeceğim. Aslında son 2 gündür hem öğle hem akşam protein oldu. Önceki günlerde 3 gün brokoli çorbası içtim hep. Ondan cok ümitliydim.
Kizlar sabah girdim ama bugun tarti gunu oldugunu unutmusum. Cok yogundum hic bakamadim da gormedim mesajalari.... son provalarla bogusuyordum.
Programimiz suan devam ediyor. Sari kart yedik artik gecmis olsun

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin salatalık domates
1 tane etimek + 1 ceviz + 2 badem yeşil çay

Öğle 1 kase çorba + iki orta büyüklükte köfte+ salata

Ara. 1 avuç erik + 5 çilek

Ara 1 tane form mısır pirinç patlağı

Akşam 1 tane uskumru + salata + 1 dilim çavdarlı ekmek

Ara. Leblebi üzüm karışımı düşünüyorum bugün ya da ayran salatalık
3 lt su
15 dakika cardio

selamlar:)
ben kilo veremedigim için hem de nefsime hakim olamadıgım için çıktım herkesten özür diliyorum
@katre-i dem her hafta nasıl kilo kaybı yapabiliyorsun merak ettim bu işin sırrı neee. birçok kişi takılmalar yasıyor sen yasamıyorsun
dayanamadım sormam lazımdı :)

Canım bence hedefin 1 kilo yapalım. moralmen hedefini geçersen daha olumlu olur.:KK39:

selamlar:)
ben kilo veremedigim için hem de nefsime hakim olamadıgım için çıktım herkesten özür diliyorum
@katre-i dem her hafta nasıl kilo kaybı yapabiliyorsun merak ettim bu işin sırrı neee. birçok kişi takılmalar yasıyor sen yasamıyorsun
dayanamadım sormam lazımdı :)

tamam haftada bir kilo olsunn, gülhana katılıyorum bende öğrenmek istiyorıum ;)

Nasılsın Can'ım, hamilelik Nasıl geçiyo?
amin canımmmm, nasılsın? neler yapıyorsun ?

Haftalarca süren aşırı bulantı ve ara ara gelen kanamaları atlattıktan sonra şükür çok iyiyim :)) Zor bi dönem oldu benim için o yüzden ailemin yanına gitmek zorunda kaldım. Bide telefonum bozulunca size hiç bakamadım. Yeni yeni kişiler gelmiş takım kalgan oda değişmiş sanırım :)) sizler nasılsınız. kimyager1508 kimyager1508 senin hamilelik nasıl gidiyor canım :)

Neyseki geçmiş zor günler yarilamissin masaallahh neredeyse :)) benim iyi gidiyor çok şükür canim hazirliklari tamamlamaya calisiyoruz. Tatil telaslar :)) cinsiyet belli oldu mu?
Haftalarca süren aşırı bulantı ve ara ara gelen kanamaları atlattıktan sonra şükür çok iyiyim :)) Zor bi dönem oldu benim için o yüzden ailemin yanına gitmek zorunda kaldım. Bide telefonum bozulunca size hiç bakamadım. Yeni yeni kişiler gelmiş takım kalgan oda değişmiş sanırım :)) sizler nasılsınız. kimyager1508 kimyager1508 senin hamilelik nasıl gidiyor canım :)

Back
X