Canlarım benim durumum farklı. Psikolojik olarak tedavi görüyorum zaten. Evlilik nişan vs durumları beni çok etkiliyor. 1 aydır sağlığım çok kötü. Hafta sonu yataktan çıkamadım. Üstüne ailevi evlilk mevzularıyla alakalı problemlerim var. cuma günü ailemle kavgamdan sonra cumartesi günü aşağıdakilerin hepsini yedim. Yani psikolojik. Tedavi etmeye çalıştığımız mükemmelliyetçilik durumum var. 3 haftadır güzel menülerime rağmen kilo veremiyorum duraklamaya geçtim. Son iki haftadır sonuncuyuz. Sorumluluğun bende olması ben kendim kilo veremiyormuşum gibi beni demoralize ediyor. Yapabilirim sanmıştım ama yapamıyorum. Dün bir mağazaya gittim. Kıyafet almak için. Beğendiğim hiç bir şeyin bedeni yok. Öyle moralim bozulduki alışverişten vazgeçip eve geldim. Ciddi anlamda kendime faydam yok şuan takıma hiç yok aksine beni strese sokuyor.
Benim gibi yeme krizi yaşadınız mı hayatınızda bilmiyorum ama size görselleriyle paylaşıyorum. Neden yapamayacağımı psikolojik olarak iyi olmaya ne kadar ihtiyacım olduğunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum.
10 lu halley paketi x 2 paket
lokmanlık paket olanlardan eticin x 2 paket
peynirli cubuk kraker. 1 paket
lokmanlık paket olanlardan benimo x 2 paket
büyük çokoprens paketi 10lunun hepsi
Ben cumartesi günleri bunların hepsi yedim.
Birer paketini tek oturuşta yedim. Bunları yerken tokluk hissi gelmedi bile. 3 haftadır kilo veremiyor olmam ve diğer şeyler sonuc bu oldu. Hergünüm bu şekilde geçmesin diye savaş vererek geçiyor. Normal bir insan bunların hepsini yer ya şeker komasına girer ya kusar. Lütfen beni anlayın.