Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabahi az bir kahvaltı ile atlattım gayet dusuk kalorili ama öğlen yaptığım ıspanaklı borege dayanamadım:-( sonrasında da hiç bir şey yemedim sürekli su içtim.akşam da menengic kahvesiyle kapanışı yaptım.iki buçuk lt su içtim.yarım saat yuruyus ve bi o kadar da egzersiz yaptım.
Evet sağlıksız oldu ama çok lezzetliydi dayanamadım:-\ :-)

Neyse afiyet olsun
Pazar günü nasılsa
Biraz hareket daha edersin gün kapanmadan
Yakarsın

İstersen bana İspanyolca yazabilirsin pratik yaparsın.
Evet ben İspanyadayım
İş için sürekli Madrid'e gidiyorum ama
Barcelona'da yaşıyorum.
İsviçre ne güzel iyi yapmışsın kafa dinlersin biraz
Benim yerime de fondu ve macaron yersen çok sevinirim
Ay gerçekten mi, çok memnun olurum etrafımda kimse yok İspanyolca yazabileceğim.. Yerken sizi anarım :)

Hoşgeldin canimm. Derya ben. 1. sayfada kurallarimiz yaziyor okumani tavsiye ederim. Birde yarin sabah tartilip baslangic kilonu ve hedef kilonu bildirirsin. Birazda kendinden bahsederken super olur :)) şimdiden basarilar tatlim
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım yarından itibaren diyete tekrar başlıyorum ilk hedef 1 Hazirana kadar 6-10 kilo arası :)

Herkese merhaba lar. Hafta sonu biraz yoğun olduğundan anca yazabiliyor um.

Dünkü menüm
Sabah
1 brk süt
1 kk peynir. Birkaç tane zeytin
3 dilim tam tahıl li buğday ekmeği

Öğle
Pirinç lapası salatalık ve domatesli

Akşam
Patatesli yeşillikli karışık salata
Çilek 1 kase

Yatmadan
Türk kahvesi ictik kocisimle. Keyif kahvesi
:KK48::KK16:

Gün içinde
1.5 lt su ve 2 fincan form çayı içtim
Yarım saat sporumu yaptım.

Gorusuruz:KK54::KK54::KK54:
ohh misss, afiyet olsun:)

Pazar günümün menüsü

Sabah kahvaltısı
1 dilim buğday ekmeği
1 kk peynir
1 sütlü kahve

Ara
1 açık çay

Öğlen
1 orta büyüklükte dilimlenmiş lazanya
Çilek

Ara
1 sütlü kahve

Akşam
Yeşil salata

Lazanyayı da eşim çok istedi o yüzden yapmak zorunda Kaldım başka bir şey daha yapmak zoruma gitti.
Bakalım bu Cumaya listeye girebilecek miyim
bence girersiniz,menünüz gayet iyi:)

Yoğurda karıştırmak yerine böyle denedim ama haklısınız böleceğim sanırım..
denedikçe sonuçları ve düşüncelerinizi paylaşın bizimle:)metabolizmanızı hızlandıracağını düşünüyorum:)

Bugün muhteşem bir kahvaltı yaptım boğazda :)

4 cherry domates
3 tane yeşil biber
1 katı yumurta sarısı
3 dilim beyaz peynir (küçük kesilmiş)
1/3 dilim tam tahıllı ekmek
Patates salatası
1 dilim sucuk, 1 dilim ev yapımı sosis (Kendi elleriyle hazırlıyorlar katkı maddesi, gıda boyası, kimyasal vs yok)
2 dilim füme hindi jambon (Nadiren yiyorum sucuk, jambon vs)
3 tane zeytin
1 sebzeli tuzsuz omlet
1 sade Türk kahvesi
1 bardak taze sıkma portakal suyu

Brunch olarak yediğim için tüm güne yetecek kadar nefis bir kahvaltı yaptım. Proteini sebzesi vitamini karbonhidratı aldım. Katkı maddesi kullanmadan hazırladıkları kendi ev yapımı tatlılarından da biraz yedim, onun sporunu da yarın gidip yapacağım.
Tabii hepsini 3 saate yaya yaya yedim, bir anda yemedim hepsini :)
Allaaah beeee:) ne iyi etmişsiniz...
Değil mi..
Hem tadayım hem dağıtayım.
Sizlere de göndereyim hatta :-)
ağzınızdan bal damlıyor:D

Neyse afiyet olsun
Pazar günü nasılsa
Biraz hareket daha edersin gün kapanmadan
Yakarsın
yakmışımdır inşallah:D her gün farkediyor tartıda bakalım sabah ne olacak:) (ben dayanamayıp her gün tartılıyorm da:( :) )

Hoşgeldin canimm. Derya ben. 1. sayfada kurallarimiz yaziyor okumani tavsiye ederim. Birde yarin sabah tartilip baslangic kilonu ve hedef kilonu bildirirsin. Birazda kendinden bahsederken super olur :)) şimdiden basarilar tatlim
Tekrardan merhabalar bende Nihal kimya bölümü ikinci sınıf öğrencisiyim meslektaş sayılırız Yaklasık olarak bi 3 Senedir ciddi zayıflama programları hazırladım 94ten 67ye indim ama dönem dönem geri aldığım için yine bir toparlanmam lazım diye her yolu denedim ama o kadar uğraşımca insan sıkılıp tükeniyor ama bu sefer iddia koyduk ortaya ve kazanmam lazım hem iddiayı hemde irademi anlayacağınız baya bi kilolarımla takıntılı haldeyim umarım bu sefer son olur :(

Back
X