- 13 Şubat 2010
- 1.540
- 775
- 363
Yok canım çocuk malesefAnladım canım bende 95 kiloyum malesef çoçuk falan varmı

İnşallah canım pek umudum yok ama görecezOLsun zayıflayacağız bizde 38 beden giyecez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım çocuk malesefAnladım canım bende 95 kiloyum malesef çoçuk falan varmı
İnşallah canım pek umudum yok ama görecezOLsun zayıflayacağız bizde 38 beden giyecez
Arada borek haricinde super menu:)merhaba kızlar bugünki menümü yazayım
sabah: 1.5 yk lor peynir+ domates + 3 zeytin+1.5 dilim çok tahıllı ekmek + yeşil çay
öğle: 2 köfte+ 1.5 kepçe yayla çorbası+ domates salatalık
ara: 2 kayısı + 3 çilek
ara: 1 parça peynirli börek :/
akşam : 1 tabak izmir köfte+ yoğurt
ara: süt + 1 çb leblebi
30 dakika egzersiz + 3 lt su
Afiyet olsun ben denedim o donemlerde kilo da verdn tam olrk bu kurun etkisi miydi bilemiyrm ama etkili bence :)Selam kızlar bugünki menüüm;
8.30 çilek, kavrulmamış badem, fındık, ceviz ve yulaf ezmesi çok az ballı ve light süt ile beraber +sade filtre kahve
12.00 ezogelin çorba
Peynirli kepekli makarna
Sebzeli tavuklu kağıt sarma
Salata
16.00 etiform kakaolu yaban mersinli kraker ve pirinç patlağı
19.30 diyet kısır
Birazdan da koşmaya gidicem yarına şu Zerdeçal zencefil tarçın karışımlı yoğurt detoksunı deniycm yapanınız var mı?
İnşallah canım duymak istediklerini söyler doktor...Menümü yazıyorum.
Sabah
Yarım bardak kahve
Çeyrek dilim ekmek
2 dilim peynir
Ara yapamadım
Öğlen
2 dilim çavdar ekmeği
4 adet ızgara köfte
1 dilim cheddar peyniri
Salata (yağsız limonlu)
1 bardak ayran
Ara
2 tatlı kaşığı kadar karışık kuruyemiş (goji berry, ceviz, kuru üzüm , Hindistan cevizi kurusu )
Kuruyemişleri küçük küçük doğrayıp bir kavanoza koydum.
1 dilim petibör şekersiz çikolatayı az miktarda sürdüm.
Akşam
Yeşil salata beyaz peynirli cevizli
Yağsız
Bol limonlu
Sanırım bu hafta listeye girdim.
Kilo verme durumum nasıl sizce ?
Şuana kadar spor yapamıyordum
Yarın doktorda tekrar randevum var inşallah düzelmiştir her şey.
Bakalım ne diyecekler , sporada başlarsam çok iyi olacağını düşünüyorum.
Ataman hayırlı olsun,Rabbim utandırmasın...Tamamdır kızlar ben listeye girmeyim ama yine size kilomu menümü yazayım her gün. Ben maraşta afşinde pınarbaşı köyüne atandım iternet durumu ne hiç bilmiyorum köy ama lisesi var iyidir diye düşünüyorum.Yinede risk almayalım.Akşama annem karnıyarık yapmış kızartma ya bir tane yesem başka bir şey yemesem olur mu ?
Ahan da altına imzami attım gittiBen kilo verirken
İnsanın hayatının geri kalanında Nasıl beslenecekse kiloyuda o şekilde vermesi taraftarıyım
Tabi bu dediğim ne bulursak yemek gibi değil
Ama Canın karnıyarık istediyse ye ve gerekeni yap
Sonraki 2 gün ekmek yağı azaltıp protein ağırlıklı beslenip bol su içebilirsin
Gerçi benim fikrim bubakalım diğer arkadaşlar ne düşinüyorlar
Yanlış yönlendirmek istemem
hedefin 38 değildir belki ama hedefine inan ki gerçek olsun,inanmazsan emin ol olmaz arkadasimYok canım çocuk malesef
İnşallah canım pek umudum yok ama görecez![]()
su içmeyi seviyor musun yoksa bi yöntemin var mı bu ltye ulaşmak için?merhaba kızlar bugünki menümü yazayım
sabah: 1.5 yk lor peynir+ domates + 3 zeytin+1.5 dilim çok tahıllı ekmek + yeşil çay
öğle: 2 köfte+ 1.5 kepçe yayla çorbası+ domates salatalık
ara: 2 kayısı + 3 çilek
ara: 1 parça peynirli börek :/
akşam : 1 tabak izmir köfte+ yoğurt
ara: süt + 1 çb leblebi
30 dakika egzersiz + 3 lt su
Ben iki gün yaptım,tadını da sevdim ama yeşil çay kürünün daha etkili olduğunu fark edince bıraktım.her vücutta farklı olabilir ya da devam etmek gerekirdi belki bilmiyorum. Faydasını gören çok kişi okudumSelam kızlar bugünki menüüm;
8.30 çilek, kavrulmamış badem, fındık, ceviz ve yulaf ezmesi çok az ballı ve light süt ile beraber +sade filtre kahve
12.00 ezogelin çorba
Peynirli kepekli makarna
Sebzeli tavuklu kağıt sarma
Salata
16.00 etiform kakaolu yaban mersinli kraker ve pirinç patlağı
19.30 diyet kısır
Birazdan da koşmaya gidicem yarına şu Zerdeçal zencefil tarçın karışımlı yoğurt detoksunı deniycm yapanınız var mı?
iyy o da neeSpordan sonra sarımsak çayı hazırladım bal koymadım sanki işkembe içiyorum![]()
Canım eskiden çok içmezdim ama kendimi zorladım devamlı şişe elimdeydi canım istemese bile bu bitecek Die bitiriyordum şimdide alıştım içmeyince çok kuruduğumu hissediyorumİnşallah canım duymak istediklerini söyler doktor...
Ataman hayırlı olsun,Rabbim utandırmasın...
Ahan da altına imzami attım gittiyoksa bu kilolarından geri alınacağını düşünüyorum, en iyisi beslenme düzeni haline getirmek
hedefin 38 değildir belki ama hedefine inan ki gerçek olsun,inanmazsan emin ol olmaz arkadasim
su içmeyi seviyor musun yoksa bi yöntemin var mı bu ltye ulaşmak için?
Ben iki gün yaptım,tadını da sevdim ama yeşil çay kürünün daha etkili olduğunu fark edince bıraktım.her vücutta farklı olabilir ya da devam etmek gerekirdi belki bilmiyorum. Faydasını gören çok kişi okudum
iyy o da nee![]()
Anaaa, e sen de bizim gelinsin bundan sonra
Biz de merkez koyunden
Benim anne tarafi da ardahanli. Ay akraba cikicaz nerdeyse
Ama ben karsi hic gormedim..
Ne iyi ediyorsun,ben de program indirdim telefona,her saat başı su iç diyo banaCanım eskiden çok içmezdim ama kendimi zorladım devamlı şişe elimdeydi canım istemese bile bu bitecek Die bitiriyordum şimdide alıştım içmeyince çok kuruduğumu hissediyorum
Slm bende ardahanda 3 yıl görev yaptımEst: 46286468 .!.:ben 3-4 defa gittim ya belki daha fazla ama dedem rahmetli olunca bi daha gidemedim 13 yıl oldu
nerde görev yaptın canımSlm bende ardahanda 3 yıl görev yaptım
kimyager1508 günaydın, dünkü önerilerin için teşekkür ederim
artık gerek kalmadı, dün akşam eşimle bir güzel kavga ettik,
hem çocuk istiyor, hemde yaptırması gereken testi yaptırmazmış
sinirimden ağladım, ben niye doktorlara gittim o zaman dedim
daha neler dedim de hepsini yazamıcam,
hakkımda hayırlısı olan bu sanırım, görüşmek üzere,
sadece o kadar çok moralim bozuldu beni bu şekilde yarı yolda
bıraktığı için , çok gücüme gitti, yemek yemek bile istemiyorum