Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım benim,
Herşey yoğun. Ev alt üst durumda. İşler yoğun üstüne iş yerinde bir sürü aksilik yaşıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. Hastalığım toparlandı azıcık daha iyiyim. Hafta sonu geçsin döneceğim kilo aldıysamda vereceğim. Benden kaçmaz :)
Annem ve babam sıkıntı yaratıyor bana. Annem sürekli baskı yapıyor ve cıldırmama az kaldı. Bugün regl oldum onunda sıkıntısı olabilir tabisii :) sen nasılsın ? Duru bebel nasıl ?

ahhh ahhh bu süreçler cok stresli gecer canım biliyorumm, ama sen sakin durmaya çalış canım.
iyiyiz bizde teyzesi, büyümeye çalışıyor Duru bebekte :KK46:

***10. TAKIM 462.ETAP***

katre-i dem (73///%)tarti farkı
elfkkk(67.4///%)
breeze3547(65.7///%)
Esrasi(64,3///%)

sosyoloji12(64,8/ / /% )
10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üyeler:

aslibo( 64,8// /%) giriş kilosu:65 hedef kilosu:55 giriş tarihi: 13.04.16
bbfean(66,1/ //%)giriş kilosu:65,5 hedef kilosu:55 giriş tarihi:5,4,16

RoseAnge(73.7/ /0 /%)giriş kilosu:74 hedef kilosu:60 giriş tarihi:13,04,16
ikra ece(80,0///%)giriş kilosu:80,3 hedef kilosu:70 giriş tarihi:13,04,16
winchesterr(70.6/ //%)giriş kilosu:71,9 hedef kilosu:63 giriş tarihi:13,04,16

@m

B bffean canım normalde bu hafta listede olman lazım 2 haftalık deneme süren bitti ama giriş kilonun altında olamazsan maalesef listeye giremeyip deneme süreni uzatmak zorunda kalıyoruz. listede olabilmen için cuma günü en fazla 65.5 olman lazım.

@katre-i dem kaptan listenin son hali bu şekilde sanırım, düzenlemeye çalıştım. sen tartını götürmeyip farklı tartı kullanacaksın sanırım kv yanındayken. bugün mü gidiyordun? uçakla mı, tek mi gidiceksin?

***10. TAKIM 462.ETAP***

elfkkk(67.4///%)
breeze3547(65.7///%)
Esrasi(64,3///%)

sosyoloji12(64,8/ / /% )

bffean(66,1/ //%) giriş kilosu:65,5 hedef kilosu:55 giriş tarihi:5,4,16

mighty mermaid ( / / /%) giriş kilosu:106 hedef kilosu:60 giriş tarihi:17,04,16

Eeee Kizlar nerelerdesiniz?? Cumaya 2 gün kaldi. Bugün ve yarin kaçamak yokkkkk ona gore. Hala 1 sari kartimiz duruyor ve ilk 3'e girmeden silinmiyor. Onu sildirmemiz laximm.
Ins canim ins

Canım benim,
Herşey yoğun. Ev alt üst durumda. İşler yoğun üstüne iş yerinde bir sürü aksilik yaşıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum. Hastalığım toparlandı azıcık daha iyiyim. Hafta sonu geçsin döneceğim kilo aldıysamda vereceğim. Benden kaçmaz :)
Annem ve babam sıkıntı yaratıyor bana. Annem sürekli baskı yapıyor ve cıldırmama az kaldı. Bugün regl oldum onunda sıkıntısı olabilir tabisii :) sen nasılsın ? Duru bebel nasıl ?
Olsunn bu donemler bole gecer genelde dua et onlara yanstmsmaya cals yeter:)

@katre-i dem kaptan listenin son hali bu şekilde sanırım, düzenlemeye çalıştım. sen tartını götürmeyip farklı tartı kullanacaksın sanırım kv yanındayken. bugün mü gidiyordun? uçakla mı, tek mi gidiceksin?

***10. TAKIM 462.ETAP***

elfkkk(67.4///%)
breeze3547(65.7///%)
Esrasi(64,3///%)

sosyoloji12(64,8/ / /% )

bffean(66,1/ //%) giriş kilosu:65,5 hedef kilosu:55 giriş tarihi:5,4,16

mighty mermaid ( / / /%) giriş kilosu:106 hedef kilosu:60 giriş tarihi:17,04,16
h
Canim daha once tek yolculuk yaptnmi kuzeyle?

Bu sabah 5 yil once giydigim pantolonumu giydim, veee bol geldi :KK66: vu huuuu :KK49::KK49::KK49:

ooo ne güzel şeler bunlar :) bende lisedeki tşörtlerimi hatta yazlık ceketlerimi giyiyorum iyiki attırmamışım anneme :)

Valla ben ikinci günü aradım beş defa meşgule attı, bi dahada aramadım, kaldırdım fotoları ama o kaldırmamış hala, aramızda da adamakıllı bi tartışma geçmedi üstelik

bi konuşun bence canım düğüne de az kalmış zaten trip atmayın boşu boşuna

ooo ne güzel şeler bunlar :) bende lisedeki tşörtlerimi hatta yazlık ceketlerimi giyiyorum iyiki attırmamışım anneme :)

bi konuşun bence canım düğüne de az kalmış zaten trip atmayın boşu boşuna

En iyisi canim sen bana bakma. Ama bu zamanda kusluk olmaz. O aramiyorsa sen ara boşver.
kızlar nişandada aynı şeyi yaptı ben aradım ne zaman küssek hep ben aradım bi iki sefer dışında o yüzden yoruldum artık o yapıcak yada bu iş biter, ömür boyu çekilmez soğuttu kendinden

Günaydın kızlar
Sabah. 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Çeyrek avokado domates salatalık
1 dilim çavdarlı ekmek
Yeşil çay

Ara. 1 bardak süt

Öğle. Yulaf lapası üstüne bir dilim ananas
Ara 1 çb leblebi + 1 hurma

Ara. 1 grissini

Akşam 2 tane but + salata + 2 çavdarlı ekmek

Ara aktivia yoğurt + bi avuç leblebi kuru Üzüm karşımıza

1 saat yürüyüş 3 lt su

Bugün kantarın topuzunu kaçırdım, biraz kebap yedim :(
Yanında yarım kase ev yoğurdu
Bol acı biber
Pişmiş domates ve biber

Şekersiz kahve
Bol su
Akşam yoğurt kürü yiyeceğim.

Kızlar yazamadım
Bugün iptal.
Türkiye'den müşteriler geldi.
Diyetim gitti

Sabah
Latte
Küçük bir muz

Öğlen
1 kadeh şarap
Çilekli kanepe
1 yudumluk çilek kokteyli
Çok küçük bir parça çilekli pasta
Çilek
1 marshmallow

Izgara sebze
Kuzu Eti

Ara öğün
1 CHai tea latte ( starbukcks)

Bugün gerçekten çok yemedim aslında ama kötü hissediyorum
Akşama 1 yeşil elma ve günü kapatırım

kimyager1508 kimyager1508 doğru canım listenin son hali bbfende dediğin gibi kilo verirse girer listeye @The Queen neden baskı yapıyor anne baban ki Esrasi Esrasi ne oldu valla çok yuzvermeyin pesinizde kosmalaro gereken dönem şimdi böyle yapan ilerde bildiğin öküz oluyor kiymetinizi bildirin azcik ezdormeyin menulerde kaçak var 1kadeh şarap kaç calori çok yemesende alkolün kalorisi yüksek vs maalesef Starbucks kahvelerininde

kimyager1508 kimyager1508 doğru canım listenin son hali bbfende dediğin gibi kilo verirse girer listeye @The Queen neden baskı yapıyor anne baban ki Esrasi Esrasi ne oldu valla çok yuzvermeyin pesinizde kosmalaro gereken dönem şimdi böyle yapan ilerde bildiğin öküz oluyor kiymetinizi bildirin azcik ezdormeyin menulerde kaçak var 1kadeh şarap kaç calori çok yemesende alkolün kalorisi yüksek vs maalesef Starbucks kahvelerininde

Annem herşeye küçücük şeylere kulp uyduruyor. Kapanma isteğim vardı. Kıyafet vs alıyordum annem biliyordu zaten. Tessettüre şimdi girersen bütün kıyafetlerini yakarım. Benimkinin annesi izmirde aileye çevreye tanıtma nişanı duyurma için izmire gitmemizi istiyor. Annem yok olmaz diyor. Yok senin kayınvaliden sana kaynanalık edecek diyor kötü davranacak vs diyor. Halbuki yorum yapack kadar bile bilmiyorum annem hiç bilmiyoeir. Önden ön yargıyı veriyor. Benimde kafamı bulandırıyor. Ben bu formaliteleri atlatmak istiyorum. Yok kıymetini bilmezler. Hakimiyet kurarlar vs diyor sürekli. Annem dışında kimsenin gönlünü rızasını istemiyorum zaten sallamam. İşte annem yapmasa diyorum. Çünkü bana seçenek bırakmıyor. Çok fazla uc noktalarımı zorluyor. Zaten hashas psikolojim var. Biliyor inadına yapıyor sanki. Off çok deeirtlendim kusura bakma basını şişirdim

Offf
Vallahi kötü oldu benim için
Çünkü çok iradeliydim
Ama bugün 5km kadar yürüdüm
Şirket için çok önemli müşteriler geldi
Birazda ısrar edildi
Burada şarap zaten kadehlere 1-2 yudumluk konuyor öyle çok değildi ama içtim. Ne kadardır kalorisi bilmiyorum
Kahveyide yağsız sütten istedim
Cal 142 imiş normal sütle
Yapmamam gereken o yemek öncesi atıştırmalıklardı
Napıyım
Yarın dikkat edeceğim

B bffean canım normalde bu hafta listede olman lazım 2 haftalık deneme süren bitti ama giriş kilonun altında olamazsan maalesef listeye giremeyip deneme süreni uzatmak zorunda kalıyoruz. listede olabilmen için cuma günü en fazla 65.5 olman lazım.

Ben ne zaman girebileceğim listeye :-) çok hevesliyim
Kaç olmam lazım en az ?

Annem herşeye küçücük şeylere kulp uyduruyor. Kapanma isteğim vardı. Kıyafet vs alıyordum annem biliyordu zaten. Tessettüre şimdi girersen bütün kıyafetlerini yakarım. Benimkinin annesi izmirde aileye çevreye tanıtma nişanı duyurma için izmire gitmemizi istiyor. Annem yok olmaz diyor. Yok senin kayınvaliden sana kaynanalık edecek diyor kötü davranacak vs diyor. Halbuki yorum yapack kadar bile bilmiyorum annem hiç bilmiyoeir. Önden ön yargıyı veriyor. Benimde kafamı bulandırıyor. Ben bu formaliteleri atlatmak istiyorum. Yok kıymetini bilmezler. Hakimiyet kurarlar vs diyor sürekli. Annem dışında kimsenin gönlünü rızasını istemiyorum zaten sallamam. İşte annem yapmasa diyorum. Çünkü bana seçenek bırakmıyor. Çok fazla uc noktalarımı zorluyor. Zaten hashas psikolojim var. Biliyor inadına yapıyor sanki. Off çok deeirtlendim kusura bakma basını şişirdim

haklısın kaptan bende onu uygulamaya çalışıyorum işte yeter artık yani, Queen sende anneni dinle içine girmedikçe belli olmuyor zamanında bende annemi çok üzdüm dinlemedim şimdi tanıdıkça görüyorumki yazık etmişim, kimse ailen kadar umursamaz seni kullanmaya çalışır kocan da öyle olmaya başlar zamanla bak biz daha 40 gün kala düğüne böyleyiz fotolatımızıda kaldırmış whatsatann şimdi gördüm, keyfi bilir geri vites yok, benim gibi melek pamuk gibi gibi defalarca üzdü, haketmiyor artık

Ben ne zaman girebileceğim listeye :-) çok hevesliyim
Kaç olmam lazım en az ?
canım senin bu cuma 2 haftalık deneme süren bitiyor. normalde haftaya cuma listedesin ama seninde giriş kilonun altında olman lazım. yani listeye girebilmek için 2 haftalık deneme süresinde kilo vermek gerekli. mesela bu hafta cuma 73 olmuş olsan haftaya cuma bu kilonun altında olman lazım ki listede olabilesin.

Back
X