Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun Nasıl oldu annen? Önemli bişey yoktur inşallah. Yarım tabak makarandan bişey olmaz üstüne bolca peynir koyup öyle yerdim ben olsam
Ayy süpersin, bekliyorum seni mezun ol çabuk![]()
canım çok sıkkın sabah tartındım 66,1 kilo çıktım kilo vermemişim aksine kilo almışım ya.ben nerde yanlış yapıyorum.
Aslında tuzlu çok yiyorum evet.şişkinlik mi bilmem ama acayip bir gaz var kusura bakmayın kızlar açıkça yazayım istedim.yani karnımdan gurul gurul sesler geliyor.yemek yiynce bir sıkışma oluyor göğsümde demek ki vücuduma bu kilo çok fazla ki sıkışma oluyor.En son gecen hafta mi tartildin?
Vucudunda siskinlik olabilir , veya tuzlu seyleri fazla kacirdiysan su toplamistir
Yediklerin normalse duser yakinda
canını sıkma bizde ilk hafta veremedik, ikinci hafta üstüne aldık, oluyo böyle vucut direniyo sen yediklerini azaltmaya ve değişik şeyler yiyip vucudunu şaşırtmaya devam etAslında tuzlu çok yiyorum evet.şişkinlik mi bilmem ama acayip bir gaz var kusura bakmayın kızlar açıkça yazayım istedim.yani karnımdan gurul gurul sesler geliyor.yemek yiynce bir sıkışma oluyor göğsümde demek ki vücuduma bu kilo çok fazla ki sıkışma oluyor.
Dunku menum
Sabah
2 haslnms yumurta
Domates
3 zeytin
1 dilim cavdar
Ara
Elma
Ara
3 4 ceviz
Ogle
3 4 dilim karpuz
Peynir
Bi minik ekmek
Ara
Armut
Aksam
Kiymali sebze yemegi(bi buyuk tabak)
Salata
Ayran
Spor
Yaklsk 3 km yuruyus
Su
2.5 litreyi gectim gibi
Bugunku menum
Sabah
Bi kase sutlu cornflakes
Ara
1 kayisi
1 elma
1 dilim armut
Ogle
4 yk makarna
2 tabak cacik
Ara
Yarim kagit helva
Ara
1 elma
Ara
Kucuk meyveli yogurt
3 ceviz
Aksam
Buyuk tabak kiymali sebze
2 yk makarna
Ayran
Bi elma daha yems olblrm
Su
2.5 lt yaprmins
Spor
Bi saate yakin yuruyus
Bugunku men hic guzel olmdi biliyrm neden bole oldgnu bilmiyrm ama bikac gune regl olmam lazim onn etkileri galiba sismeye basldm zaten![]()
Selama kızlar bugün kızım baya yordu yemekti evi toplamak anca yazabildim.bütün geçmişi okudum ama alıntı yapamadım yineben sabah tartıl8rım 80.3 kilo çıktım.kızım sürekli kucağımda ve huysuz olduğu için kahvaltı yaptırmadı
Buğün yediklerim
09.00 bir muz kızım kucağımda olduğu ve acıktım için
11.30 bir elma
14.00 altı yk bulgur 2yk fasülye
Arada bi kupa kahve
17.00 2 küçük kepçe (et + fasülye ) +bi kase cacık
22.00 Bi kupa sütlü kahve planladığım dışında oldu(
Ben de bugün menümü yazayım. Kaç gündür kaçamaklar vardı yazmadım ondan :)))
Sabah: 1 yumurta, 2 kk peynir, 6 zeytin, 1 tk pekmez , 1 dlm ekmek
Ara: 1 halka ananas
Öğlen: 1 tabak Ispanak, 1 kase yoğurt, 2 kaşık makarna
Ara:1 kase yoğurt üzerine 2 kaşık yulaf ezmesi ve 6 çilek
Akşam: 5 kaşık et sote, 2 kaşık pirinç pilavı bol salata
Ara: 1 sb süt, 1 kase çağla, erik karışımı
Kötü örnek olmayayım diye kötü menülerimi yazmıyorum, yazarsam görürsün bak![]()
canım annene geçmiş olsun. umarım önemli bişey yoktur.günaydın kızlar
dünkü menüm;
sabah: sandviç (tb ekmeğine süzme peynir,bol maydanoz)
öğlen:çorba, fırında tavuklu patates (patateslerin hepsi bitmedi), bol brokoli, yoğurt
ara:3 çilek
akşam: yarım tabak sebzeli makarna
dün annem rahatsızdı acile götürdüm, yemek yiyememiştim hastaneden dönüştede evde bitek makarna vardı onu yemek zorunda kaldım.
sonrasında maydanoz kürü yaptım ve sonunda regli oldum :) spor ve maydanoz kürü sayesinde şişkinliğim yok.
sagol canim, son 800 gr
![]()
dünkü menüm
sabah
az peynir, 1 dilim kepek ekmekmeği, domates
ara
2 bisküvi
öğle
1 kepçe ezogelin, 1 dilim kepek ekmeği, 2 yk etli patates
ara
türk kahvesi, 2 küçük lokum
ara
3 incir
akşam
2 adet köfte, 2 yk fırında patates, 1 dilim ekmek ve salata
1 saat yürüyüş, 3 lt su
canım annene geçmiş olsun. umarım önemli bişey yoktur.