- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım dikkat et kendine çokzor bir dönem ama elinden geldikçe yıpratmamaya çalış kendinievet iştahım yok, nerdeyse hiç yemiycem ama başım ağrır diye yiyorum
sağol canım inşallahSuper canimmm, inş.yarin iyi bi sonuç alirsin.
masalimsii secilim nerelerdesinn???
Dikkat et tatlim kendine. Meyve falan yemeye calis.
sağolun canlarım edicem artık, buda geçer Allah büyükcanım dikkat et kendine çokzor bir dönem ama elinden geldikçe yıpratmamaya çalış kendini
Evet kızım diğer bebekler gibi değil fazla huysuz yetişmesi nefesi kesilen kadar ağlar cadı bugün biraz rahat verdiler yazabildim:)Az çok biliyorum aileni dağa önce anlatmıştım ama ben olsam gelsinler nişanı yapalım sonra tanışmaya zaten gidilir böylece iki tarafta üzülmemiş olur diyorsun ya önemli değil inan anne olunca anlayacaksın o açken karnın doymuyor o uykusunda uykun gelmiyor o ağlıyorsa dünya yıkılsa önce o
Erimiştir inşallah canım
Hevesini daim olsun
Valla eski gruptan biri vardı sorunluydu ilişkiler biraz belli ediyor kendini son dk bozuldu herşey hayırlısı olsun canım çok git yuzyuze konuş derdi neyse soylesin ne bu canım ergen gibi foto silmeler
3 çok olmuş bea ama genel olarak iyi bebeğin pek fırsat vermiyor sanirim
leslie 1mile başla sırayla 2-3 yaparsın
Mutluluğun daim olsun :)benim ailemde genelde her şeye ilk başta muhalif olurlardı, önce bir güzel kavga edip, kavgadan sonra konuşarak anlaşıyorduk çoğunlukla, çok ilginç bir şekil ama :)
benim ailem vede çevrem benim gibi dik kafalı dediğim dedik birisinin evlenip te geçineceğine hiç ihtimal vermiyorlardı,
ben bir tek huyumu severim, karşımdaki ister kırılsın, ister kırılmasın, ben herşeyi öle dümdük yüzüne söylerim,
içimdeki neyse dilimdeki de odur, başka türlü davranamıyorum istesemde , Rabbim dağına göre kar veriyor, dualarımı kabul etti, iyi bir insanla evliyim şu an, ailem ve çevremin sesi kesildi, geçiniyoruz, çok şükür.
inşallah sizinde Rabbim yüzünüze bakar, mutlu bir evliliğiniz olur,
ben şimdi 39 yaşımdayım, 30 yaşımda tesettüre girdim, benim ailemde, kuzenlerimden çok açık olanda var , çarşaf giyende var, herkes giyim tarzında özgür, kendi isteğimle aldım başörtümü taktım sabah işe giderken, oldu bitti,
tesettüre içinden geliyorsa gireceksin, yoksa seni rahatsız eder, kimsenin ne dediğini pek fazla umursama onlarda zamanla alışacak sana, ben isteyerek girdim, kendi adıma söyliyeyim, böyle çok daha rahatım.
görüşmek üzere hoşçakalın![]()
Canım inşallah nişanlı ile hakkınızda hayırlısı olur..böyle arayıp sormaması olmamış düğün arefesinde.umarım aranızdaki küsür en kısa zamanda son bulursağol kardeşim dediklerin kulağıma küpe olacak, bekleyeceğim ve görücem, inş hakkımda hayırlısı olsun, ama keşke daha önceden uyansaydım
aynen kardeş bekleyip görcem ben yapıcı olmaktan yoruldum, böyle günde böyle yapılıyorsa sıkıntı büyük demektir
İyi günler herkese
Sabah 1haşlanmış yumurta 9zeytin
2kk peynir 2'5dilm ekmek
2 y kaşık kadar zeytinyağı ekmeği banıp yedim
Ara 1 elma
Öğle 1 tepelemë kase kısır
Ara 1 kupa kahve
Akşam tavuk çorbası max 1,5 kase yerim diye düşünüyorum
Mutluluğun daim olsun :)
sağol kardeşim, hayırlısı ne ise o olsun, buda bi sınavCanım inşallah nişanlı ile hakkınızda hayırlısı olur..böyle arayıp sormaması olmamış düğün arefesinde.umarım aranızdaki küsür en kısa zamanda son bulur
Ara 1 çb leblebi + 1 hurmasabah: 1 haşlanmış yumurta+ 1 dilim peynir + 1 dilim çavdarlı ekmek
çeyrek avokado+ domates + salatalık
öğle: 1 kepçe sebzeli bezelye yemeği + 4 yk bulgur pilavı
İnşallah canım :) öyle oldu yazarken bende şaşırdım kızım bugün uyudu bişeyler hazırlayabildim :)İyi iyi bugün saglikli beslenmissin :)) bol bol sut olsun inşaallah :))
Ara 1 çb leblebi + 1 hurma
Akşam 1 tabak karnabahar kısırı + iki lokma peynirli börek
Ara ayran + salatalık
3lt su + 1 saat yürüyüş
İnşallah canım :) öyle oldu yazarken bende şaşırdım kızım bugün uyudu bişeyler hazırlayabildim :)
MasAAllah mutlulugun daim olsun canim benimbenim ailemde genelde her şeye ilk başta muhalif olurlardı, önce bir güzel kavga edip, kavgadan sonra konuşarak anlaşıyorduk çoğunlukla, çok ilginç bir şekil ama :)
benim ailem vede çevrem benim gibi dik kafalı dediğim dedik birisinin evlenip te geçineceğine hiç ihtimal vermiyorlardı,
ben bir tek huyumu severim, karşımdaki ister kırılsın, ister kırılmasın, ben herşeyi öle dümdük yüzüne söylerim,
içimdeki neyse dilimdeki de odur, başka türlü davranamıyorum istesemde , Rabbim dağına göre kar veriyor, dualarımı kabul etti, iyi bir insanla evliyim şu an, ailem ve çevremin sesi kesildi, geçiniyoruz, çok şükür.
inşallah sizinde Rabbim yüzünüze bakar, mutlu bir evliliğiniz olur,
ben şimdi 39 yaşımdayım, 30 yaşımda tesettüre girdim, benim ailemde, kuzenlerimden çok açık olanda var , çarşaf giyende var, herkes giyim tarzında özgür, kendi isteğimle aldım başörtümü taktım sabah işe giderken, oldu bitti,
tesettüre içinden geliyorsa gireceksin, yoksa seni rahatsız eder, kimsenin ne dediğini pek fazla umursama onlarda zamanla alışacak sana, ben isteyerek girdim, kendi adıma söyliyeyim, böyle çok daha rahatım.
görüşmek üzere hoşçakalın![]()
Ins ins hepimiz icin:)ben kaçamaksız devam ettim bu hafta bakalım sonuçlar iyi olur inşallah
Kizzz alemsin sen yaa:))))Selam kızlar,
bugünkü menümün gidişatı;
sabah: sandviç
öğlen: yarım kase domates çorbası, 1 kepçe kurufasulye, yoğurt
şimdide nescafe içiyorum, yarım tatlı kaşığı süt tozu attım içine.
yine iştah kesikliği yaşadığım döneme geldim :) en sevdiğim :)
Aynen oleym iste bende giriym okuyom okuyom yazarm diyom yazmams oluyomburdayım canım :) giriyorum tam yazcak oluyorum sonra bi telefon bi iş kalıyor öle
Afiyet olsunnnn aaa cigkofte kacamakmiydiBugün kaçamak yaptım, çiğköfte yedim :)
Ama sadece yeşillikle, marula sarıp sarıp yedim.
Yanında bir acı biber kavanozu açtım bolca acı yedim.
Limonlu pul biberli yoğurt
1 soda
Bu günlerde çok aksatıp yiyorum ve fazla düzgün şeyler hazırlayamıyorum çünkü çok koşturuyorum ve dünyalar kadar işim var, bulaşıklar da birikti
En kısa zamanda yeni sebze meyve alıp bulaşıkları temizleyeceğim ve düzgün öğünler hazırlayacağım inşallah![]()