- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.800
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun üzülme duraklama dönemi geçince birden gidecek merak etme.3 haftadır aynı kilodayım.Listem sporum aynı ama kilo veremiyorum. Çok fena takıldı.
![]()
Dukan diyetini pek bilmiyorum ama yine de çok azaltma yediklerini. Belki biraz artursan metabolizman hızlanır. Annemin diyetisyeni duraklama döneminde kaloriyi artırıp metabolizmayı hızlandırıyordu. Bi de öyle dene istersen yoksa azalta azalta listede bişey kalmayacak.Yok yapmam öyle bir ileri bir geri oluyor bir anlamı yok. Bu haftada kahve süt hiç içmeyeceğim, sabahları yumurta yemeyeceğim. Akşamları sadece salata ile geçiştireceğim. Bir de aklımda dukan diyetinin atak evresini yapmak geçiyor.![]()
Olsun üzülme duraklama dönemi geçince birden gidecek merak etme.
Dukan diyetini pek bilmiyorum ama yine de çok azaltma yediklerini. Belki biraz artursan metabolizman hızlanır. Annemin diyetisyeni duraklama döneminde kaloriyi artırıp metabolizmayı hızlandırıyordu. Bi de öyle dene istersen yoksa azalta azalta listede bişey kalmayacak.
Oo ne olmuş böyle frifri birşey mi oldu ki o bildirim yapardı EE yeni üyeler nerde***10. TAKIM 460.ETAP***
katre-i dem (73.6/73/0.6%0.82)
The Queen(100.8/108.8/0/ %0)kilosu sabit.
frifri(69,2///%) 1. kez kilo bildirimde bulunmadı.
elfkkk(68,5/68.5/0/%0)kilosu sabit.
gulhan_41(76.5///%) Kilo bildiriminde bulunmadı. Kendi isteğiyle ayrıldı.
breeze3547(66.5/65,9/0,6/%0,90)
Esrasi(64,9/66/-1.1/ %-1.69 )
10.takım ortalaması:% 0,004
asilkedi (82,5/// % ) yeni üye. Başlangıç tarihi: 05.04.2016 Başlangıç kilo: 82,5 Hedef kilo: 70
SheZofren (58.7///%) yeni üye. Başlangıç tarihi:06.04.2016 Başlangıç kilo:58,7 Hedef kilo:50
Oo ne olmuş böyle frifri birşey mi oldu ki o bildirim yapardı EE yeni üyeler nerdeEsrasi erigimle yarışa var mısın bu hafta hadi kız gelinliğe ben girmiycem canlan
Bugünkü menüm
Sabah
1 haş yumurta
1,5 dilim k.ekmek
4 ceri domates
1 kk peynir
1 parmak sütlü kahve
Ara 1 yeşil elma
Öğle
5 köfte + salata (içinde 1 yk kısır var)
Ara 1 kupa sütlü kahve
Ara 2 dilim ananas
Akşam
Salata
5 köfte annem menüyü yine tutturmuş :)
Su2 litre bitti.
Spor. Öğlen 20 dk yürüyüş.
Dünkü menüne baktım da akşam hiç ekmek yada KH yok, bence eklemelisin. Aradaki sütlerin yerine bir süre yoğurt tüketebilirsin. Onun dışında menün çok ideal bi de böyle dene bakalım. Bi de iki öğün protein yerine bi öğün sebze yemeği yiyince çok daha kolay kilo veriliyor. Annene rica etsen de senin için sebze pişirse olmaz mı ?Ne yiyeceğimi şaşırdım.![]()
tamam yapalım canım, ben hedefimi 64 belirliyorum yine, bu sefer olucakOo ne olmuş böyle frifri birşey mi oldu ki o bildirim yapardı EE yeni üyeler nerdeEsrasi erigimle yarışa var mısın bu hafta hadi kız gelinliğe ben girmiycem canlan
Tamam canım bende bu hafta biraz daha sıkmayı düşünüyorumYok yapmam öyle bir ileri bir geri oluyor bir anlamı yok. Bu haftada kahve süt hiç içmeyeceğim, sabahları yumurta yemeyeceğim. Akşamları sadece salata ile geçiştireceğim. Bir de aklımda dukan diyetinin atak evresini yapmak geçiyor.![]()
Hedef 64.9 bu hafta461. ETAP HAFTALIK HEDEFLER
katre-i dem : 73------->
The Queen : 100.8------>99,8
frifri :69,2-------->
elfkkk :68,5-------->
breeze3547 :65.9-------->
Esrasi :66 -------->
asilkedi 82,5------>
SheZofren 58,7 ------->
Toparlaniyoruz hemen sarı kartı yedik bu hafta ilk üçte olmaliyizBu hafta döküldük resmen![]()
hadi bakalım çıtır bu yaşlı kurtu gecebilecekmisintamam yapalım canım, ben hedefimi 64 belirliyorum yine, bu sefer olucak
töbeeeToparlaniyoruz hemen sarı kartı yedik bu hafta ilk üçte olmaliyiz
hadi bakalım çıtır bu yaşlı kurtu gecebilecekmisin![]()
Oo ne olmuş böyle frifri birşey mi oldu ki o bildirim yapardı EE yeni üyeler nerdeEsrasi erigimle yarışa var mısın bu hafta hadi kız gelinliğe ben girmiycem canlan
Dünkü menüne baktım da akşam hiç ekmek yada KH yok, bence eklemelisin. Aradaki sütlerin yerine bir süre yoğurt tüketebilirsin. Onun dışında menün çok ideal bi de böyle dene bakalım. Bi de iki öğün protein yerine bi öğün sebze yemeği yiyince çok daha kolay kilo veriliyor. Annene rica etsen de senin için sebze pişirse olmaz mı ?
Canım bence hedefin 1 kilo yapalım. moralmen hedefini geçersen daha olumlu olur.tamam yapalım canım, ben hedefimi 64 belirliyorum yine, bu sefer olucak
Kizlar sabah girdim ama bugun tarti gunu oldugunu unutmusum. Cok yogundum hic bakamadim da gormedim mesajalari.... son provalarla bogusuyordum.Yeni üyeler ortada yok. Frifri sabah girdi selamda verdi bildirim yapmadı.
Genelde sabah hariç ekmek yemem bu hafta yiyeceğim. Aslında son 2 gündür hem öğle hem akşam protein oldu. Önceki günlerde 3 gün brokoli çorbası içtim hep. Ondan cok ümitliydim.
Canım bence hedefin 1 kilo yapalım. moralmen hedefini geçersen daha olumlu olur.![]()
selamlar:)
ben kilo veremedigim için hem de nefsime hakim olamadıgım için çıktım herkesten özür diliyorum
@katre-i dem her hafta nasıl kilo kaybı yapabiliyorsun merak ettim bu işin sırrı neee. birçok kişi takılmalar yasıyor sen yasamıyorsun
dayanamadım sormam lazımdı :)
Nasılsın Can'ım, hamilelik Nasıl geçiyo?
amin canımmmm, nasılsın? neler yapıyorsun ?
Haftalarca süren aşırı bulantı ve ara ara gelen kanamaları atlattıktan sonra şükür çok iyiyim :)) Zor bi dönem oldu benim için o yüzden ailemin yanına gitmek zorunda kaldım. Bide telefonum bozulunca size hiç bakamadım. Yeni yeni kişiler gelmiş takım kalgan oda değişmiş sanırım :)) sizler nasılsınız.kimyager1508 senin hamilelik nasıl gidiyor canım :)